مواد لازم تهیه حلوای لبو
طرز تهیه حلوا
برای شروع کار تهیه شما باید ابتدا لبوها را شسته، پو*ست بگیرید و پس از خرد کردن در غذاساز بریزید تا کاملا له شده و به شکل پوره درآیند. آرد را در تابهی نچسبی بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. ۱/۳ پیمانه روغن به آرد بوداده اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن آرد در روغن ادامه دهید. شکر، آب و گلاب را در قابلمهی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود، سپس حرارت را خاموش کنید.لبوی له شده را همراه با ۱/۳ از شربت به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و مرتب هم بزنید که حلوا صاف و یکنواخت شود.
وقتی شربت به خورد مواد رفت، ۱/۳ دیگر از شربت را همراه با نیمی از روغن باقیمانده به حلوا اضافه کرده و مرتب هم بزنید. دوباره پس از خورد رفتن شربت، باقیماندهی شربت و روغن را نیز به حلوا اضافه کرده و هم بزنید تا حلوایی صاف و نرم حاصل شود. اجازه دهید حلوا به اندازهی کافی غلیظ شود به گونهای که به دست و دیوارههای تابه نچسبد، سپس حرارت را خاموش کنید. روی درب تابه دمی قرار داده و حدود ۳۰ دقیقه حلوای لبو را دم بگذارید. پس از ۳۰ دقیقه حلوای لبو آماده است، آن را تا د*اغ است در ظرف سرو بکشید و به سلیقه خود تزیین کنید. روی حلوای لبو را میتوانید با تکههای قالب زده لبوی پخته تزیین کنید.
برای تهیه حلوای لبو مجلسی میتوانید با استفاده از قیف و ماسوره، حلوا را به شکلهای زیبا درآورید. با استفاده از قالبهای زیبا میتوانید حلوای لبو را در اشکال شیک و مجلسی تزیین کنید. طبخ حلوای هویج به این روش نیازمند صبر و حوصله است و باید حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بر روی حرارت ملایم مرتبا هم زده شود تا حلوایی صاف و باکیفیت عمل آید.
- آرد سفید 2 پیمانه
- لبوی متوسط (لبوی له شده) 3 عدد (1 پیمانه)
- شکر 2 پیمانه
- آب 3 پیمانه
- روغن مایع 1 پیمانه
- گلاب 1 پیمانه
طرز تهیه حلوا
برای شروع کار تهیه شما باید ابتدا لبوها را شسته، پو*ست بگیرید و پس از خرد کردن در غذاساز بریزید تا کاملا له شده و به شکل پوره درآیند. آرد را در تابهی نچسبی بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. ۱/۳ پیمانه روغن به آرد بوداده اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن آرد در روغن ادامه دهید. شکر، آب و گلاب را در قابلمهی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود، سپس حرارت را خاموش کنید.لبوی له شده را همراه با ۱/۳ از شربت به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و مرتب هم بزنید که حلوا صاف و یکنواخت شود.
وقتی شربت به خورد مواد رفت، ۱/۳ دیگر از شربت را همراه با نیمی از روغن باقیمانده به حلوا اضافه کرده و مرتب هم بزنید. دوباره پس از خورد رفتن شربت، باقیماندهی شربت و روغن را نیز به حلوا اضافه کرده و هم بزنید تا حلوایی صاف و نرم حاصل شود. اجازه دهید حلوا به اندازهی کافی غلیظ شود به گونهای که به دست و دیوارههای تابه نچسبد، سپس حرارت را خاموش کنید. روی درب تابه دمی قرار داده و حدود ۳۰ دقیقه حلوای لبو را دم بگذارید. پس از ۳۰ دقیقه حلوای لبو آماده است، آن را تا د*اغ است در ظرف سرو بکشید و به سلیقه خود تزیین کنید. روی حلوای لبو را میتوانید با تکههای قالب زده لبوی پخته تزیین کنید.
برای تهیه حلوای لبو مجلسی میتوانید با استفاده از قیف و ماسوره، حلوا را به شکلهای زیبا درآورید. با استفاده از قالبهای زیبا میتوانید حلوای لبو را در اشکال شیک و مجلسی تزیین کنید. طبخ حلوای هویج به این روش نیازمند صبر و حوصله است و باید حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بر روی حرارت ملایم مرتبا هم زده شود تا حلوایی صاف و باکیفیت عمل آید.