آرایش و زیبایی موس صورت چیست و چطور از آن استفاده کنیم؟

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 356
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
موس صورت از محصولات پایه یا زیرساز آرایشی است که بافت منحصربه‌فردی دارد. موس صورت شبیه کرم پودر است؛ اما ازنظر ساختاری با آن فرق دارد و سبک است. در این مقاله از «چطور»، توضیح می‌دهیم که موس چیست و چطور از آن استفاده کنیم

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
موس صورت چیست؟
برخی افراد با موس صورت و روش استفاده از آن آشنا نیستند و می‌خواهند بدانند موس صورت یا موس آرایشی چیست. موس صورت نوعی کرم است که به‌جای کرم‌پودر به‌شکل پایه و زیرساز آرایشی استفاده می‌شود. موس آرایشی درعین‌حال که پو*ست را یکدست نشان می‌دهد، برخلاف کرم‌پودر جلوی تنفس پو*ست را نمی‌گیرد. موس‌های آرایشی مناسب افرادی است که پو*ست بسیار خشک یا بالغ‌تری (پیرتری) دارند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۱. شست‌وشوی صورت
ابتدا پاک‌کننده‌ای مناسب پوستتان تهیه کنید و آن را با نوک انگشتان‌، دایره‌وار روی پو*ست،‌ از پایین به بالا، بمالید. سپس پوستتان را با پارچه‌ای نرم یا حوله‌ای کاغذی خشک کنید.

پیش از استفاده از پاک‌کننده پو*ست، باید نوع پوستتان را بشناسید و متناسب با آن، پاک‌کننده بخرید. اگر به این موضوع اهمیت ندهید، ممکن است پوستتان به‌شدت خشک و عاری از چربی شود یا برعکس بسیار چرب شود و منافذ آن بسته شود

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۲. استفاده از تونر صورت
تونر کمک می‌کند چربی اضافی روی صورت کم شود و موس صورت آسان‌تر روی پو*ست به‌شکلی یکنواخت بنشیند. تکه‌ای پنبه گلوله‌شده را به تونر آغشته کنید و آن را با ملایمت روی سطح پو*ست‌ صورت‌ بمالید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
روی پیشانی، بینی و چانه‌تان که به ناحیه تی (T) معروف است، تونر بیشتری بمالید. درواقع این بخش‌های صورت مستعد چرب‌شدن هستند.
همیشه به یاد داشته باشید که پیش از استفاده از موس صورت یا مواد آرایشی، تونر به صورتتان بمالید. این کار درواقع قانون «سبک به سنگینِ‌» استفاده از لوازم آرایشی است؛ یعنی ابتدا باید از محصولات سبک‌تر و به‌تدریج از نوع کمی سنگین‌تر استفاده کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۳. استفاده از کرم مرطوب‌کننده.

درست بعد از استفاده از تونر، کمی مرطوب کننده پو*ست به صورت و گر*دن‌ بمالید تا لایه‌ای نازک از این نوع کرم روی پو*ست‌ قرار گیرد. سپس ۵ دقیقه صبر کنید تا مرطوب‌کننده کاملا جذب پو*ست شود.
بیش از حد نیاز از کرم مرطوب‌کننده استفاده نکنید تا منافذ پو*ست‌ بسته نشوند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۴. استفاده از نوعی بتونه آرایشی
اگر می‌خواهید آرایش صورتتان مدتی طولانی به‌ویژه یک روز کامل باقی بماند، باید نوعی بتونه آرایشی به کار ببرید. این محصول نه‌تنها کمک می‌کند آرایشتان دوام بیشتری داشته باشد، بلکه باعث می‌شود خطوط و منافذ پوستتان کمتر دیده شود. هنگام استفاده از بتونه آرایشی ابتدا آن را به وسط صورت بمالید. سپس بتونه را با نوک انگشتان به اطراف صورت پخش کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
بتونه‌های آرایشیِ بر پایه آب برای افرادی که مستعد جوش‌اند یا پو*ست چربی دارند، مناسب هستند.
متخصصان میک‌آپ‌ و آرایش می‌گویند اگر منافذ پو*ست بسیار بزرگ شده باشند و بافت پو*ست ساختار یکنواختی نداشته باشد، با کمک بتونه می‌توان صورت را صاف و سپس از محصولات آرایشی استفاده کرد؛ بدین ترتیب آرایش دوام بیشتری پیدا می‌کند و اگر فرد پو*ست چربی داشته باشد، جلوی چرب‌ترشدن آن هم گرفته می‌شود.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
استفاده از موس صورت
انگشت اشاره‌تان را درون ظرف موس صورت فروکنید و لایه‌ای نازک از موس بردارید. سپس آن را با ملایمت و با ضربات آهسته به صورت‌ بمالید. هنگام استفاده از موس صورت، به پیشانی، بینی، گونه‌ها و چانه بیشتر توجه کنید؛ زیرا این نواحی از صورت به‌سرعت چرب می‌شوند.

از موس صورت بیش از حد نیاز استفاده نکنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
روش قراردادن موس روی صورت
هنگام استفاده از موس، ابتدا از وسط صورت شروع کنید و سپس کرم را به اطراف بمالید. این کار را با ضربات آهسته، کوتاه و روبه‌پایین انجام دهید. به آن بخش از نواحی صورت که احتمالا لک دارد، بیشتر توجه کنید. موس صورت بسیار سبک است و موقع استفاده از آن، راه تنفس پو*ست‌ بسته نمی‌شود.

بالا