خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

حالت‌های تیراندازی

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 260
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
حالتهاي تيراندازي
حالات صحيح تيراندازي به فرد تيرانداز امكان مي دهد كه نهايت تسلط را روي ب*دن خود و سلاح مربوطه داشته باشد و اين مسئله در تيراندازي بسيار مهم است . البته با توجه به شرايط منطقه عمليات بايد از وضعيت صحيح و مناسب استفاده نمود . تمام حالتهاي تيراندازي كه شرح داده مي شوند بايد تمرين شوند به طوري كه ضمن تيراندازي رزمي و آمادگي حركات طبيعي تلقي شوند . جلسات تمرين را براي اطمينان از اين كه حالتهاي تيراندازي بصورت يك عادت در آينده بايد برگزار شود . حالت صحيح تيراندازي به فرد تيرانداز علاوه بر تسلط اطمينان مي دهد كه سريعاً بدون كوشش و فعاليت ذهني مي تواند اين حالتها را به خود بگيرد .
تيراندازي با علت نيازمند اين است كه فرد خيلي سريع تمام اصول را در حالي كه تحت فشار رواني است ، موقعي كه با هدفي كه به طرزي خطرناك نزديك است ، به كار مي برد و اين امكان را به او مي دهد كه هدف پايدار باشد . براي زنده ماندن يك امر بحراني و حساس است .

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
حالت ايستاده

با هدف روبرو شويد ( عكس ) پاها را به اندازه ي عرض به آن اندازه كه راحت باشيد از هم باز كنيد . دست حامل سلاح را دراز كنيد و اسلحه را با دو دست بگيريد . مچ و آرنج دست حامل سلاح بوسيله عضلات دروني محكم مي شوند و به طرف مركز هدف نشانه روي كنيد . ب*دن را مسقيم نگه داريد . در حالي كه شانه ( گورده ) به طرف جلو مايل باشد .
در اين حالت زاويه قسمـت تيراندازي را به عنوان حامي اصلي به زمين قرار دهيد . ( عكس ) پاي حامي اصلي را بصورت عمودي زير كپل قرار دهيد . وزن ب*دن را روي پاشنه و شست قرار دهيد . دست حامي كننده درست از بالاي آرنج روي زانويي قرار دهيد كه به عنوان حامل اصلي ب*دن نمي رود ( پايي كه جلوتر قرار داده ايد ) . براي تيراندازي طريق گرفتن با دو دست را بكار ببريد . دست تيرانداز را دراز كنيد و آرنج و مچ شليك كننده را توسط اعضاي دروني به هم محكم كنيد تا از كنترل جدي دست مطمئن شويد .

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
حالت نيمه خميده
تنه از مفاصل ران به طرف جلو خميده شود . پاها را در وضع طبيعي به حالتي قرار دهيد كه امكان قدم ديگري به طرف هدف داشته باشيد . اسلحه را مستقيم به طرف هدف دراز كنيد و مچ و بازوي دست شليك كننده را توسط اعضاي دروني به هم محكم كنيد . چون تحت شرايط فشار روحي مثل جنگ ، ب*دن خود به حالت نيمه خميده است . مهم است كه هماهنگ با همين حالت آموزش ببينيد . براي تغيير جهت تيراندازي ، در اين حالت سريعتر عمل مي كند .

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
حالت درازكش به سبك غربي
روي زمين بر روي هدف تخت قرار بگيريد ( شكل 6-5-1 ) . دستها را به جلو دراز كنيد و دست شليك كننده توسط عضلات دروني سفت كنيد براي تيراندازي به هدفهاي بالا كمي بايد شل شوند .

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
حالت دراز كش به سبك شرقي
روي زمين به پهلو دراز بكشيد و دست شليك كننده را به همراه دست ديگر به طرف بالا دراز كنيد . دست شليك كننده را توسط عضلات دروني سفت كنيد . مي توانيد براي لرزش كمتر از كتف و آرنج دست را به زمين تكيه دهيد .

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
حالت ايستاده با حامي

در اين حالت براي حمايت از پوشش موجود مثلاً ديوار يا درخت كه بتوان پش آن پناه گرفت . ( عكس ) پشت مانع بايستيد . در حالي كه سمت تيراندازي كننده ب*دن با لبه مانع در يك خط باشد . برآمدگي بيخ انگشتان مشتي را كه تيراندازي نمي كند ‌مقابل لبه مانع ، با چشم در يك سطح قرار دهيد . مچ و آرنج دست شليك كننده را توسط عضلات دروني به هم محكم كنيد .
پاي سمتي از ب*دن را كه تيراندازي نمي كند به جلو حركت دهيد تا اين كه پنجه ي پوتين با ته مانع تماس بگيرد .

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
حالت زانو زدن حمايت شده

حفاظ موجود را مثلاً يك ديوار كوتاه ، يك درخت ، تخته سنگ يا وسيله نقليه ي تواند باشد . زانو سمت تيراندازي كننده را روي زمين قرار دهيد ، زانوي ديگر را خم كنيد و همين را ( جانب شليك كننده ) صاف روي زمين قرار دهيد . مچ و آرنج دست شليك كننده را توسط عضلات دروني به هم محكم كنيد .

بالا