خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

علل درد زیر شکم در زنان و درمان آن

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 204
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
741141.jpeg

زنان اغلب در برهه های مختلفی از زندگی خود درد زیر شکم را تجربه می کنند. بنابراین علل درد زیر شکم در زنان می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد ولی اکثر آن ها با درد های دوره قاعدگی مرتبط می باشند، بنابراین جای نگرانی نخواهند بود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
علت درد زیر شکم در زنان

به دلیل این که واژن و اندام تناسلی در زنان بسیار نزدیک به مجاری ادراری می باشد بنابراین درد زیر شکم می تواند با دلایل مختلفی بروز نموده و یا به صورت اشتباه تشخیص داده شود. برخی از شایع ترین دلایل برای بروز درد زیر شکم در زنان عبارتند از:

مشکلات مربوط به دستگاه تناسلی

• درد ناشی از عادت ماهانه یکی از شایع ترین دلایل برای درد زیر شکم در زنان می باشد که ممکن است به نواحی دیگری از ب*دن مانند کمر و ران پاها منتشر شود. این دردها معمولا چند ساعت قبل از آغاز عادات ماهیانه شروع شده و بعد از شروع آن نیز به تدریج فروکش می کنند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
• سندرم پیش از قاعدگی در برخی از زنان ممکن است با علائم و نشانه های خاصی همراه نباشد اما در برخی دیگر می تواند به صورت گرفتگی های عضلانی و درد خود را نشان دهند.
• درد تخمک گذاری که در نیمه دوره عادت ماهانه در برخی از زنان ایجاد می شود به دلیل فرآیند رها شدن تخمک و آزاد شدن مایعات حاصل از فولیکول به درون حفره رحمی ایجاد می شود که این درد آن چنان ناراحت کننده نبوده و به راحتی قابل تحمل می باشد.
• وجود کیست تخمدان به تنهایی ایجاد کننده درد زیر شکم در زنان نمی باشد اما در صورت بزرگ شدن کیست می تواند دوره های قاعدگی سنگین و بسیار دردناکی را برای زنان در پی داشته باشد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
• فیبروم ها نیز همانند کیست تخمدان دردی را ایجاد نمی کنند ولی با بزرگ شدن قادرند به سایر ارگان های داخل شکمی فشار وارد نموده و درد زیر شکم را ایجاد نمایند.
• بیماری های التهابی لگن که با عنوان PID نیز شناخته می شود معمولا علاوه بر درد زیر شکم شدید می تواند با تب و درد لگن همراه گردد.
• آندومتریوز نیز از جمله مشکلاتی می باشد که به خودی خود تهدید کننده حیات نیست ولی می تواند درد های شدیدی را ایجاد نماید.
• بارداری خارج رحمی یکی از شرایط بسیار خطرناکی می باشد که علاوه بر درد شدید زیر شکم می تواند خونریزی های شدیدی را به وجود بیاورد. در چنین شرایطی جنین در یک منطقه خارج از رحم یعنی درون لوله ها رشد می یابد که با گذشت زمان می توانند به لوله ها فشار آورده و حتی به مرگ مادر نیز ختم شوند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
مشکلات مربوط به دستگاه ادراری

• عفونت مجاری ادراری در صورتی که شدید باشد و یا بدون درمان رها شود می تواند ایجاد کننده درد زیر شکم باشد.
• پیلونفریت یا همان عفونت کلیوی می باشد که در صورت درگیری ارگان کلیه با عفونت ها احتمال بروز این چنین دردهایی وجود دارد.
• سنگ کلیه و سنگ مثانه می تواند علاوه بر درد زیر شکم در زنان، فشار، تکرر ادرار و سوزش مجاری را ایجاد نماید.

مشکلات مربوط به دستگاه گوارشی

یبوست نیز می تواند باعث بروز ناراحتی های منطقه زیر شکمی شود. اگر چه نفخ و اسهال را نیز در بروز آن ها نمی توان بی تاثیر دانست.

بالا