- کره به دمای محیط رسیده 100 گرم
- پودر قند 80 گرم
- پودر کاسترد یا آرد 1 قاشق غذا خوری
- آرد 130 گرم
- آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
۱- همه ی مواد را چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید. در کاسه ای، کره و پودر قند را بریزید و با استفاده از یک لیسک با هم هم بزنید. سپس زرده ی تخم مرغ و وانیل را نیز به آن ها اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاسترد و آرد ذرت را هم به آن ها افزوده و با سایر مواد مخلوط کنید.
۲- آرد را دو بار الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید. با دست مواد را هم بزنید تا کاملا به خورد هم بروند و یک دست شوند.
۳- خمیر به دست آمده را با وردنه باز کنید و آن را آماده ی قالب زدن کنید. قالب شیرینی گل مینا را بردارید، آن را روی خمیر قرار دهید و فشار دهید.
۴- برای دو رنگ شدن شیرینی گل مینا، ۱/۴ خمیر را بردارید و به آن پودر کاکائو اضافه کنید. سپس خمیر را پهن کرده و با قالب کوچک گل مینا قالب بزنید. آن ها را روی شیرینی های گل مینای ساده قرار دهید.
۵- فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی ها را روی آن بچینید. سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.