خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی بیوگرافی علی ابوالحسنی بازیگر + علت فوت

ساعت تک رمان

فاطمه احمدهویدی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-133
علی ابوالحسنی متولد 1351 در کرمانشاه، بازیگر است

فارغ التحصیل لیسانس رشته بازیگری از دانشگاه هنر و معماری می باشد که فعالیت خود را از تئاتر شروع کرد سپس وارد بازیگری شد و حالا مجری می باشد

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

فاطمه احمدهویدی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-133
شروع تئاتر

فعالیت خود را بصورت جدی از سال 1369 وقتی 18 ساله بود از انجمن نمایش کرمانشاه با تئاتر و کنار مرحوم عارف لرستانی دوست صمیمی خود شروع کرد

بیوگرافی علی ابوالحسنی مجری و بازیگر

ورود به دانشگاه

بعد از سپری کردن سربازی در سال 74 وقتی 23 ساله بود به همراه عارف لرستانی وارد دانشگاه شد و با کامبیز دیرباز، حمید گودرزی و حساب نواب صفوی هم کلاس بود

فاطمه احمدهویدی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-133
در جلوی دوربین مدیری

بعد از چهره شدن در تئاتر سال 1377 برای بازی در مجموعه نوروز 77 مهران مدیری دعوت بکار شد و تا سال 81 همکاری موفقی با او را تجربه کرد

عکس های علی ابوالحسنی مجری بازیگر

ali abolhasani

ممنوعیت کاری !

مسائلی پیش آمد و من و مهرام از هم جدا شدیم که بعد از آن ماجرای سال 81 هر قراردادی می نوشتم کارم کنسل می شد

نمی گویم مهران مدیری باعث کم کاری ام بود، خودم هم نفهمیدم چرا بعد از سوء تفاهی که بین من و مهران بوجود آمد قراردادهایم در دقیقه آخر جلویش گرفته می شود

انجمن رمان نویسی | تک رمان

فاطمه احمدهویدی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-133
ورود به اجرا

مدتی بعد دنبال تله فیلم رفت تا کم کم بعنوان مجری از برنامه سفر دیگر شروع کرد سپس در معمای شاه بازی کرد تا اینکه اجرای برنامه شهرداری تا شهر را برعهده گرفت

ایشان از سال 96 نیز مجری برنامه شب خنده شبکه زاگرس بود که می گوید صرفا هدفش، خندیدن و خنداندن و شاد بودن است

ali abolhasani

موسیقی مورد علاقه

در موسیقیی کوروش تیمور زاد را خیلی دوست دارم

او یک صدای بهشتی دارد و همه کارهایش را گوش می دهم، مگر می شود بچه کرمانشاه باشی و موسیقی فولکور شهرت را گوش ندهید

ازدواج

علی ابولحسنی سال ها پیش ازدواج کرده و ثمره این زندگی یک پسر نوجوان بنام طاها می باشد

فاطمه احمدهویدی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-133
همسر و پسر علی ابوالحسنی

علی ابوالحسنی و همسرش + عکس های جدید خانوادگی

مدیری اسطوره است

مهران مدیری یک اسطوره است و افراد مثل او انگشت شمارند، چارلی چاپلین یکی بود، وودی آلن یکی بود و مهران مدیری هم یکی است

من به شدت کارش را قبول دارم و برایش تمام قد خبردار می ایستم و به کار و تکنیک و سیستم اش علاقه دارم، ولی دیگر با او کار نمی کنم

کافی شاپ

او چندسالی بود مدیریت یک کافی شاپ کوچکی را در محله 22 بهمن کرمانشاه به نام کاپ را بر عهده داشت

سکته قلبی + فوت

این مجری و بازیگر در شامگاه 10 اسفند 98 به دلیل عارضه قلبی در سن 47 سالگی در بیمارستان قلب آمیرآباد درگذشت، روحش شاد و یادش گرامی باد

انجمن رمان نویسی | تک رمان

بالا