Usage for hash tag: کوروش_کبیر

ساعت تک رمان

1. miss_zamani

رویداد روز کوروش بزرگ

ياران من، بدانيد كه مرگ چيزى است شبيه به خواب. در مرگ است كه روح انسان به ابديت مىپيوندد و چون از هر قيدى آزاد و از علايق جسمانى پاك و رها مىشود بر آتيه تسلط مىيابد. :) #کوروش_کبیر
  2. Sosano.o

رویداد روز کوروش بزرگ

چه زیبا گفت آتش در زمستان ! شب چار شنبه سوری ، ل*خت و عر*یان ! نیاید پادشاهی همچو * کوروش * که تاجش مهر و تختش خاک ایران !!! #کوروش_بزرگ ❤
  3. Ghasam.H

رویداد روز کوروش بزرگ

به واپسین پند من گوش فرا دارید. اگر می‌خواهید دشمنان خود را تنبیه کنید، به دوستان خود نیکی کنید. بخشی از وصیت نامه ی #کوروش_بزرگ
  4. ALII

رویداد روز کوروش بزرگ

در دنیا از سه آهنگ میهراسم: صدای کودکی از بی مادری، صدای عاشقی از جدایی، صدای مجرمی از بی گناهی...! #کوروش_بزرگ
  5. AmirHosein.Rasouli

رویداد روز کوروش بزرگ

فرمانروایی بر مردمان به شیوه ای نیک و والا بزرگ تر از هر کار دیگر است. کجایی که یادت بخیر! #کوروش_بزرگ
  6. Kurosh

رویداد روز کوروش بزرگ

مهر بورزید دوستان را، و این مهرورزی شما را نیرویی خواهد داد که با آن دشمنانتان را بر اندازید. #کوروش_بزرگ
  7. L A D Y

رویداد روز کوروش بزرگ

فرمانروایی بر مردمان به شیوه ای نیک و والا بزرگ تر از هر کار دیگر است. کوروش کبیر #کوروش_بزرگ
  8. Shaghayegh_h96

رویداد روز کوروش بزرگ

انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند. Hwhvvکوروش کبیر Hwhvv #کوروش_بزرگ
  9. T

رویداد روز کوروش بزرگ

باید آگاه باشیم که به روزگاران پیش، آز تاراج کردن، سرنوشت بسی پیروز گران را دگرگون کرده است. هر آنکه به تاراج می‌رود مرد نیست، استری است بارکش! کوروش کبیر #کوروش_بزرگ
  10. kiyan

رویداد روز کوروش بزرگ

هر چه هم از عوام سخن بد بشنوم. هم گوش دارم و هم چشم که خود بینم و گوش بسپارم. ? #کوروش_بزرگ
بالا