Usage for hash tag: برای_مردم_برون_نگر

ساعت تک رمان

1. آفتــابــ گــردوݩ

دلنوشته برای مردم برون نگر

...دراز نکرده است! کی به شما ظلم شد؟ ما به شما ظلم کردیم؟ چرا دل‌تان می‌خواهد نقطه ضعف دیگران را قلقلک بدهید؟ چرا ضعف‌های بقیه را مانند چکش بر سرشان میکوبید؟ از تحقیر و ظلم به دیگران چه نصیب‌تان شد؟ از خ*را*ب کردن روز بقیه چه نصیب‌تان می‌شود؟ #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #برای_مردم_برون_نگر
  2. آفتــابــ گــردوݩ

...نکنید؟ چه میشد اگر، به کسی که دلگیر است نگویید دیوانه؟ چه میشد اگر هوای هم را داشتید! چه میشد اگر قضاوت نمی‌کردید؟ چه میشد اگر کمی فقط کمی احساس داشته باشید؟ منظورم از احساس ترحم نیست! منظورم از احساس چیزی است که شپا فقط ظاهرش را می‌بینید. #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #برای_مردم_برون_نگر
  3. آفتــابــ گــردوݩ

...یک روز مانند دیگر روزها! منتها این بار دلگیر بود! دریک عصر پنج‌شنبه پاییزی دلگیر بودم! تنها بودم! هیچ کس نبود! همین مردمی که ادعای دوستی داشتند نیستند! اگر دلگیر نبودم، اگر شاد بودم، باز هم تنها بودم؟ قطعا نه! قطعا دورم پر از همین مردم بود! #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی...
  4. آفتــابــ گــردوݩ

آدم‌هایی که گذشته و زندگی سختی داشتند، وقتی به موفقیت و به اوج می‌رسند، واقعا قابل تحسین هستند. اینکه کسی با شرایط سخت زندگی‌اس موفق شده است، از هر چیزی با ارزش تر هست. پس گذشته کسی و به تمسخر نگیرید. #ونیس_امیر_خانی #انجمن_تک_رمان #برای_مردم_برون_نگر
  5. آفتــابــ گــردوݩ

باز هم نگاه‌های ترحم انگیز! باز هم پچ پچ ‌ها! باز هم دو رویی! باز هم قضاوت! باز هم ظلم! باز هم بی‌عدالتی! باز هم حرف‌های نیش دارشان! باز هم این مردم! سرم را در دست می‌گیرم و فریاد می‌کشم! بس است دیگر! تمامش کنید! #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #برای_مردم_برون_نگر
  6. آفتــابــ گــردوݩ

...آمدن بقیه آن‌ها بالا می‌روند؟ چرا اصلا دو رو دارند؟ چرا در پشت سر غیبت می‌کند و باز هم به ما لبخند می‌زنند؟ مگر کسی آن‌ها را مجبور می‌کند که به دیدن ما بی‌آیند؟ کاش کسی بود که به آن‌ها می‌گفت:عذر می‌خواهیم که آنجایی که سر شماست، زندگی ماست! #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #برای_مردم_برون_نگر
  7. آفتــابــ گــردوݩ

...مثل هم نیستند. مهربان باشیم. این‌ها جملاتی هستند که مدام در زبان این مردم ظاهر بین می‌چرخند. کاش این جملات کلیشه‌ای را ول کنند و کمی فقط کمی خودشان باشند. ای کاش کسی به آن‌ها می‌گفت که اگر می‌خواهند بیایند به جای ما زندگ کنند. البته اگر توانستند. #انجمن_تک_رمان #برای_مردم_برون_نگر...
  8. آفتــابــ گــردوݩ

...برای‌شان منفعتی داری! وقتی از پیش‌شان بروی، پر و بالت را می‌چینند. همین دوستانی که دور و برت هستند، اگر با آن‌ها هم سطح باشی یا عقب تر از ان‌ها باشی، با تو دوست هستند. ولی اگر موفق شوی، دشمنت می‌شوند. دوست نباشیم، ولی زیرآب هم را هم نزنیم! #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #برای_مردم_برون_نگر
  9. آفتــابــ گــردوݩ

من دیگر بی‌احساس می‌شوم! من بی‌رحم می‌شوم! من ضربه می‌زنم! من دیوانه‌ام! چون یاد گرفتم! من از این مردم فقط این‌ها را یاد گرفتم و بس! #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #برای_مردم_برون_نگر
  10. آفتــابــ گــردوݩ

...نگر، می‌گویند؛ چرا ضربه می‌زنی؟ خب معلوم است، چون اگر ضربه نزنم، شما دست پیش می‌گیرید. این مردم برون نگر و ظاهر بین طوری می‌گویند چرا گریه نمی‌کنی! خودت را خالی کن. که انگار وقتی می‌گریستم، مرهم دردم شده بودند! آری! این مردم فقط نمک روی زخمند! #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #برای_مردم_برون_نگر
بالا