اگر فرزند خردسال دارید، این هشدارهای عیدانه را جدی بگیرید

  • نویسنده موضوع 'mobin
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 231
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

'mobin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-29
نوشته‌ها
4,491
لایک‌ها
20,338
امتیازها
138
کیف پول من
-440
Points
0

کودکان قشر آسیب‌پذیری هستند که نیاز به مراقبت‌های مدام دارند



کودکان قشر آسیب‌پذیری هستند که نیاز به مراقبت‌های مدام دارند، به‌خصوص در مواقعی که ازدحام کاری و جمعیتی وجود دارد، ممکن است فقط چند لحظه دور از دید ماندنشان باعث شود اتفاقی که نباید بیفتد، رخ دهد.

در روزهای سال نو هستیم و اتفاق‌های ناگوار که برای کودکان رخ می‌دهد نسبت به روزهای دیگر سال بیشتر می‌شود. برای جلوگیری از این حوادث بهتر است والدین به این نکات توجه کنند.

1. در دیدوبازدید
ب*وس*یدن کودکان ممنوع است! با توجه به ضعیف بودن سیستم ایمنی کودکان و حضور بیشتر آنها در مجامع عمومی، خطر ابتلای کودک به بیماری‌های ویروسی مانند آنفلوانزا یا سرماخوردگی بیشتر است. مورد بعدی که احتمال ابتلای کودک را به بیماری‌های ویروسی بیشتر می‌کند ب*وس*یدن کودکان در این ایام است. بیشترین میکروب‌ها بعد از ناحیه مقعد در د*ه*ان قرار دارند. البته هر فرد به میکروب‌های د*ه*ان خود عادت دارد و میکروب‌ها برای خودش بیماری‌زا نیستند. بزرگسالان باید بدانند که ب*وس*یدن کودکان به هیچ‌وجه درست نیست. مطالعه‌ها نشان داده بلافاصله بعد از شستن دست‌ها با مواد شوینده بهداشتی باز هم میکروب‌های زیادی روی خطوط و چین‌های دست وجود دارد. پس دست دادن هم کار بهداشتی‌ای نیست. بزرگسالان هم باید این نکات را رعایت کنند.

2. در غذا خوردن
در این ایام تقریبا عادت‌های غذایی همه افراد تا حد زیادی تغییر می‌کند. کودکان نیز از این تغییرات در امان نمی‌مانند. خوردن غذاهایی مانند آجیل، شیرینی و میوه‌های مختلف ممکن است باعث ایجاد دل‌درد و بیماری در آنها شود. مراقب پرخوری‌های کودکانتان باشید.

3. در مسافرت
به‌طور کلی هر نوع سفری باید با برنامه‌ریزی باشد و بزرگسالان اطلاعاتی را نسبت به مکانی که قرار است در آنجا اقامت کنند، کسب و نکات مهم ایمنی را رعایت کنند. اگر کودک بیماری خاصی دارد از قبل با پزشک معالج مشورت کنید. در صورتی که داروی خاصی مصرف می‌کند حتما به مقدار کافی داروی ذخیره داشته باشید. نام اصلی و نام تجاری دارو که کودک مصرف می‌کند را بدانید یا آن را در جایی یادداشت کنید. ممکن است کیف محتوای دارویتان را گم کنید.

در این مواقع باید نام دارو را بدانید تا بتوانید آن را از داروخانه تهیه کنید. دقت کنید به مکان‌هایی سفر کنید که فاصله زیادی از مراکز درمانی نداشته باشند تا در صورت لزوم بتوانید کودک را بلافاصله به آنجا انتقال دهید. اگر کودک مبتلا به بیماری‌های گوارشی یا متابولیکی است و باید غذای خاصی مصرف کند حتما باید به مقدار کافی غذای مورد نیاز کودک را در طول سفر با خود همراه داشته باشید. در طول سفر سعی کنید از بیرون غذا تهیه نکنید. از همراه داشتن غذاهای فاسدشدنی جدا خودداری کنید. در رستوران‌هایی اطراق کنید که قبلا یک‌بار غذای آن را امتحان کرده‌اید و از بهداشت آن اطمینان دارید. غذاهای آماده با بسته‌بندی بهترند. به نوع ماده خوراکی و تاریخ تولید و انقضای آن هم توجه کنید.

4. در توقف‌ بین‌جاده‌ای
وقتی در جایی توقف می‌کنید حتما حواستان به محیط اطراف باشد. هر چقدر محیط اطراف زیبا باشد باز هم احتمال خطر وجود دارد. گیاهان حساسیت‌زا و سمی و جانوران آسیب‌رسان در طبیعت وجود دارند و ممکن است به کودک آسیب برسانند. همچنین احتمال وجود چاله و شکاف‌ها در زمین وجود دارد که باعث افتادن کودک داخل آنها می‌شود. به کودکان اجازه ندهید وارد رودخانه شوند. عمق رودخانه و فشار آب قابل‌پیش‌بینی نیست.

5. در خودرو
هیچ‌گاه کودک را روی صندلی جلوی خودرو قرار ندهید. جای کودکان کمتر از 10 سال همیشه در صندلی عقب ماشین است. بهتر است از صندلی‌های مخصوص کودک در خودرو استفاده کنید. دقت کنید شیشه‌های خودرو باید بالا باشد. در طول سفر اجازه خوردن و نوشیدن را به کودک ندهید. هر گاه نیاز به خوردن و آشامیدن است می‌توانید وسیله نقلیه را نگه دارید و چیزی میل کنید. خوردن در حال حرکت و لغزش‌های ماشین ممکن است باعث شود غذا خوب بلعیده نشود و کودک دچار سرفه و علائم خفگی شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : 'mobin
بالا