• خرید مجموعه دلنوشته دلدار فاطمه یادگاری کلیک کنید
  • مصاحبه صوتی رمان ققنوس آتش اثر مونا سپاهی کلیک کنید

Usage for hash tag: پرسپولیس

ساعت تک رمان

1. kiyan

با اوساگوآنا جدید پرسپولیس آشنا شوید

دو فصل قبل‌تر ماریو بودیمیر مهاجمی که از کرواسی و برای خط حمله پرسپولیس توسط برانکو به ایران آمده بود چنین وضعیتی را دنبال می‌کرد. او البته در هفته پایانی و برابر پارس جنوبی جم با گل خود زمینه‌ساز قهرمانی پرسپولیس اتفاقا مقابل تیمی که هدایت آن برعهده مهدی تارتار بود، شد. باید دید مهدی‌خانی نیز...
  2. kiyan

✅افشاریان رئیس کمیته داوران: کم اشتباه‌ترین داور برای دربی پایتخت انتخاب می‌شود

...و اجازه بدهند داوران با بار روانی آرام به مسابقات اعزام شوند. 🔸رئیس کمیته داوران با اشاره به قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی و بازی #پرسپولیس و #استقلال در این مرحله خاطرنشان کرد: این مسابقه مثل همیشه حساسیت خاص خودش را دارد و بر همین اساس کمیته داوران نیز سعی می‌کند بهترین و کم اشتباه...
  3. Diyar♡

معرفی تیم منتخب لیگ قهرمانان آسیا 2020 با حضور 6 پرسپولیسی

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا بهترین تیم منتخب لیگ قهرمانان آسیا 2020 را معرفی کرد، که حامد لک، سعید آقایی، حسین کنعانی زادگان، شجاع خلیل زاده(بازیکن سابق #پرسپولیس و کنونی الریان)، بشار رسن(بازیکن سابق پرسپولیس و کنونی قطر) و مهدی عبدی در تیم منتخب قرار گرفتند.
  4. Diyar♡

محمد انصاری مدافع تیم پرسپولیس

?محمد انصاری، مدافع تیم #پرسپولیس: مدت‌هاست روی آمادگی‌ام بعد از مصدومیت کار می‌کنم. ابتدا انفرادی تمرین کردم و چند روزی هم هست که در تمرینات گروهی حضور دارم و خدا را شکر مشکلی ندارم. بازی کردن یا نکردن من فقط به تصمیم کادر فنی بستگی دارد. ما پرسپولیس هستیم و برای تیمی که می‌خواهد قهرمان آسیا...
  5. Diyar♡

آخرین وضعیت پرونده شجاع خلیل زاده

?آخرین وضعیت پرونده شجاع خلیل‌‌زاده از زبان نورشرق، رئیس کمیته وضعیت: در پرونده شجاع خلیل‌زاده نظر ما این است که چون پای یک فدراسیون خارجی درمیان است، در فیفا طرح شکایت شود. اینکه #پرسپولیس به فیفا شکایت کند یا نه، در اختیار این باشگاه است. ممکن است فسخ شجاع خلیل‌زاده غیر موجه باشد.
  6. Diyar♡

پنجعلی پیشکسوت پرسپولیس‌:به قهرمانی پیروزی امیدواریم

?پنجعلی، پیشکسوت سرخپوشان: به نظرم وضعیت #پرسپولیس بسیار امیدوار کننده است. ما ایرانی‌ها ثابت کردیم که می‌توانیم نتایج دور از انتظار کسب کنیم اما به طور کلی شانس قهرمانی پرسپولیس را کم نمی‌بینیم. قطعا شرایط مهاجمان در ادامه راه تغییر خواهد کرد و بهتر می‌شود. شاید آرمان رمضانی بتواند شگفتی‌ساز شود.
  7. Diyar♡

بازیکنان پرسپولیس برای هدفی بزرگ قرنطینه شدند

?افشین پیروانی، سرپرست تیم #پرسپولیس: برای رسیدن به یک هدف بزرگ پرسپولیس را قرنطینه کردیم. برخی مهره‌های مهم را به دلایل مختلف از جمله محرومیت در اختیار نداریم و باید تا حد امکان سایر نفرات را حفظ کنیم. تصاویری که در شبکه‌های مجازی درباره عکس گرفتن با بازیکنان منتشر می‌شود، مربوط به گذشته است...
  8. Diyar♡

بعد از لغو بازی مقابل نساجی شاگردان گل‌محمدی چه کردند؟

?با توجه به لغو بازی #پرسپولیس مقابل نساجی، شاگردان یحیی گل محمدی به مدت 48 ساعت به اردو می روند/سرخپوشان امروز تمرین خود را برگزار می کنند و سپس روزهای شنبه و یکشنبه در هتل اوین به اردو می روند/ این تیم روز دوشنبه را استراحت می کند و از سه شنبه خود را برای بازی با ذوب آهن در هفته ششم آماده می...
بالا