خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

متفرقه بستن کروات با ۱۸ گره زیبایی که شما را خوش‌تیپ‌تر می‌کنند

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 63
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۸. گره پرات
بستن کروات با گره پرات

۱. کروات را پشت‌ورو دور یقه بیندازید. لبهٔ پهن کروات در سمت چپ باشد و آن را ۳ تا ۵ سانتی‌متر پایین‌تر از نقطه‌ای بیاورید که می‌خواهید در پایان، سر کروات به آن برسد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۲. لبهٔ پهن را از زیر لبهٔ باریک رد کنید تا از تقاطع این‌دو در زیر چانه، شکلی ضربدرمانند درست شود.

۳. لبهٔ پهن را از رو وارد حلقهٔ کروات دور گر*دن کنید.

۴. لبهٔ پهن را تا انتها پایین بکشید و سر آن را به‌گونه‌ای بگردانید که رویش به سمت چپِ شما باشد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۵. لبهٔ پهن را از روی گره و از راست به چپ ببرید. انگشت‌تان را در نوار افقی‌ای بگذارید که بعد از این کار ایجاد می‌شود.

۶. لبهٔ پهن را از زیر حلقهٔ کروات دور گر*دن وارد آن کنید.

۷. سر لبهٔ پهن را روبه‌پایین بگیرید، دقیقا بالای سر لبهٔ باریک.

۸. در آخر هم با عبوردادن لبهٔ پهن از داخل نوار افقی و محکم‌کردن آن سر جایش کار بستن کروات با این گره تمام می‌شود

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۹. بستن کروات با گره سنت اندرو
بستن کروات با گره سنت اندرو

۱. کروات را پشت‌ورو دور یقه بیندازید. لبهٔ پهن کروات در سمت چپ باشد و آن را ۵ تا ۷ سانتی‌متر پایین‌تر از نقطه‌ای بیاورید که می‌خواهید در پایان، سر کروات به آن برسد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۲. لبهٔ پهن را به‌صورت افقی از زیر لبهٔ باریک رد کنید تا از تقاطع این‌دو شکلی ضربدرمانند در زیر چانه درست شود.

۳. لبهٔ پهن را به‌صورت افقی از روی لبهٔ باریک رد کنید.

۴. همین روند را ادامه دهید و با گرداندن لبهٔ پهن دور لبهٔ باریک، آن را از پشت لبهٔ باریک از سمت چپ به راست ببرید

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۵. لبهٔ پهن را به‌صورت عمودی روبه‌بالا ببرید و آن را از روی گره رد کنید؛ سپس آن را روبه‌پایین به پشت گره ببرید.

۶. لبهٔ پهن را بیرون بیاورید، به‌شکلی که سمت چپ لبهٔ باریک قرار بگیرد.

۷. لبهٔ پهن را از سمت چپ به راست از روی گره رد کنید. به این شکل نواری افقی درست می‌شود. انگشت‌تان را داخل این نوار بگذارید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۸. در آخر هم لبهٔ پهن را بالا بیاورید، به‌شکلی که پشت گره قرار بگیرد و آن را داخل حلقهٔ افقیِ درست‌شده در مرحلهٔ هفتم کنید.

۹. لبهٔ پهن را تا انتها پایین بکشید. برای محکم‌کردن گره، آن را با یک دست بگیرید و با دست دیگر، به‌دقت لبهٔ باریک را پایین بکشید. بستن کروات با این نوع گره هم با این تنظیم نهایی به پایان می‌رسد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۱۰. گره بالتوس
بستن کروات با گره بالتوس

۱. کروات را پشت‌ورو و با حلقهٔ بلندی دور گر*دن بیندازید، طوری‌که لبهٔ پهن در سمت چپ باشد. سر لبهٔ پهن حداقل باید به قسمت میانی ران برسد و سر لبهٔ باریک به میانهٔ س*ی*نه.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۲. لبهٔ باریک را از روی لبهٔ پهن رد کنید.

۳. لبهٔ پهن را بالا بیاورید و آن را به پشت لبهٔ باریک برسانید و از آنجا ردش کنید.

۴. لبهٔ پهن را دوباره بالا بیاورید و دور لبهٔ باریک (از رو) بگردانید. این بار لبهٔ پهن به سمت چپ گرهی می‌رود که قرار است زده شود

بالا