لیونل مسی مدتی با ماکارنو لموس (که او هم اهل روزاریو بود) ر*اب*طهٔ عاطفی داشت. گفته میشود چند روز بعد از بهبود یافتن مسی از بند مصدومیت و چند روز مانده به جام جهانی ۲۰۰۶، این دختر توسط پدرش به او معرفی شدهاست. همچنین او ر*اب*طهای با مدل آرژانتینی، لوچیانو سالازار داشتهاست.
لیونل مسی در ژانویهٔ ۲۰۰۹ در برنامه «هتتریک بارسا» که از کانال ۳۳ پخش میشد گفت: «من یک دوستدختر دارم که در آرژانتین زندگی میکند. من راحت و خوشحال هستم.» لئو در کارناوالی در شهر سیتخس بعد از داربی بارسلونا-اسپانیول با دختری به نام آنتونلا روکازو دیده شد. روکازو نیز اهل روزاریو است. مسی در ۲ ژوئن ۲۰۱۲ در بازی در مرحلهٔ مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ مقابل اکوادور گلزنی کرد و یک پاس گل داد و برد ۴–۰ آرژانتین را رقم زد. او در بازی و بعد از به ثمر رساندن گل، بیست و سومین گلی ملی اش برای آرژانتین را هنگامی که دوست دخترش در هفتهٔ دوازدهمِ حاملگی اش به سر میبرد، با قرار دادن یک توپ زیر تی تیشرتش جشن گرفت. روکازو در پستی در توییتر اعلام کرد که انتظار دارد فرزندش در ماه سپتامبر به دنیا بیاید.
سرانجام فرزند لیونل مسی که او و دوست دخترش نام او را تیاگو گذاشته بودند در ۲ نوامبر ۲۰۱۲ به دنیا آمد و مسی برای اولین بار پدر شد. مسی در صفحهٔ فیسبوکش پستی در مورد پدر شدنش گذاشت: "امروز من خوشبختترین مرد دنیا هستم، پسرم به دنیا آمد و خدا را برای این هدیه شکر میکنم!" لئو نام پسرش و همچنین اثر دست او را بر ساق پای چپش خالکوبی کرد.
انجمن تک رمان...انجمن رمان نویسی تک رمان با ارائه محیطی امن و صمیمی فعالیت خود را در راستای ترویج کتابخوانی آغاز کرده است.
forum.taakroman.ir
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان