خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

آشپزی طرز تهیه حلوای لبو

ساعت تک رمان

08:14:01 PM

فاطمه عبدالهی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-04
نوشته‌ها
131
کیف پول من
36
Points
0
مواد لازم تهیه حلوای لبو
  • آرد سفید 2 پیمانه
  • لبوی متوسط (لبوی له شده) 3 عدد (1 پیمانه)
  • شکر 2 پیمانه
  • آب 3 پیمانه
  • روغن مایع 1 پیمانه
  • گلاب 1 پیمانه

طرز تهیه حلوا
برای شروع کار تهیه شما باید ابتدا لبو‌ها را شسته، پو*ست بگیرید و پس از خرد کردن در غذاساز بریزید تا کاملا له شده و به شکل پوره درآیند. آرد را در تابه‌ی نچسبی بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. ۱/۳ پیمانه روغن به آرد بوداده اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن آرد در روغن ادامه دهید. شکر، آب و گلاب را در قابلمه‌ی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود، سپس حرارت را خاموش کنید.لبوی له شده را همراه با ۱/۳ از شربت به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و مرتب هم بزنید که حلوا صاف و یکنواخت شود.



وقتی شربت به خورد مواد رفت، ۱/۳ دیگر از شربت را همراه با نیمی از روغن باقیمانده به حلوا اضافه کرده و مرتب هم بزنید. دوباره پس از خورد رفتن شربت، باقیمانده‌ی شربت و روغن را نیز به حلوا اضافه کرده و هم بزنید تا حلوایی صاف و نرم حاصل شود. اجازه دهید حلوا به اندازه‌ی کافی غلیظ شود به گونه‌ای که به دست و دیواره‌های تابه نچسبد، سپس حرارت را خاموش کنید. روی درب تابه دمی قرار داده و حدود ۳۰ دقیقه حلوای لبو را دم بگذارید. پس از ۳۰ دقیقه حلوای لبو آماده است، آن را تا د*اغ است در ظرف سرو بکشید و به سلیقه خود تزیین کنید. روی حلوای لبو را می‌توانید با تکه‌های قالب زده‌ لبوی پخته تزیین کنید.



برای تهیه‌ حلوای لبو مجلسی می‌توانید با استفاده از قیف و ماسوره، حلوا را به شکل‌های زیبا درآورید. با استفاده از قالب‌های زیبا می‌توانید حلوای لبو را در اشکال شیک و مجلسی تزیین کنید. طبخ حلوای هویج به این روش نیازمند صبر و حوصله است و باید حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بر روی حرارت ملایم مرتبا هم زده شود تا حلوایی صاف و باکیفیت عمل آید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا