خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی بیوگرافی شاهان گوکباکار (رجب ایودیک)|بازیگر+نویسنده

• نویسنده موضوع L A D Y
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 3K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,877
همسرش با عکس
بیوگرافی شاهان گوکباکار و همسرش سلین اورتاچلی
بیوگرافی شاهان گوکباکار و همسرش

شاهان گوکباکار متولد 22 اکتبر 1980 در ترکیه ، هنرپیشه معروف نقش رجب ایودیک است​
فارغ التحصیل رشته هنرهای بصری (تئاتر) از دانشگاه غیرانتفاعی بیلکنت آنکارا می باشد که از اجرا در تلویزیون شروع کرد و حالا بازیگر و نویسنده است​
عکس بیوگرافی شاهان گوکباکار بازیگر نقش رجب ایودیک
خانواده

Şahan Gökbakar روز 30 مهر 1359 در شهر ازمیر ترکیه به دنیا آمد و تنها یک برادر کوچکتر از خود بنام توگان دارد که کارگردانی می کند​
شاهان وقتی تنها هشت سال پدرش را در یک سانحه رانندگی از دست داد​
دانشگاه تا تیزر تبلیغاتی

تا مقطع دبیرستان در شهر ازمیر حضور داشت تا اینکه سال 1997 در 17 سالگی وارد دانشکده هنرهای نمایشی دانشگاه بیلکنت در آنکارا شد​
بعد از دانشگاه به استانبول رفت و در شرکت های مختلف ساخت تیزر تبلیغاتی بازی کرد تا اینکه بخاطر قدرت بیان و اعتماد بنفسی که داشت مجری شد​

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,877
عکس های رجب ایودیک اصلی​
عکس بیوگرافی بازیگر نقش رجب ایودیک اصلی
از اجرا تا دوربین مخفی

در سال 2003 وقتی 23 سال داشت اجرای برنامه کمدی بنام Zibin که در روزهای سال نو میلادی بروی آنتن می رفت را برعهده گرفت​
او سپس از سال 2004 با همکاری برادرش شروع به ساخت کلیپ های دوربین مخفی بنام زوکا برای شبکه TRT1 کرد​
اجرای برنامه گفتگو محور

بعدها دوباره در قامت مجری برنامه گفتگو محوری با شخصیت های مختلف را از شبکه ATV هر هفته در روز های جمعه بروی آنتن برد تا اینکه وارد نویسندگی شد​
تصاویر بازیگر نقش Recep İvedik ترکیه ای
شهرت با رجب ایودیک

او در سال 2007 در قامت نویسنده با همکاری Serkan Altuniğne فیلمنامه فیلم کمدی رجب ایودیک را نوشت​
این فیلم (Recep İvedik) در سال 2008 به کارگردانی برادرش و بازی خود او در نقش اصلی (رجب ایودیک) به شدت نزد مردم ترکیه و سراسر جهان محبوب شد​
در ادامه استقبال مردم ، تاکنون بین سال های 2008 تا 2019 شش قسمت از این فیلم ساخته و با فروش بالایی اکران شده است​

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,877
رابـطه عاشقانه
این بازیگر بین سال ها 2005 تا 2009 با دوغا روتکای Doğa Rutkay (بازیگر) ارتباط عاشقانه ای داشت که در نهایت به جدایی ختم شد

عکس شاهان گوکباکار و همسرش
عکس های شاهان گوکباکار (رجب ایودیک) و همسرش

ازدواج
شاهان گوکباکار از سال 2012 با سلین اورتاچلی (بازیگر) وارد دوستی شد و در نهایت بعد از سه سال در سال 2015 بصورت رسمی با هم ازدواج کردند

این زوج در حالی عروسی خانوادگی خود را در شهر پراگ جمهوری چک برگزار کردند که سلین چهار ماهه باردار بود و حالا ثمره این زندگی یک دختر و یک پسر می باشد

تهیه کنندگی
او علاوه بری فیلمنامه نویسی و بازیگری در تهیه کنندگی نیز حضور فعالی دارد ، از دیگر فیلم هایش می توان به جلال و جِرَن ، هورتون و ژن اشاره کرد

عکس های خانواده شاهان گوکباکار
عکس های خانواده شاهان گوکباکار

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,877
بازی در ژانر درام ، شاید !

علاقه زیادی به بازی در فیلم های کمدی عاشقانه با داستان های خنده دار دارم اما اگر پروژه ای در ژانر درام باشد که هیجان زده ام کند چرا که نه قبول می کنم​

اما می دانم بخاطر چهره ای که از خود در فیلم رجب نشان دادم همچین پیشنهادی دیگر محال است به من بدهند​

تصاویر Şahan Gökbakar بازیگر نقش رجب ایودیک

فراغت

به آشپزی علاقه زیادی دارم و در اوقات فراغت کار روی چوب انجام می دهم ، تورهای گردشگری با موتورسیکلت و اکتشاف مکان ها زیبا با قایق از هیجانات زندگی ام هستند​

همسر شاهان گوکباکار
عکس همسر رجب ایودیک واقعی و اصلی با بیوگرافی

بالا