خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

معرفی لوکیشن های محبوب ترین سریال های ایرانی

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 309
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
یکی از جذابترین دانسته ها در خصوص سریال های محبوب ایرانی آن است که بدانیم این سریال ها در کجای کشور فیلم برداری شده اند و یا در اصطلاح سینمایی آن لوکیشن این سریال ها کجاست؟ در این مطلب سعی کرده ایم لوکیشن 7 سریال منتخب را برای شما به تصویر بکشیم و اطلاعات مختصری را در خصوص آنها به شما ارائه دهیم پس با ما همراه شوید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سریال شهرزاد

سریال شهرزاد از سریال هایی است که توسط مجموعه نمایش خانگی به نمایش در آمده که پخش آن از سال 94 شروع شده و در سال 97 پایان یافته است. این سریال محبوب دارای لوکیشن های متعددی هست که از معروفترین آنها "خانه بزرگ اقای دیوانسالار " در باغ سلیمانیه یا کوشک وثوق الدوله فیلم برداری شده است. این باغ 25 هکتار وسعت دارد و حدود 150 سال پیش بنا شده و مربوط به دوران قاجار می باشد. کوشک وثوق الدوله در منطقه 14 شهرداری تهران ،خیابان نبرد شمالی، کوچه طاهر جنب کلانتری ۱۲۱ سلیمانیه قرار دارد.

ZenTtqxRf3TphwPcX4zCCK8QEd141kbg0toBRv0U.jpeg

5kgMVAwhmJ0nGrb58RhE0W2EOhvRkVGT6imUq6se.jpeg

z6VVgm1tqOzc4berXjcYiUATc3megxQL7tCl7H8t.jpeg

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سریال شب های برره

شب های برره که همه ما با آن خاطره داریم در سال 84 از شبکه سوم سیما پخش می شد. یکی از لوکیشن های این سریال باغ برره بود باغ معروفی که در منطقه سعادت آباد بلوار کوهستان واقع شده است. این باغ 22 هزار متری به دلیل ساخت این سریال در آن به باغ برره در این منطقه معروف است.

hZfkre12WR83eXj30gfGoKbtJbRvfTOksypRRVa7.jpeg

VPNv0s48zH1ZAzdTjeqMPFx4VIMmTOHwkSaBAO2N.jpeg

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سریال بانوی عمارت

سریال بانوی عمارت لوکیشن های متعددی در آن استفاده شده است اما یکی از آنها خانه طباطبایی ها واقع در محله قدیم کاشان و در محله سلطان امیر احمد است.خانه طباطبایی ها یکی از زیباترین و دیدنی ترین جاذبه ها در کاشان است. که مربوط به زمان قاجار می باشد.

nRx7fEay7lUON4yGTl5SRwPo656hcppRJtsbMSGa.jpeg

BO1GlbSi8CDaYC7Qkx2qekqfOXcLvDF6cjyssoeG.jpeg

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سریال نون خ

سریال طنز «نون خ» با 2 فصل در نوروز 98 و 99 به نمایش در آمد که یکی از پر مخاطب ترین سریال ها در زمان خود بوده و بیشتر تصویر برداری آن در استان کردستان اتفاق افتاده است.از جمله لوکیشن های این سریال محبوب روستای پالنگان ،ترقبان،کندوله و پرنیان است.تاثیر این سریال پر طرفدار برای گردشگری این استان بسیار زیاد حائز اهمیت بوده.

7unfiaEXMdB23f7mueyBp3oageZdj8BVjCg3o37S.jpeg

FkdHXfBJcPp1YQ59xFeBrWQDFaaFLT8AbqOQz8bK.jpeg

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سریال علی البدل

سریال علی البدل در نوروز 96 توسط شبکه یک سیما به نمایش در آمد که بیشتر لوکیشن های آن در استان همدان قرار داشت .یکی از این لوکیشن ها بین همدان و تویسرکان در روستای بسیار دیدنی "چشمه قل قل" می باشد . روستای چشمه قل قل یا ورکانه دارای جاذبه های گردشگری فراوان است که در فصل های بهار و تابستان پذیرای گردشگران متعددی است.

WZ9mqdEZX6ia3JybyMlhJ4yIGnlACaqTp3IqdLyH.jpeg

eZlkZ37lyMiCcWn0DT8CeSHshy11klhhhdiD1Q6F.jpeg

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سریال پایتخت

سریال پایتخت از آن دسته از سریال هایی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته و بیشتر مردم را در زمان پخش خود خانه نشین کرده است یکی از این قسمت های دیدنی پایتخت 5 است که در نوروز 97 از شبکه 1 سیما پخش شد که در مورد حمله داعش به خانواده نقی معمولی است و در یکی از کارخانه های جنگ زده سوریه اتفاق می افتد. اما جالب این است که به شما بگوییم لوکیشن این قسمت در همین تهران و در انتهای اتوبان امام علی قرار دارد.سیلوی گندمی که در کنار کارخانه سیمان شهر ری قرار دارد میزبان فیلمبرداری این قسمت از این سریال محبوب بوده است.

VX7fVVru5F1sCdLvMZksRYQAqvTjKMrGXbd9sX7r.jpeg

m0tNR2xISf1fSPgejx8I3ylzpypcnjM7QkowKeXw.jpeg

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سریال پدر سالار

سریال نوستالوژیک پدر سالار که در سال 1372 ساخته شده حول محور شخصیت اصلی داستان یعنی اسدالله خان می گردد.این سریال خاطره انگیز از پر مخاطب ترین سریال ها بوده و هنوز هم عده ای هستند که علاقه مند به تماشای مجدد آن هستند . این سریال در منطقه امام زاده یحیی تهران و در خانه ای تاریخی با قدمت 100 ساله ساخته شده که متعلق به یکی از نوادگان قاجار به نام "مهر انگیز کامبیز" است که اکنون به خانه فرهنگ امامزاده یحیی تبدیل شده است.

nqJHlE5Ky2trrIXqlvzKgORD4wyF2uMwwLBYOrFD.jpeg

بالا