خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

اطلاعیه انتقادات و پیشنهادات

• نویسنده موضوع Aseman♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 320
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
کیف پول من
664
سلام.
تک رمانی‌های عزیز،

لطفا هرگونه انتقاد و پیشنهادی واسه تالار روانشاسی دارید رو توی این تاپیک به ما اعلام کنید که کمکی بشه واسه بهتر شدن تالار.

~مخلص همگی روانشناس انجمن~

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
کیف پول من
-83
ببخشید‌ها مزاحم شدم! ولی من یه نظر داشتم، فقط یه نظر هستش. من می‌گم خب می‌شه یه جوری قسمت بندی کرد ریشه‌های روانشناسی رو. مثلا می‌شه که توی مطالب روانشناسی قسمت‌های مختلف گذاشت روانشناسی بالینی، اجتماعی، رشد، تربیتی، خانواده و..... البته خودت از من وارد تری عزیزم. ولی کلی می‌گم که توی هر بخش می‌شه مطلب گذاشت.@*×÷

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
کیف پول من
664
ببخشید‌ها مزاحم شدم! ولی من یه نظر داشتم، فقط یه نظر هستش. من می‌گم خب می‌شه یه جوری قسمت بندی کرد ریشه‌های روانشناسی رو. مثلا می‌شه که توی مطالب روانشناسی قسمت‌های مختلف گذاشت روانشناسی بالینی، اجتماعی، رشد، تربیتی، خانواده و..... البته خودت از من وارد تری عزیزم. ولی کلی می‌گم که توی هر بخش می‌شه مطلب گذاشت.@*×÷
سلام عزیزم، مرسی از نظرت. همین کارو خاستیم بکنم، اما گفتم چون مطالب درمورد هر حیطه خیلی نمیتونم بزارم یکم شلختگی میشه اینطور ممکنه هر شاخه یه مطلب باشه. و فعلا هم دست تنهام. یکم بگذره بهتر بشه اگه شد همین کارو میکنم.

بالا