خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

فیتنس یا بدنسازی؟ کدام برای بانوان مناسب تر است؟

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 20
  • بازدیدها 907
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
برای زنان کدام مناسب تر است؟ فیتنس یا بدنسازی؟

با توجه به تفاوت بدنسازی با فیتنس و تعریف هر کدام از این دو رشته ورزشی، در بیشتر موارد زنان تمایل بیشتری به فیتنس و مردان تمایل بیشتری به بدنسازی دارند. اما اگر به عنوان یک خانم دنبال حجیم شدن عضلات نیستید و از بزرگ شدن بدنتان می ترسید خبر خوب برایتان این است که به علت کم بودن هورمون مردانه یا همان تستسترون در بدنتان، عضلاتتان با بدنسازی بزرگ و مردانه نمی شود.
من به عنوان مدرس ملی فیتنس و بدنسازی به تمام زنان کشورم ورزش بدنسازی را پیشنهاد میکنم. فواید ورزش بدنسازی زنان آنقدر زیاد است که به عنوان یک خانم حتماً باید این ورزش را در برنامه هفتگی خود جای دهید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
در مورد ورزش فیتنس هم باید به شما بگویم که این رشته هم برای شما فعالیتی عالی محسوب می شود. تمرین دادن تمام فاکتورهای آمادگی جسمانی ، تنوع مکانی و ابزاری و کوتاه بودن جلسات تمرین می تواند دلایل خوبی برای انتخاب رشته فیتنس برای زنان باشد. پیشنهاد من به شما ترکیبی از بدنسازی و فیتنس در جلسات تمرین در هفته است. برای مثال ۲ روز در هفته بدنسازی و دو روز در هفته فیتنس انتخاب خوبی خواهد بود.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
نکات مهم که پیش از انتخاب بین فیتنس یا بدنسازی باید بدانید.

● اگر زمان کافی برای ورزش کردن ندارید، بهتر است فیتنس را انتخاب کنید. زیرا جلسه تمرین فیتنس می تواند هم کوتاه باشد و کالری سوزی خوبی را هم به دنبال داشته باشد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
● اگر به دنبال افزایش حجم در بعضی از نقاط ضعیف ب*دن خود هستنید، مثلاً دوست دارید ب*ا*س*ن خود را حجم و فرم دهید، بدون شک بدنسازی برای شما بهترین انتخاب است.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
● اگر دچار آسیب های اسکلتی-عضلانی و یا ناهنجاری های بدنی هستید، ورزش فیتنس برای شما انتخاب هوشمندانه ای نیست. شما بهتر است بدنسازی را زیر نظر یک مربی بادانش و متخصص در زمینه آسیب های ورزشی و حرکات اصلاحی شروع کنید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
● اگر مدت زیادی است که بدنسازی تمرین می کنید و بدنتان دیگر تغییری نمی کند، یک دوره فیتنس را امتحان کنید. چالش های جدید تمرینی همیشه باعث پیشرفت بدنی می شوند.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
● اگر مدت زیادی است ورزش نکردید و یا می خواهید تازه ورزش را شروع کنید، بهتر است با بدنسازی شروع کنید تا ابتدا عضلات خود را به صورت ایزوله تقویت کنید. سپس می توانید سراغ فیتنس بروید. با این کار شانس آسیب دیدگی شما به حداقل می رسد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
● اگر دچار کمبود وزن و به دنبال افزایش وزن هستید، بدون درنگ بدنسازی را انتخاب کنید. هیچ ورزشی مثل بدنسازی برای افزایش وزن مناسب نیست.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
● اگر به ورزش های گروهی علاقه دارید و از تنها تمرین کردن ل*ذت نمی برید، کلاس های گروهی فیتنس می تواند برای شما نشاط آور و هیجان انگیز باشد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
● اگر به دنبال چربی سوزی و کاهش وزن هستید، ترکیبی از تمرینات بدنسازی و فیتنس، شما را به نتیجه مطلوب می رساند.

بالا