خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

ریحانه پارسا برای همیشه از ایران رفت

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 182
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
ریحانه پارسا، بازیگر جوانی که ماجرای ازدواجش با مهدی کوشکی حسابی جنجال به پا کرد این بار با انتشار یک استوری شوکه کننده به حواشی پیرامونش دامن زد و هوادارانش را به فکر فرو برد که آیا او با انتشار این متن قصد مهاجرت از کشور را دارد؟

ساعاتی بعد ریحانه پارسا در صفحه اینستاگرامی خود خبری را مبنی بر اینکه برای درست کردن فیلمی برای مدتی به کشور دیگر مهاجرت کرده است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
ریحانه پارسا که با بازی در سریال پدر به اوج شهرت رسید مدتی بعد اعلام کرد که ریحانه پارسا با مهدی کوشکی بازیگر سینما و تلویزیون ازدواج کرد ه است. ویدئویی از مصاحبه ریحانه پارسا در اینستاگرامش منتشر شده است که ریحانه پارسا درباره جدایی اش با مهدی کوشکی میگوید:

ماجرا از این قرار است که کاربران شبکه اجتماعی اینستاگرام متوجه شدند تازه عروس و داماد پرحاشیه ی سینمای ایران که شش ماه بیشتر از ازدواج شان نمی گذرد، در اقدامی ناگهانی عکس های مشترک خود را از صفحه شخصی شان در اینستاگرام پاک کردند.

پس از این اتفاق پارسا هم شروع به انتشار متن های غم انگیزی در توییتر و اینستاگرام خود کرد. همین اتفاقات سبب شده شایعه ی جدایی این زوج از یکدیگر بر سر زبان ها افتد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
hooman-seyedi-2.jpg

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
گفتگوی دیدنی با ریحانه پارسا یکی از جنجالی‌ترین بازیگران ایران

ریحانه پارسا که در سن نوزده سالگی با سریال پدر نامش بر سر زبان افتاد. در یکی دوسال گذشته حاشیه‌هایی را نیز پشت سر گذاشته است. او خودش جایی می‌گوید:

"همیشه در زندگی‌ام با یک اعتقاد کار کردم و آن این است که هیچ وقت کار خوب روی زمین نمی‌ماند. در گذشته یکبار این حرف را به کسی زدم و آن زمان آن آدم بسیار به من خندید و خیلی دوست دارم که حال این روزهایش را ببینم. البته قصدم این نیست که خودم را خیلی خوب معرفی کنم، ولی اگر بازیگری را در خودم نمی‌دیدم و فکر نمی‌کردم روزی نقش لیلایی برایم اتفاق می‌افتد؛ هیچ وقت به دنبال آن نمی‌آمدم. کافیست که کار خود را بلد باشید؛ آن‌وقت قطعا آدم‌های دیگر حاضرند به هر قیمتی شما را برای بودن در کارشان راضی کنند. من اگر شبیه لیلا نبودم؛ قطعا این نقش دیده نمی‌شد و نمی‌توانست موفقیتی کسب کند."

بالا