روش های طبیعی برای زیبایی پو*ست و مو

• نویسنده موضوع Aseman♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 496
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
کیف پول من
675
ـ نوشیدن آب: هر جا سخن از لاغری و زیبایی به میان می‌آید، موضوع آب به نحوی گنجانده می‌شود. نوشیدن آب موجب آبرسانی به پو*ست و مو می‌شود و با بالا بردن متابولیسم، به لاغری کمک می‌کند. هر روز حداقل هشت لیوان آب بنوشید تا به جوانی و شادابی خود یاری رسانده باشید.
انجمن تک رمان

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
کیف پول من
675
برس خشک: ماهوت پاک‌کنی تمیز بردارید و چند دقیقه پیش از رفتن به حمام، پو*ست خشک بدنتان را برس بزنید. این کار باعث رفع سلول‌های مرده می‌شود و همچنین به گردش خون کمک می‌کند. بهترین زمان برای برس‌زدن هنگامی است که پو*ست شما در اوج خشکی است.
انجمن تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
کیف پول من
675
فیبر: فیبر کلید بالا رفتن متابولیسم و لاغر شدن است. مصرف سبزیجات و میوه‌های فیبردار را به طور جدی در رژیم غذایی‌تان بگنجانید تا از هر لحاظ به سلامت و تناسب اندامتان کمک کرده باشید. اگر احتیاج شدیدی به خوراکی‌های شیرین احساس می‌کنید، تکه کوچکی شکلات تلخ یا مارشمالو بخورید تا نیازتان کنترل شود و همچنین در مسیر چاق شدن قرار نگرفته باشید.
انجمن تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
کیف پول من
675
ـ پنهان کردن موهای چرب: اگر موهایتان چرب است و شما نمی‌توانید هر روز به حمام بروید، برای پنهان‌کردنش چه می‌کنید؟ خب، استفاده از شامپوی مخصوص موهای چرب یک راه‌حل است، اما روش دیگر بافتن موهاست. اگر موهایتان را ببافید، هیچ معلوم نمی‌شود که آخرین بار چه زمانی موهایتان را شسته‌اید. هیچ‌کس هم شک نمی‌کند که شما برای پنهان کردن گیسوان چرب، اقدام به بافتن آنها کرده‌اید.
انجمن تک رمان

بالا