خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ورزش کنید اما زانو درد نگیرید!

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 188
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
با گرم تر شدن هوا و افزایش ها تمایل ورزشکاران به ورزش کردن در هوای آزاد افزایش می یابد ممکن است که ب*دن در فصل زمستان فعالیت کمتری داشته باشد و با شروع فعالیت بیشتر احتمال آسیب دیدگی بخصوص در ناحیه مفاصلی بیشتر است باید نکات خاصی رعایت شود تا ب*دن آسیب نبیند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
چند توصیه که ورزشکاران باید به آنها توجه کنند تا احتمال آسیب دیدگی در آنها به حداقل برسد عبارتند از:

گرم کردن و سرد کردن ب*دن:

گرم کردن و سرد کردن ب*دن ابتدایی ترین اصل ورزشی است اما هنوز هم یک قانون طلایی به شمار می رود. انجام ورزش شدید به یک باره باعث می شود که به ب*دن فشار بیاید و ب*دن آسیب ببیند. قبل از شروع ورزش سه تا پنج دقیقه ب*دن را گرم کنید. برای مثال درجا بزنید یا بدوید. بسیاری اوقات به دلیل ضعیف بودن عضلات لگن و چهارسر به زانوها فشار می آید.

سر کردن ب*دن بعد از ورزش نیز بسیار مهم است. می توانید با چند دقیقه انجام حرکات کششی ریکاوری انجام دهید.

پیاده روی سریع انجام دهید: پیاده روی سریع ب*دن را گرم می کند و برای ورزش آماده می کند مطالعات مختلف نشان داده است که دویدن به زانوها آسیب وارد نمی کند. دویدن برای مدتی بر روی تردمیل یا در خیابان باعث می شود که ب*دن فعال باشد و زانوها آسیبی نبیند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
تداوم در ورزش

سعی کنید حداقل یک یا دو بار در دفتر ورزش کنید. می توانید تنها ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با شدت متوسط ورزش کنید. به تدریج می توانید میزان ورزش را افزایش دهید.

زمانی که شک دارید به پزشک مراجعه کنید:

زانودرد بسیار مهم است. در صورتی که شما درد داشته باشید ب*دن به شما نشان می دهد که مشکلی وجود دارد و ورزش خوب پیش نمی رود. به ب*دن توجه کنید و در صورت داشتن درد مفاصل به پزشک مراجعه کنید.

بالا