- تاریخ ثبتنام
- 2019-12-22
- نوشتهها
- 3,156
- لایکها
- 6,930
- امتیازها
- 123
- محل سکونت
- میان یک عالمه رمان
- کیف پول من
- 1,149
- Points
- 9
انجمن رمان نویسی | تک رمان
انجمن تک رمان...انجمن رمان نویسی تک رمان با ارائه محیطی امن و صمیمی فعالیت خود را در راستای ترویج کتابخوانی آغاز کرده است.
forum.taakroman.ir
√اسپم ندهید√
طالع بینی در ایران:
از وضع طالعبینی در ایران به دلیل هجوم اقوام وحشی (مقدونیهای ها و یونانی ها، عرب ها، مغول ها و...) در زمان هایی که ایران به اوج شکوفایی علمی و فرهنگی رسیده بود و آنان با از بین بردن مراکز علمی و فرهنگی ایران (مانند گندی شاپور) و سوزاندن کتاب ها بخش مهمی از کیستی ایرانیان را نابود کردند تنها اطلاعاتی که در دست داریم به اواخر دوره ساسانیان بازمی گردد.
برای نمونه طالع بینان دربار ساسانی به خسروپرویز گفتند که پسری از تو زاده می شود که در بدنش علامت هایی دارد و این پسر کسی است که قلمرو تو را از بین می برد و به دست اقوام بیگانه می اندازد. خسروپرویز چون این علامت ها را در ب*دن یزدگرد سوم دید دستور داد او را به اصطخر تبعید کنند تا پادشاه نشود. چند سال بعد یزدگرد سوم بر تخت نشست و در همین زمان عرب ها به ایران حمله کردند و ایران را تسخیر کردند.
همین طور رستم فرخزاد فرمانده بزرگ ارتش ساسانیان که از علم طالع بینی سررشته داشت با دیدن صورت های فلکی فهمید که آن سال سال نحسی برای ساسانیان و ایران خواهد بود و همین طور نیز شد؛ عرب ها با یورش به ایران قسمت بزرگی از کیستی، تاریخ، فرهنگ و هنر ایرانیان را نابود کردند و موفق به تسخیر کشور شدند.
طالع بینی در بابل:
آنچه ما امروز به عنوان طالع بینی (اخترگویی) یا علم ستاره خوانی می شناسیم و برحسب آن عمل می کنیم ریشه تاریخی اش به راهبان بابلی در دوران باستان برمی گردد.
طالع بینی در مصر:
مصریان از خیلی خیلی قدیم ر*اب*طه قابل اعتمادی میان پدیدههای آسمانی و فرایندهای زمینی یافته بودند: هنگامی که در تابستان ستاره نورانی سیروس (شعرای یمانی) برای نخستین بار در آسمان غروب ظاهر میشد، خیلی زود پس از آن رود نیل از بستر خود طغیان میکرد.
طالعبینی در یونان و روم:
یونانیان و سپس رومیان دانش و آگاهی خود را در این باره از بابلیها به دست آوردند و آن را توسعه دادند. ما امروزه هم سیارههای دستگاه خورشیدی را به نام خدایان روم باستان می نامیم (نام لاتین). اغلب خصوصیات سیارهها برای نام گذاری آنها تعیین کننده بود. رنگ قرمز رنگ خون است. بنابراین سیاره سرخفام مریخ (Mars) به نام خدای جنگ نامیده شد. سیاره چالاک و سریع مهاجر آسمان، به نام سفیر خدایان، تیر (Mercury)، سیاره درخشان و زیبای زهره (Venus) به نام الهه عشق و باروری، سیاره درخشان آرام و موقر مشتری (Jupiter) به نام خدای خدایان روم، ژوپیتر نام گرفت.