Usage for hash tag: پارت۳۲

ساعت تک رمان

1. Paryzad

درحال تایپ رمان جان | paryzad کاربر انجمن تک رمان

#پارت۳۲ مستاصل سرم رو میون دست‌هام گرفتم زیر ل*ب نالیدم: _ الهی همتون زنده بگور شید! حالا من چه گلی به سرم بمالم؟ مین با احتیاط کنارم رو نیمکت نشست و دلجویانه گفت: _ جان به خدا اصلآ فکرشم نمی کردیم به مامانت الکی گفتی با مایی. فکر کردیم مثل همیشه تو خونه تمرگیدی و منتظر مایی تا ببریمت بیرون...
  2. mizzle✾

VIP رمان بطن دالان تاریکی(جلداول) | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۳۲ نمی‌دونم چیشد که خودم رو رسوندم پیشش؛ ولی موقعی به خودم اومدم که از دیدن ب*دن بی‌جون و زخمیش قلبم فشرده شده بود و اشک تو چشم‌هام حلقه زده بود و ویولت هم با دستش، بی‌جون آروم نوازشم می‌کرد. خیلی سعی کردم اشک نریزم و اشک‌هام رو نبینه؛ ولی نتونستم و اون زودتر متوجه شده بود. نمی‌دونستم اون...
  3. mizzle✾

در حال ویرایش رمان ساغر خونین | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۳۲ چشم‌هام رو دوختم به صورتش که اشک تو چشم‌هاش مثل رودی جوشید. اشک چشمش رو با پلک زدن مهار کرد و لبخند تلخی زد، نگاه تلخش با آدم حرف میزد، سری به علامت باشه تکون داد که گفتم: - دوست داشتی خودتم بیا با چشم‌های خودت زجر کشیدنش رو ببین. من که دلم نمی‌خواد هرگز چنین صح*نه‌ای رو از دست بدم...
  4. Saba.N

کامل شده رمان واژگون | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

هُوالحق! #پارت۳۲ #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** https://files.beepmusic.org/audio/2019/07/21/Murat_Boz_-_Oldur_Beni_Sevgilim_[128].mp3 موزیکی که سوسن (و البته خودِ نویسنده!) عاشقشه...!
بالا