7اپ برتر

  • نویسنده موضوع 'mobin
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 229
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

'mobin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-29
نوشته‌ها
4,491
لایک‌ها
20,338
امتیازها
138
کیف پول من
-440
Points
0

برترین برنامه های اندروید در سال 2016 نسبت به گذشته پیشرفت چشمگیری داشتند

در سال گذشته میلادی که آن را به تازگی پشت سر گذاشته‌ایم، روند کلی برنامه نویسی موبایل تغییرات زیادی به خود دید و در کنار بهبود کیفیت، از لحاظ کمیت نیز پیشرفت چشمگیری داشت. در میان برترین برنامه های اندروید معرفی شده در سال 2016، موارد مختلفی از قبیل ابزارهای ویرایش تصویر، پیام رسان‌ها و دیگر برنامه‌ها در زمینه‌های گوناگون دیده می‌شوند.
Adobe Applications
قیمت : رایگان

شرکت محبوب ادوبی (Adobe) در سال جاری مشتی از اپلیکیشن‌های مفید و ارزشمند را برای پلتفرم اندروید عرضه کرد. به جای شلوغ کردن لیست با نام بردن از این نرم افزارها به صورت جداگانه، تمامی آن‌ها را در کنار هم آورده‌ایم. مهم‌ترین این اپلیکیشن‎ها ادوبی فتوشاپ فیکس (Adobe Photoshop Fix)، فتوشاپ اسکچ (Photoshop Sketch) و ادوبی کامپ سی سی (Adobe Comp CC) بوده‌اند. اولین مورد یک اپلیکیشن ویرایش تصویر است که ابزارها و وسایل بسیار کاربردی را برای بهبود کیفیت عکس‌های ثبت شده در موبایل به کاربر می‌دهد. فتوشاپ اسکچ از دیگر برترین برنامه های اندروید سال جاری بوده و با چند ویژگی در سطح حرفه‌ای به منظور طراحی و نقاشی تولید شده است. نهایتا به کامپ سی سی می‌رسیم. به وسیله این برنامه می‌توانید تا طرح‌های حرفه‌ای ایجاد کرده و سپس آن‌ها را به دیگر نرم افزارهای ادوبی به منظور ویرایش حرفه‌ای‌تر منتقل کنید. همانطور که از شرکتی همچون ادوبی توقع می‌رود، هر سه برنامه به خوبی کار می‌کنند. برای به کار بردن تمامی ابزارهای آن‌ها، احتمالا باید به سرویس فضای ابری ادوبی سر زده و در آن ثبت نام کنید. برای دانلود هر یک بر روی نام آن کلیک کنید.
دانلود ادوبی فتوشاپ فیکس، فتوشاپ اسکچو ادوبی کامپ سی سی
Brave Browser
قیمت : رایگان

مرورگر پیشفرض گوشی‌های اندروید، رابط کاربری و همچنین ابزارهای کاربردی جالبی نداشته و هر طرفدار وب گردی مجور است تا در فروشگاه‌های عرضه نرم افزار به دنبال یک یا چند مرورگر قدرتمند بگردد. بریو بروسر (Brave Browser) از جمله برترین برنامه های اندروید در زمین وب گردی بوده و نیاز کاربران را برطرف خواهد کرد. سال گذشته مرورگر معروف لینک بابل (Link Bubble) تغییر نام پیدا کرد و به بریو بروسر مبدل شد. این مرورگر بر اساس کرومیوم بوده و به همین دلیل رابط کاربری آن برای بسیاری از کاربران احتمالا آشنا خواهد بود. این برنامه به همراه یک ابزار داخلی به منظور بلاک‌ کردن تبلیغات ارائه شده و چند ویژگی امنیتی دیگر نیز به منظور حریم خصوصی افراد در محیط وب دارد. شاید قوی‌ترین نکته جذاب در مورد آن در کنار رابط کاربری خوب، همان توانایی بستن تبلیغات آزاردهنده باشد.
Chromer
قیمت : 4.54 دلار

