عوارض جویدن ناخن

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 169
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
عوارض جویدن ناخن

جویدن ناخن های یکی از عادت های نسبتاً رایج است که اشخاص مختلف در هر سنی ممکن است به آن دچار شوند. براساس مطالعات صورت گرفته 30% از کودکان، 45% از نوجوانان، 25% از جوانان و 5% از بالغین بزرگسال دچار این مشکل هستند. در ر*اب*طه با علت گرایش افراد به جویدن ناخن، نظریات متفاوتی وجود دارد، که اکثراً معتقدند که فرد به دلیل استرس و یا فعالیتی در کودکی عادت به جویدن ناخن پیدا می کند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
در واقع گرایش به جویدن ناخن به دلیل اختلال وسواس فکری عاطفی و استرس عاطفی و اضطراب روی می دهد. البته بر اساس برخی از مطالعات صورت گرفته، ژنتیک نیز در گرایش افراد به جویدن ناخن نقش دارد؛ به عبارت دیگر احتمال گرایش کودکان والدینی که در کودکی دچار این مشکل بوده اند، به جویدن ناخن بیشتر است. علاوه بر این کودکان بیش فعال و افراد مبتلا به اختلال موکنی، نیز بیشتر به جویدن ناخن گرایش پیدا می کنند.

پیامدهای جویدن ناخن ها

یکی از واضح ترین پیامدهای جویدن ناخن ها، بدشکل شدن ناخن ها است و ممکن است فرد به دلیل شرم و خجالت از شکل ناخن هایش افسرده یا منزوی می شود. علاوه بر این جویدن ناخن ها عوارض دیگری دارند که در ادامه به آن ها پرداخته شده است:

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
1- عفونت د*ه*ان

ناخن ها مکان مناسبی برای رشد باکتری هایی همچون سالمونلا و اشریشیا کُلی و سایر باکتری های پاتوژن است. جویدن ناخن ها باعث وارد شدن این باکتری ها به ب*دن و ایجاد عفونت در ب*دن می شود. پارونکیا یکی از رایج ترین عفونت ها است که باعث قرمزی، تورم، درد و توده های پر از خلط می شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
۲- عفونت‌های ناخن

افرادی که مدام ناخن های خود را می جوند، باعث می شوند باکتری ها و سایر میکروارگانیسم ها از طریق خراش ها و ترک های کوچک روی ناخن وارد ب*دن شده و موجب تورم، قرمزی و چرک اطراف ناخن می شوند. برخی از این عفونت ها به راحتی درمان می شوند، اما برخی به سختی درمان می شوند، مانند قارچ ناخن. براساس نظر آکادمی درماتولوژی آمریکا، عفونت های باکتریایی ناشی از جویدن ناخن، یکی از رایج ترین مشکلات است

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
3- ابتلا به زگیل

احتمال ابتلای افرادی که ناخن های خود را می جوند به زگیل روی انگشتان، که ناشی از ویروس پاپیلوم انسانی است، خیلی رایج است. ممکن است مواد مسری زگیل زیر یا روی ناخن ها وجود داشته باشد، و تماس این مواد با صورت یا د*ه*ان باعث ابتلا به زگیل روی صورت یا گر*دن می شود.

4- تب خال دست

ممکن است فردی که دچار تبخال دهانی است، انگشتان خود را به این ویروس آلوده کند، که باعث سوزش دردناک در نوک انگشتان آلوده می شود و همچنین می تواند بعد از یک الی دو هفته، باعث ایجاد زخم های حاوی مایع یا خون شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
5- مشکلات دندانی

جویدن ناخن به دلیل سفت بودن آن، کار سختی است و باعث شکستن و خ*را*ب شدن دندان های جلویی می شود، همچنین می تواند باعث کج شدن یا تغییر شکل دادن حفره هایی که ریشه دندان در آن قرار دارد شود. جویدن ناخن ها برای مدت طولانی، ممکن است باعث جابه جایی دندان ها، بدشکلی، افتادن زودتر از موعد و ضعیف شدن دندان ها شود.

6- ناتوانی در استفاده از دست ها

افرادی که مدام ناخن های خود را می جوند نمی توانند مانند افراد عادی به کارهای روزمره خود برسند و یا وظایف شغلی خود را به درستی ایفا کنند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
7- التهاب

شخصی که عادت به جویدن ناخن دارد، مدام انگشتانش را داخل دهانش می برد، بزاق د*ه*ان که باعث کمک به هضم غذا می شود، باعث آسیب دیدن و سوزش نوک انگشتان می شود. به همین دلیل مکیدن ل*ب ها باعث خشک شدن و ترک خوردن آنها می شود. در واقع، برخورد مدام بزاق با پو*ست، باعث ساییدگی آن می شود.

8- بیماری

همان طور که ذکر شد، میکروارگانیسم ها زیر ناخن ها قرار دارند و با خوردن ناخن ها، وارد ب*دن می شوند و می توانند باعث بیماری هایی همانند سرماخوردگی و یا عفونت جدی گوارشی شوند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
9- رشد ناخن های معیوب

همانطور که بیان شد، جویدن ناخن ها باعث ایجاد عفونت می شود. عفونت ایجاد شده می تواند به ماتریکس، که بستری است که ناخن ها در آن رشد می کنند، آسیب بزند و موجب رشد ناخن های معیوب شود.

10- کیفیت نامناسب زندگی

طبق مطالعات صورت گرفته، افرادی که مدام ناخن های خود را می جوند نسبت به سایر افراد، اختلال بیشتری در کیفیت زندگی خود دارند. برای مثال، تلاش برای ترک این عادت، ناراحتی به دلیل داشتن این عادت و یا خود عمل جویدن ناخن، بر کیفیت زندگی آن ها تأثیر منفی می گذارد.

بالا