Usage for hash tag: پارت۳۶

ساعت تک رمان

1. Paryzad

درحال تایپ رمان جان | paryzad کاربر انجمن تک رمان

#پارت۳۶ زنگ در رو که زدن با ذوق و شوق پریدم و در رو باز کردم. _ خب بابا فهمیدیم شوهر دوست داری... لااقل نیشتو ببند آبروت حفظ شه. چشم غره‌ای به وحید رفتم. _ تو یکی خواهشاً خفه شو. همین مونده تو منو نصیحت کنی... هرکی ندونه فکر می‌کنه چه پسر عاقل و رو نده‌ای هستی. نمی‌دونن که خودت یه روز در میون...
  2. mizzle✾

VIP رمان بطن دالان تاریکی(جلداول) | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۳۶ اما باهاش رقصیدم، چشم‌های آبی به رنگ آسمون داشت. به رنگ دریا، مو و ابروهای مشکی و قد بلندی داشت، اندام مناسبی داشت و بینی و ل*ب و دهن مردونه. یه گرگینه که همیشه دنبال منه، همیشه محافظ منه، واقعا عجیبه! از فکرو خیال اومدم بیرون و از اتاق بیرون رفتم و از قصر خارج شدم. دوباره آفتاب وسط...
  3. mizzle✾

در حال ویرایش رمان ساغر خونین | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۳۶ ساعت طرف‌های 4 صبح بود، اما من هنوز بیدار بودم. با اینکه هوا خیلی سرد بود، اما سردی هوا رو حس نمی‌کردم، یعنی برام مهم نبود. ف*یل*تر سیگار پنجمم هم زیر پام له کردم و برگشتم به اتاق. این اولین باری نبود که اینجوری کابوس و خواب‌های وحشتناکی می‌دیدم، هیچوقت نشد، نتونستم بدون این کابوس‌ها،...
  4. Saba.N

کامل شده رمان واژگون | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

هُوالحق! #پارت۳۶ #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***
بالا