یکی از بزگترین رونمایی‌ها در رویداد گوگل I/O سال گذشته، به کروم کاستوم تبس (Chrome Custom Tabs) اختصاص دارد. گوگل معتقد است در شرایط فعلی، وب سایت‌ها کاربر را به مرورگر هدایت کرده و یا نحوه نمایش وب را به اپلیکیشن‌های مختلف پیشنهاد می‌دهند. اما با قابلیت جدید Chrome Custom Tabs که عملکرد آن مشابه اجرای اپلیکیشن در مرورگر است، یک کروم در کروم دیگر باز می‌شود. کرومر در واقع نمونه‌ای از گوگل کروم است که به عنوان یک مرورگر داخل برنامه باز می‌شود.
به عبارت دیگر کرومر برنامه‌ای است که به هر اپلیکیشن، یک برگه (تب) سفارشی کروم را می‌دهد. کرومر نرم افزاری ساده بوده و در با قرارگیری در میان راه هر لینک پیش از باز شدن، آن را در داخل تب سفارشی خود باز می‌کند. به محض اینکه این برنامه را اجرا می‌کنید، می‌توانید آن را فراموش کرده (بدون بستن برنامه آن را در پس‌زمینه باز بگذارید) و به کرومر اجازه بدهید تا صفحات وب را حین کار کردن با گوشی برای شما باز کند. قابلیت دیگر این اپلیکیشن وب هدس (webheads) نام داشته و به کاربر اجازه می‌دهد تا صفحات وب را در پس‌زمینه بارگذاری کرده و آن‌ها را در زمانی دیگر باز کند.
Evie Launcher
قیمت : رایگان

همانطور که می‌دانید هر یک از گوشی‌سازان، بعد از دریافت اندروید خام از گوگل رابط کاربری آن را بنابر سلیقه خود تغییر می‌دهد. از آنجایی که ممکن است کاربران سلیقه سازنده را نپسندند، توسعه‌دهندگان به ساخت لانچرهایی زیبا با قابلیت‌های مختلف دست می‌زنند. ایوی لانچر تقریبا در سرتاسر سال 2016 بدون توجه کاربران در فروشگاه‌های عرضه اپلیکیشن قرار داشت و کمتر کسی به قابلیت‌های آن پی برد، در حالی که به عنوان یکی از برترین برنامه های اندروید شناخته می‌شود.
ایوی لانچر همه چیز را خلاصه کرده و خبری از اپ دراور (App Drawer) در آن نیست. در عوض یک لیست مرتب شده از اپلیکیشن‌ها بر اساس حروف الفبا و به صورت اسلاید به کاربر داده می‌شود و می‌توان برای دسترسی سریع به یک برنامه مورد نظر نام آن را جستجو کرد. قابلیت‌هایی برای سفارشی‌سازی به کاربر داده شده تا به این وسیله از یکنواختی ظاهر آن جلوگیری شود. قابلیت‌ها و ویژگی‌های آن به اندازه یک لانچر همانند نوا (Nova Launcher) سنگین و زیاد نیست، اما هنوز در مقایسه با اپلیکیشن‌هایی همچون گوگل ناو لانچر (Google Now Launcher)، قابلیت‌های زیادی را به کاربر می‌دهد.
Flamingo for Twitter
قیمت : 2.49 دلار

