خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بهترین کارها پس از ورزش

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 24
  • بازدیدها 800
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
مصرف مواد مغذی:

داشتن یک وعده غذایی پیش از ورزش انتخابی است اما پس از ورزش به ب*دن سوخت لازم برای بازیابی پس از عرق کردن را بدهید. پس از ورزش سخت، ب*دن به دنبال کربو هیدرات ها و پروتئین برای کمک به ذخیره گلیکوژن و ترمیم ماهیچه است، بنابراین ب*دن برای تغذیه نیاز به سوخت دارد تا به موقع التیام پیدا کند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
به علاوه، نخوردن بعد از ورزش می تواند شما را گرسنه نگه دارد و هیچ کس دوست ندارد خسته و گرسنه باشد برای اینکه خودتان را راحت کنید، یکی از این خوراکی های پس از ورزش را بسته بندی و در کیف خود بگذارید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
مصرف منیزیم:

منیزیم در هر چیزی مورد استفاده قرار گیرد ماهیچه می سازد، از جمله سنتز پروتیین، عملکرد عضلانی و عصبی، کنترل گلوکز خون و تولید انرژی. از آنجا که منیزیم را در طول ورزش از دست بدهیم - مانند سبزیجات سبز تیره، شیر بادام، کنجد ، ماهی (مانند سالمون و آووکادو - راهی مهم برای بازیابی ب*دن خسته تان است و به شما کمک می کند تا بیش ترین تلاش را در سالن ورزش انجام دهید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
اگر گرفتگی عضلات ماهیچه را تجربه کنید، می تواند نشانه این باشد که سطوح منیزیم خیلی پایین هستند و کمبود منیزیم می تواند موجب انقباض عضلانی شود، با این حال زمانی که بعد از ورزش صورت می گیرد می تواند به آرام کردن ماهیچه های شما کمک کند همچنین توصیه می شود حمام نمک اپسوم، که منیزیم بالایی دارد را انجام دهید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
علاوه بر این، برخی از محققان می گویند درمان آب سرد ممکن است به بهبود کمک کند اساسا، اگر بیش از حد گرم هستید، یک دوش آب سرد به ب*دن کمک می کند که به سطح پایه برسید مجبور نیستید مثل حرفه ای ها در حمام یخ بپرید، فقط دمای حمام را پایین تر از حد معمول بگیرید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
تعویض لباس ها:

ممکن است عجله ای برای رسیدن به مقصد داشته باشید و فقط وقت آن را ندارید که لباس خود را عوض کنید بنابراین، در حال برنامه ریزی برای پوشیدن لباس برای رفتن به خانه یا محل کار هستید حتی اگر نمی توانید کل لباس خود را عوض کنید، تعویض کردن هر گونه لباس مرطوب، مانند لباس زیر و جوراب مهم است.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
لباس های ورزشی می توانند رطوبت بگیرند و رشد مخمر، قارچ، باکتری ها و میکروب ها را افزایش دهند و این می تواند منجر به بیماری های پوستی و یا جوش شود.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
استراحت:

زمان یکی از بهترین راه های برای بازیابی (یا التیام) از بیماری یا جراحت است و این کار بعد از ورزش سخت خوب عمل می کند ب*دن توانایی شگفت انگیزی دارد که اگر به آن اجازه دهید از خودش مراقبت کند استراحت پس از ورزش سخت اجازه می دهد روند ترمیم و بازیابی با سرعت طبیعی اتفاق بیفتد این تنها کاری نیست که می توانید انجام دهید اما گاهی انجام هیچ کاری آسان تراز این نیست.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
اجرای بازیابی فعال:

حرکت ساده و آرام (مانند پیاده روی سریع و یا دوچرخه سواری) گردش خون را بهبود می بخشد که به ارتقا مواد مغذی و جابه جایی مواد زائد در سراسر ب*دن کمک می کند این کار به ترمیم ماهیچه ها و سوخت گیری سریع تر کمک می کند.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ماساژ:

پیش از این هم در بخش ورزش و تناسب اندام نمناک گفته شد که ماساژ احساس خوبی می دهد و گردش خون را بهبود می بخشد در حالی که به شما اجازه می دهد آرامش کامل داشته باشید هم چنین می توانید خود را ماساژ دهید و از ماساژ های سنگین خود داری کنید.

بالا