Usage for hash tag: پارت153

ساعت تک رمان

1. .zeynab.

حرفه‌ای رمان میقات | zeynab کاربر انجمن تک رمان

*** #پارت153 کپسول اکسیژن روی صندلی عقب کنارم گذاشته شده و ماسک آن روی دَهانم است. از بیمارستان مرخص شدم اما چه مرخص شدنی! نگاه خسته‌ام به کپسول است. کی می‌شود از شر تو خلاص شوم؟ نگار روی صندلی جلو و ساوان پشت فرمان است. مادرم وقتی فهمید می‌خواهم با نگار بروم کلی گریه راه انداخت و نگار را...
  2. .zeynab.

کامل شده رمان موقعیت صفر | زینب گرگین کاربر انجمن تک رمان

#پارت153 " حامی" نمی‌دانم نخ چندم است، حساب کار از دستم دَر رفته. خیره می‌شوم به یاسی که پر نشاط‌تر از همیشه کنار کسی قرار گرفته که من نیستم! و به یاد ندارم هرگز این حد از انرژی را در زمانی که کنار من بود داشته باشد! لبخند از روی لَبش پاک نمی‌شود و ذوق چشم‌هایش همچون اقیانوسی بی‌انتهاست. علوی...
  3. Saba.N

کامل شده رمان واژگون | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

هُوالحق! #پارت153 #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** https://xx.listen2music.ir/Turkey%20Archive/E/Ebru/1400/Ebru%20Gundes%20Ft%20Murat%20Boz%20-%20Sonsuza%20Dek.mp3 موزیکی که آرمین گوش...
  4. .zeynab.

کامل شده در حاکمیت شیطان |𝒁𝒆𝒚𝒏𝒂𝒃 کاربر انجمن تک رمان

غرق افکارم بودم که در اتاق باز شد، نگاهم رو بالا کشیدم، نمی تونستم اون چیزی که می بینم رو باور کنم، خان شایراد تکیه به قاب در بهم نگاه می کرد. باور کنم که مثل همیشه می تونه کنارم بمونه؟! امیر سر یه اتفاق خیلی الکی کامل اخلاقش برگشت ولی شایراد خان رو من پس زدم! غرورش رو خرد کردم! باور کنم که...
بالا