اپلیکیشن‌ رسانه‌های اجتماعی معمولا در بین برترین برنامه های اندروید معرفی شده قرار نمی‌گیرند، اما اپلیکیشن فلامینگو فور توییتر به اندازه‌ای خوب هست تا در این لیست جای بگیرد. این برنامه‌ از ویژگی‌های زیاد بهره می‌برد که از جمله آن‌ها باید به قابلیت پشتیبانی از چند حساب کاربری به طور همزمان اشاره کرد. گفتنی است کاربر می‌تواند به ازای هر حساب کاربری تنظیمات و ظاهر جداگانه‌ای را در نظر بگیرد.
در بالای تمامی این امکانات، رابط کاربری و لایه‌های مختلف آن قابل سفارشی‌سازی هستند. همچنین دسته‌ای از ویژگی‌های منحصربه‌فرد مخصوص به توییتر نیز در آن وجود دارند. همانند بسیاری دیگر از اپلیکیشن‌های توییتر، تنها یک بار پرداخت برای دریافت آن کافی بوده و سپس هیچ پرداخت درون برنامه‌ای وجود نخواهد داشت. برای کاربران پروپاقرص شبکه اجتماعی توییتر، پرداخت 2.49 دلار قطعا ارزش این اپلیکیشن را دارد.
Giphy
قیمت : رایگان

گیفی بعد از مدت‌ها خدمت رسانی به کاربران در بستر وب، بالاخره تصمیم گرفت تا اپلیکیشن خود را ارائه کرده و به این وسیله دسترسی به مخزن انبوهی از انیمیشن‌های مختلف را در گوشی‌های هوشمند میسر کند. دیگر نیازی به ساخت این دسته از فایل‌های چند رسانه‌ای نیست، چرا که در گیفی تصاویر از پیش ساخته زیادی وجود داشته و می‌توان با جستجو کردن بر اساس نام و یا ورود به دسته‌بندی‌های مختلف در نظر گرفته شده، آیتم مورد نظر را پیدا کرد و سپس در پیام رسان یا شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشت. گفتنی است گیفی جزو برترین برنامه های اندروید معرفی شده در سال 2016 نبوده و نسخه آی او اس آن برای نخستین بار در سال 2015 عرضه شد.
Google Messengers
قیمت : رایگان

پیام رسانی و ارتباط پای ثابت برترین برنامه های اندروید است، به همین دلیل مشاهده چند اپلیکیشن در این حوزه تعجبی نخواهد بود. گوگل دوئو (Google Duo) بعد از گذشت مدتی کوتاه از معرفی گوگل الو (Google Allo) عرضه شد، اما در مقایسه با آن موفق‌تر عمل کرده و توانست تا جذب کاربر بیشتری برای خود داشته باشد. دلیل این اتفاق را می‌توان در تمرکز گوگل دوئو روی یک سرویس و پیاده‌سازی آن به بهترین وجه ممکن جستجو کرد.
در مقایسه با اپلیکیشن‌های مشابه موجود کنونی، گوگل دوئو بهترین ارتباط تصویری را برای گوشی‌های هوشمند به ارمغان می‌آورد. از مزایای آن می‌توان به برقراری تماس‌هایی رمزنگاری شده، رابط کاربری آسان و جذاب و امکان برقراری تماس‌های تصویری با کیفیت اچ‌دی اشاره کرد. از دیگر قسمت‌های جذاب این اپلیکیشن باید به ویژگی با نام ناک-ناک (Knock-Knock) اشاره کنیم. این ویژگی کاربر را قادر می‌سازد تا پیش از پاسخ، شخص آن سوی تماس را مشاهده کند.
پیش از آن شاهد ارائه اپلیکیشن پیام‌ رسان هوشمند الو به همراه سرویس دستیار صوتی گوگل یکپارچه‌شده در درون آن بودیم. گوگل الو به منظور پاسخ به آخرین پیام دریافتی، با بهره‌بردن از تکنولوژی یادگیری ماشینی مواردی را پیشنهاد کرده و امکان انتخاب از میان آن‌ها وجود دارد. از دیگر قابلیت‌های آن پیشنهاد عبارتی برای پاسخگویی بر اساس تصویر ارسال‌شده از سوی مخاطب است. همچنین به لطف حالتی با نام ناشناس می‌توان گفتگوهایی زمان‌دار برای از بین بردن پیام‌های رد و بدل شده با گذشت زمان و همچنین گفتگوهایی رمزنگاری شده را فعال کرد.
دانلود گوگل الو، گوگل دوئو
Isotope
قیمت : 0.99 دلار
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : 'mobin
بالا