خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

متفرقه بستن کروات با ۱۸ گره زیبایی که شما را خوش‌تیپ‌تر می‌کنند

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 63
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۲. لبهٔ پهن را از سمت راست به چپ از روی لبهٔ باریک رد کنید تا در زیر چانه شکلی ضربدرمانند درست شود.

۳. لبهٔ پهن را به‌صورت افقی از پشت لبهٔ باریک دور آن بگردانید.

۴. لبهٔ پهن را از بالا و از داخلِ ورودیِ شکلِ ضربدرمانندی که گفته شد رد کنید و محکم بکشید.

۵. لبهٔ پهن را با دست راست نگه دارید و آن را از روی لبهٔ باریک رد کنید: از سمت راست خودتان به سمت چپ.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۶. با دست چپ، گره مثلث‌مانندی را که درست شده است نگه دارید تا به هم نخورد. لبهٔ پهن را به‌سمت س*ی*نه بیاورید و از پشت حلقهٔ کروات، آن را از روی گره ضربدرمانند رد کنید.

۷. با انگشت اشارهٔ دست چپ، مثلثی را که روی گره ضربدرمانند درست شده است باز کنید؛ سپس لبهٔ پهن را وارد آن کنید و پایین بکشید.

۸. بعد از این کار، بستن کروات با این روش تمام می‌شود. تنها می‌ماند ترازکردن کروات. برای این کار باید هم‌زمان با کشیدن لبهٔ باریک کروات به سمت پایین، گره را بالا، به‌سمت یقهٔ پیراهن بکشید

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
بستن کروات با گرهٔ نیمه ویندسور هم مثل مورد قبلی بسیار موردپسند تازه‌کارهایی است که در حال یادگرفتن و امتحان‌کردن گره‌های مختلف هستند.

این گره انتخابی عالی برای بستن کروات‌هایی است که پهنای متوسط تا زیاد دارند. به‌علاوه در میان گره‌های دیگر تطبیق‌پذیرترین و محبوب‌ترین‌شان نیز هست.

از آنجایی که نیمه ویندسور در مقایسه با گره ویندسور کامل به طول کمتری از کروات نیاز دارد، انتخابی است عالی برای مردان بلندقد و درشت‌هیکلی که می‌خواهند طول کروات‌شان نه خیلی کوتاه به نظر بیاید و نه خیلی بلند

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۴. بستن کروات با گره ویندسور کامل
بستن کروات با گره ویندسور کامل

۱. کروات را دور یقه بیندازید. لبهٔ پهن در سمت راست باشد، به‌شکلی که سر آن ۱۰ تا ۱۵ سانتی‌متر پایین‌تر از کمربند قرار بگیرد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
. لبهٔ پهن را از سمت راست به چپ از روی لبهٔ باریک رد کنید تا در زیر چانه شکلی ضربدرمانند درست کند.

۳. لبهٔ پهن را از زیر، وارد حلقهٔ کروات دور گر*دن کنید، به‌شکلی که سر آن روبه‌بالا باشد و پشت ضربدر قرار بگیرد. با یک انگشت، ضربدر را سر جایش نگه دارید.

۴. لبهٔ پهن را تا انتها پایین بکشید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۵. لبهٔ پهن را از پشت، دور گره بگردانید و آن را به‌صورت افقی از راست به چپ ببرید.

۶. سر لبهٔ پهن را به‌سمت بالا بگیرید و به‌صورت مورب آن را از روی گره رد کنید.

۷. لبهٔ پهن را دور حلقهٔ کروات بگردانید و آن را پایین بیاورید. لبهٔ پهن حالا باید سمت چپ لبهٔ باریک قرار گرفته باشد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۸. لبهٔ پهن را به‌صورت افقی از روی گره رد کنید، از چپ به راست. با این کار، نواری افقی درست می‌شود. با قراردادن انگشت‌تان داخل آن، گره را حفظ کنید تا شکلش به هم نخورد.

۹. بار دیگر لبهٔ پهن را از زیر، وارد حلقهٔ کروات دور گر*دن کنید، به‌شکلی که سر آن روبه‌بالا باشد.

۱۰. سر لبهٔ پهن را روبه‌پایین بگردانید و آن را از داخل حلقهٔ افقی‌ای که در مرحلهٔ هشتم با انگشت نگه داشته بودید رد کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۱۱. تنها کاری که باقی می‌ماند این است که لبهٔ پهن را به‌سمت پایین بکشید و گره را میزان کنید و بعد از آن کار بستن کروات با این روش هم تمام می‌شود.

این گره با نام ویندسور دوبل هم شناخته می‌شود. مزیتی که بستن کروات با گره ویندسور کامل دارد شکل مثلث متقارنی است که درست می‌کند و به‌ویژه روی پیراهن‌هایی جلوه می‌کند که یقه‌های پهن دارند. این گره برای مردانی که گر*دن بزرگ دارند عالی است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
برای بستن این گره، کروات دو بار تاب می‌خورد؛ پس طول آن باید کمی بلندتر از کروات‌های معمولی باشد. به‌فرض، مردان بلندقدی که گر*دن‌شان هم بزرگ‌تر است به کرواتی با طول تقریبی ۱۵۵ تا ۱۶۲ سانتی‌متر نیاز پیدا می‌کنند

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
۵. گره نیکی
بستن کروات با گره نیکی

۱. کروات را پشت‌ورو دور یقه بیندازید. لبهٔ پهن کروات در سمت چپ باشد و آن را ۵ سانتی‌متر پایین‌تر از نقطه‌ای بیاورید که می‌خواهید در پایان، سر کروات به آن برسد.

بالا