بیوگرافی اسکی بازان ایرانی(زندگی نامه)**

ساعت تک رمان

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
لایک‌ها
13,157
امتیازها
93
سرزمین خورشیدهایی که از دل خاک طلوع می‌کنند🌻
کیف پول من
995
اکبر خلیلی، اسکی‌باز اهل ایران است که در المپیک زمستانی ۱۹۷۶ که در اینسبروک اتریش برگزار می‌شد، در رشته‌های مارپیچ کوچک، مارپیچ بزرگ و اسکی سرعت به مصاف حریفان خود رفتاو دراسکی سرعت در رتبه ۵۸ جدول رده بندی قرار گرفت.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
لایک‌ها
13,157
امتیازها
93
کیف پول من
995
بنیک امیریان، (ارمنی: Բենիկ Ամիրյան‎; انگلیسی: Benik Amirian‎ زاده ۱۳۰۹) اسکی‌باز ایرانی ارمنی‌تبار است.
وی در سال ۱۳۰۹ خورشیدی (۱۹۳۰ میلادی) در شهر تهران به دنیا آمد. وی از سال ۱۳۲۹ (۱۹۵۰) عضو تیم ملی اسکی ایران بود. امیریان در سال ۱۳۳۶ (۱۹۵۷) در مسابقات بین‌المللی لبنان شرکت کرد و موفق به کسب افتخاراتی گردید.[۱]

بازی‌های المپیک زمستانی ۱۹۵۶ ملبورن، نخستین المپیک زمستانی بود که ایران در آن شرکت کرد و در رشته‌های مارپیچ کوچک، مارپیچ بزرگ و اسکی سرعت به مصاف حریفان خود رفت.[۲][۳] امیریان در مارپیچ کوچک و مارپیچ بزرگ به رتبه‌ای دست نیافت اما در اسکی سرعت با رکورد ۵ دقیقه و ۲ ثانیه و ۷ دهم ثانیه در رتبه ۴۴ جدول رده‌بندی قرار گرفته و به کار خود در المپیک پایان داد

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
لایک‌ها
13,157
امتیازها
93
کیف پول من
995
باقر کلهر، اسکی‌باز اهل ایران است که در المپیک زمستانی ۲۰۰۲ که در سالت لیک سیتی ایالات متحده آمریکا برگزار می‌شد، در رشته مارپیچ کوچک شرکت نمود و به خط پایان نرسید.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
لایک‌ها
13,157
امتیازها
93
کیف پول من
995
رضا بازرگان، اسکی‌باز اهل ایران است که در المپیک زمستانی ۱۹۵۶ ملبورن ، اولین المپیک زمستانی که ایران در آن شرکت کرده بود ، در رشته های مارپیچ کوچک ، مارپیچ بزرگ و اسکی سرعت به مصاف حریفان خود رفت .

او در مارپیچ کوچک و اسکی سرعت به رتبه ای دست نیافت آما در مارپیچ بزرگ با رکورد ۴ دقیقه و ۱۵ ثانیه در رتبه ۷۵ جدول رده بندی قرار گرفته و به کار خود در المپیک پایان داد.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
لایک‌ها
13,157
امتیازها
93
کیف پول من
995
حسن شمشکی ، اسکی‌باز اهل ایران است که در المپیک زمستانی ۱۹۹۸ که در ناگانو ژاپن برگزار می شد ، در رشته مارپیچ کوچک شرکت نموده و به رتبه ۳۰ دست پیدا کرد.

المپیک ناگانو اولین المپیک زمستانی ایران در بعد از انقلاب اسلامی بود و حسن شمشکی تنها ورزشکار ایرانی این رقابت ها.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
لایک‌ها
13,157
امتیازها
93
کیف پول من
995
علی ساوه‌شمشکی، اسکی‌باز اهل ایران است که در المپیک زمستانی ۱۹۶۸ که در گرونوبل فرانسه برگزار می‌شد شرکت کرده بود و در رشته‌های مارپیچ کوچک، مارپیچ بزرگ و اسکی سرعت به مصاف حریفان خود رفت.
ساوه‌شمشکی سابقه حضور در بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۱۰ در ونکوور را نیز دارد.
او در مارپیچ کوچک در رتبه ۶۷، مارپیچ بزرگ در رتبه ۷۷ و در اسکی سرعت در رتبه ۷۳ جدول رده بندی قرار گرفت.

علی ساوه‌شمشکی برای دومین بار در بازی‌های المپیک زمستانی ۱۹۷۲ در سه رشته فوق شرکت نمود و نتایج زیر را کسب نمود : در مارپیچ بزرگ در رتبه ۴۴ و در اسکی سرعت در رتبه ۵۲ جدول رده بندی قرار گرفت.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
لایک‌ها
13,157
امتیازها
93
کیف پول من
995
نوید شاهسوندی (زاده - درگذشته ۲ اسفند ۱۳۹۲) اسکی‌باز اهل ایران و عضو تیم اسکی «هایپ» بود و در بخش فری استایل (نمایشی - اسنوبورد) این ورزش فعالیت می‌کرد.
نوید شاهسوندی، اسکی‌باز ۲۸ ساله ایرانی روز پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۲، (۱۳ فوریه ۲۰۱۴) در پیست اسکی دیزین دچار حادثه شد وی به «پایه بتونی کابین» برخورد کرد و از ناحیه دست، پا، سر و لگن دچار شکستگی شد. این اسکی‌باز پس از حادثه دچار ایست قلبی شد، اما به کمک یک پزشک که برای اسکی کردن در پیست حضور داشته، قلب او دوباره به تپش افتاد. این اسکی‌باز ایرانی، سپس توسط بالگرد به بیمارستان خمینی تهران منتقل می‌شود، اما در نهایت به خواست خانواده‌اش به بیمارستان پارس انتقال داده شده است.

