خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

ساعت تک رمان

1. NADIYA

درحال ویراستاری سرای لیلی

۶) روزی روزی نباید گذرم ز عشق، تو ز نام تو روزی نباید بنگرم ز عشق تو، ز سرای تو #سرای_لیلی #زری #انجمن_تک_رمان
  2. NADIYA

۵) بی‌تو بی‌تو، نه نیمه شب نه صبح سحرگاهی‌ام نه زردی و طلوع آفتاب نه غروب و سیاهی شب‌ام مگر ارزش دیدن دارد؟ #سرای_لیلی #زری #انجمن_تک_رمان
  3. NADIYA

۴) سخن نشنوم سخن نشنوم کز تو گویای سخن نباشی. #سرای_لیلی #زری #انجمن_تک_رمان
  4. NADIYA

3) دل در دلم دردها دارم؛ ولیکن گذری بر دل من کن. #سرای_لیلی #زری #انجمن_تک_رمان
  5. NADIYA

۲) آشفتگی ای که در دل من غوغا به پا کرده‌ای، ای که آسمان نگاهم را همانند باران تَر کرده‌ای، شمعدانی‌ها هوایت را کرده‌اند. ندیدی؛ بیا و ببین با دلِ بی‌قرارم چها که نکرده‌ای! #سرای_لیلی #زری #انجمن_تک_رمان
  6. NADIYA

۱) گل بهاری همانند گل بهاری که تشنه‌ی قطره آبی بود با چشمان و دستانت جان گرفتم عشقت، همانند گل در قلبم شکفت! من با دستانت که مثل گهواره بود خواب رفتم و عشق تو، تنها دل‌باختگی من بود و من مثل پرنده در قفس تو جان باختم! #سرای_لیلی #زری #انجمن_تک_رمان
  7. NADIYA

نام شعر: سرای لیلی نام شاعر: زری ژانر: تراژدی قالب: سپید ویراستار: Pegah.a مقدمه: بیا ای مجنونِ بی‌لیلی با دل آمده‌ام ز تنهایی! مرا آشفته کردی بیا ای پرنده بر روی شاخه‌ی دلم. تا پرهای شکسته‌ات را شانه بزنم وقت پرواز است، نه وقت آواز! #سرای_لیلی #زری #انجمن_تک_رمان
بالا