- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-14
- نوشتهها
- 3,004
- لایکها
- 7,913
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 19,493
علی فتحاللهزاد شایعه کاندیداتوریاش برای ریاست فدراسیون فوتبال را رد نکرد و البته «بله» قطعی هم نداد اما با این وجود در این باره و درباره اهدافش برای ورود به این حوزه با مدیرعامل اسبق استقلال حرف زدیم.
حقیقت دارد که برای کاندیداتوری ریاست فدراسیون دورخیز کردهاید؟
دارم به این موضوع فکر میکنم. با تعدادی از مشاورانم در حال بررسی اوضاع هستم تا ببینم این کار به صلاح است یا نه.
پیشبینی امروزتان برای این اقدام و عملی شدنش چیست؟
ما در قبال رأیی که میتوانیم در هر زمینهای به افراد بدهیم، مسئولیم. حتی اگر در این دنیا ما را به خاطر رأیی که دادیم سؤال و جواب نکنند، در آن دنیا میپرسند که مثلاً چرا عزیزالله محمدی یا محمد دادکان را انتخاب نکردید و به فرد دیگری رأی دادید و آقای X را انتخاب کردید؟ به این خاطر باید دنبال بهترینها باشیم.
شما از ورود به این عرصه دنبال چه موضوعی هستید؟
عدالت.
حقیقت دارد که برای کاندیداتوری ریاست فدراسیون دورخیز کردهاید؟
دارم به این موضوع فکر میکنم. با تعدادی از مشاورانم در حال بررسی اوضاع هستم تا ببینم این کار به صلاح است یا نه.
پیشبینی امروزتان برای این اقدام و عملی شدنش چیست؟
ما در قبال رأیی که میتوانیم در هر زمینهای به افراد بدهیم، مسئولیم. حتی اگر در این دنیا ما را به خاطر رأیی که دادیم سؤال و جواب نکنند، در آن دنیا میپرسند که مثلاً چرا عزیزالله محمدی یا محمد دادکان را انتخاب نکردید و به فرد دیگری رأی دادید و آقای X را انتخاب کردید؟ به این خاطر باید دنبال بهترینها باشیم.
شما از ورود به این عرصه دنبال چه موضوعی هستید؟
عدالت.