نوید شاهسوندی در حدود ساعت یک بامداد جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۲ دچار مرگ مغزی شد.

مهراد هیدن آهنگ «پس چی شد» را با همراهی «تارا» در اسفند ۱۳۹۲ برای در گذشت نوید شاهسوندی که یکی از دوستان او بود منتشر کرد . همچنین ملانی و چیگورز در خرداد ۱۳۹۵ برای درگذشت و اهدای عضو نوید شاهسوندی آهنگی «آسمونی» را منتشر کردند.
پس از اعلام مرگ مغزی نوید شاهسوندی، اسکی‌باز ایرانی که در پیست دیزین مصدوم شد، با رضایت پدر او اعضای بدنش برای پیوند به بیماران اهدا شد.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
لایک‌ها
13,157
امتیازها
93
کیف پول من
995
قربانعلی کلهر اسکی‌باز اهل ایران است که در بازی‌های المپیک زمستانی ۱۹۷۲ که در ساپورو ژاپن برگزار می‌شد، در رشته‌های مارپیچ کوچک، مارپیچ بزرگ و اسکی سرعت به مصاف حریفان خود رفت.

قربانعلی کلهرورزشیکشورورزشاسکی آلپاینبه‌روزرسانی در ۲۷ آوریل ۲۰۱۷.

او در مارپیچ کوچک در رتبه ۳۳ و در اسکی سرعت در رتبه ۵۵ جدول رده‌بندی قرار گرفت.

قربانعلی کلهر برای دومین بار در المپیک زمستانی ۱۹۷۶ که در اینزبروک اتریش برگزار می‌شد شرکت نمود و نتایج زیر را کسب نمود: در مارپیچ بزرگ در رتبه ۴۷ و در اسکی سرعت در رتبه ۵۵ جدول رده‌بندی قرار گرفت.

سه فرزند (۲دختر و یک پسر) دارد. دکتر حسین کلهر پسر وی دارنده سه مدال جهانی اسکی چمن و عضو هیات علمی دانشگاه می‌باشد.[۱] دختران او زهرا و زیبا نیز عضو تیم ملی اسکی بوده و هستند. وی هم‌اکنون کارشناس خبره فدراسیون اسکی می‌باشد.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
لایک‌ها
13,157
امتیازها
93
کیف پول من
995
فیض‌الله بندعلی، اسکی‌باز اهل ایران است که در المپیک زمستانی ۱۹۶۴ اینسبروک اتریش ، دومین المپیک زمستانی که ایران در آن شرکت کرده بود ، در رشته های مارپیچ کوچک ، مارپیچ بزرگ و اسکی سرعت به مصاف حریفان خود رفت .

فیض‌الله بندعلیورزشیکشورورزشاسکی آلپاینبه‌روزرسانی در ۲۷ آوریل ۲۰۱۷.

او در مارپیچ کوچک در رتبه ۶۲ ، در مارپیچ بزرگ در رتبه ۶۵ و در اسکی سرعت در رتبه ۶۶ جدول رده بندی قرار گرفت.

او در المپیک زمستانی ۱۹۶۸ که در گرونوبل فرانسه برگزار می شد نیز مجدد در همین سه رشته شرکت نمود و در مارپیچ بزرگ در رتبه ۷۰ و در اسکی سرعت در رتبه ۶۸ جدول رده بندی قرار گرفت.

فیض‌الله بندعلی برای سومین بار در بازی‌های المپیک زمستانی ۱۹۷۲ در سه رشته فوق شرکت نمود و نتایج زیر را کسب نمود : در مارپیچ کوچک در رتبه ۳۲ ، در مارپیچ بزرگ در رتبه ۴۰ و در اسکی سرعت در رتبه ۵۶ جدول رده بندی قرار گرفت.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
لایک‌ها
13,157
امتیازها
93
کیف پول من
995
مرجان کلهر (زادهٔ ۱۳۶۷ در تهران) اسکی‌باز زن ایرانی رشتهٔ آلپاین است. وی از 4 سالگی تمریانات خود در این رشته را در پیست دیزین آغاز نموده و اولین مقام جهانی خود را در سن 11 سالگی کسب نمود. او در المپیک زمستانی ۲۰۱۰ ونکوور به عنوان اولین اسکی‌باز زن ایرانی در المپیک زمستانی حضور داشت

المپیک زمستانی ۲۰۱۰ ونکوور

مرجان کلهر پرچمدار کاروان ورزشی ایران در المپیک زمستانی ۲۰۱۰ بود. او در مارپیچ بزرگ بانوان با مجموع اختلاف ۳۸ ثانیه و ۲۸ صدم ثانیه از نفر اول به مقام شصتم رسید.[۱] در مارپیچ کوچک بانوان نیز با مجموع اختلاف ۳۵ ثانیه و ۷۱ صدم ثانیه از نفر اول به مقام پنجاه و پنجم رسید.[۲]

بالا