خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. Matthew

متن اهنگ‌های شادمهر عقیلی

با تمام یکدلی #شادمهر_عقیلی با تموم یکدلی تو بمون برای من دودلی هامو ببخش بگذر از خطای من اگه تردید به عشق خیمه زد تو باورم اگه فکر رفتن تو گذشته از سرم اگه فکر رفتن تو گذشته از سرم تو دلیل بودنی تویی اون اوج نیاز روی قله دلت واسه من خونه بساز لحظه ندیدنت آخر راه منه پل برگشتنمو هجرت تو...
  2. Matthew

مادر #شادمهر_عقیلی یه لقمه نون یه کاسه ماست یه دل خوش یه حرف راست یه مادر از تبار نور دار و ندارم همیناست تو لحظه های تنهایی محرم راز من تویی تو اوج دل شکستگی تنها پناه من تویی وقتی حسابی ابریم سر روی شونه ات میذارم بازم مثل بچگی ها همش بهونه میارم مثل همون بچگی ها که بر نمی گرده دیگه میشم...
  3. Matthew

می‌خوام برم #شادمهر_عقیلی می خوام برم پا ندارم می خوام نرم جا ندارم گریه کنم دل ندارم داد بزنم نا ندارم بودنم با تو حرومه دیگه همه چی تمومه آخ که این لحظه چه شومه چه شومه من دلم تنگ میشه تو دلت سنگ میشه نذار این تنگ بلور بشکنه با این غرور میخوام برم پا ندارم می خوام نرم جا ندارم گریه کنم دل...
  4. Matthew

با من باش #شادمهر_عقیلی امشب انگار خون تازه ای تو رگهای منه یکی از عمق سکوتم داره فریاد میزنه منو از جاده نترسون نگو که فاصلمون صد تا کفش سربیو صد تا عصای آهنه تو سرم افتاده امشب هوس قدم زدن رد شدن از دل آتیش تو یه چشم به هم زدن پا به پای سیم گیتار خوندن از گذشته ها تو هوای روشن و پاک ترانه دم...
  5. Matthew

آدم و حوا #شادمهر_عقیلی من و تو آدم و حوا نبودیم جدا از مردم دنیا نبودیم من و تو با همین مردم نشستیم ولی انگار با اینا نبودیم من و تو با همین مردم نشستیم ولی انگار با اینا نبودیم من و تو تا نفس باشه من و تو من و تو تا قفس باشه من و تو من و تو حرفمون حرف هوس نیست اگر هم از هوس باشه من و تو من و...
  6. Matthew

ترس #شادمهر_عقیلی ترسم از دست تو بوده برای خواستن عشقم نیاد اون... نیاد اون روزی که دیره واسه ی داشتن عشقم نیاد... ترس، ترسم از اینه که روزی من به یاد تو نباشم دیگه دل... دیگه دل سرد بشم از تو برم و با تو نباشم، برم و با تو نباشم ترس من اینه که روزی روی قولم پا بذارم واسه بدبینی و حرفات تو...
  7. Matthew

ازادی #شادمهر_عقیلی نمی دونم چرا هنوز یاد تو می افتم که با هر قطره ی اشکت منم مثل تو آشفتم نمی دونم چرا منم مثل تو بی تابم شبایی که تو بیداری بیاد تو نمی خوابم اونقدر گفتن که آزادیم به مرگ ساده تن دادیم شاید از جرم دیروزه که به این روز افتادیم منم همرنگ تو میشم سراغ عشق رو میگیرم که با هر قطره...
  8. Matthew

خانه خ*را*ب #شادمهر_عقیلی خانه خ*را*ب تو شدم به سوی من روانه شو سجده به عشقت میزنم منجی جاودانه شو ای کوه پر غرور من سنگ صبور تو منم ای لحظه ساز عاشقی عاشق با تو بودنم روشن ترین ستاره ام می خواهمت می خواهمت تو ماندگاری در دلم می دانمت می دانمت ای همه ی وجود من نبود تو نبود من ای همه ی وجود من...
  9. Matthew

بیا #شادمهر_عقیلی لحظه ها همیشه خواستن که تورو بگیرن از من چه غریب و ناشناسه جاده ی به تو رسیدن همیشه یه چیزی بوده شوقه تو از دل ربوده ولی یک تپش دل من از غمت جدا نبوده بیا بیا، بیا بیا بیا بیا بیا، بیا بیا بیا یه روز چشماتو وا کنی میبینی من تموم شدم میبینی جام چه خالیه یا رفته ام پی خودم اگه...
بالا