خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Lunika✧

مدیریت کل سایت + مدیر تالار کپی
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
382,134
IMG_20250322_162618_185.jpg
رمان برایتان گربه تجویز می‌کنیم
سی‌یو اوشیدا

کتاب «برایتان گربه تجویز می‌کنم» (We'll Prescribe You a Cat) اثر سی یو اوشیدا (Ishida Syou)، تک رمان دلنشین و آرامش‌بخش است که از فلسفه‌ی زندگی گربه‌ها الهام گرفته شده و تلاش می‌کند راهی برای زندگی ساده‌تر و بی‌دغدغه‌تر به مخاطب ارائه دهد. این کتاب که به‌سرعت در سطح بین‌المللی محبوب شد، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از رفتارهای گربه‌ها الهام گرفت و از شر استرس‌ها و دغدغه‌های روزمره خلاص شد.

در ادامه معرفی کتاب رو خواهیم داشت...

برای خرید این کتاب با مدیر کل (@Lunika✧) مکالمه زده و یا به ایشون پیام بدین:
روبیکا، ت*ل*گرام، بله و ایتا: ‎@lunika03

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
382,134
کتاب «برایتان گربه تجویز می‌کنیم» نوشته شیو ایشیدا، داستان روانپزشکی به نام دکتر میتارای را روایت می‌کند که پس از تجربه‌ای سخت و بیماری قلبی، کلینیک خود را در توکیو تعطیل کرده و به خانه پدری‌اش در یک شهر کوچک ساحلی نقل مکان می‌کند. او که از استرس و شلوغی زندگی شهری خسته شده بود، تصمیم می‌گیرد تا در این شهر آرام کلینیک کوچکی راه‌اندازی کند.
در این دوران، دکتر میتارای به توصیه یکی از دوستانش، گربه‌ای به نام کیناکو را به سرپرستی می‌گیرد. گربه‌ای آرام و دوست‌داشتنی که به سرعت به یکی از اعضای جدانشدنی زندگی او تبدیل می‌شود. دکتر میتارای به تدریج متوجه می‌شود که حضور کیناکو تأثیرات مثبتی بر او و حتی بیمارانش دارد. آرامش و انرژی‌ای که گربه به او می‌بخشد، باعث می‌شود تا دکتر به این نتیجه برسد که گربه‌ها می‌توانند برای بهبود سلامت روان مفید باشند.
دکتر میتارای تصمیم می‌گیرد به جای تجویز داروهای شیمیایی، به بیمارانش نگهداری از گربه‌ها را پیشنهاد کند. این پیشنهاد تأثیر شگرفی بر بیماران می‌گذارد و به آن‌ها در مقابله با مشکلاتشان کمک می‌کند.
«برایتان گربه تجویز می‌کنیم» داستانی دلنشین و گرم است که به موضوعاتی چون عشق، امید، و سلامت روان می‌پردازد. این کتاب به خوانندگان نشان می‌دهد که گربه‌ها می‌توانند دوستان و همراهان خوبی برای کسانی باشند که به دنبال آرامش و بهبود وضعیت روانی خود هستند.

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
382,134
معرفی کتاب

این کتاب خوانندگان را به دنیایی متفاوت می‌برد؛ دنیایی که در آن گربه‌ها نه‌تنها همراهانی دوست‌داشتنی بلکه معلمانی خردمند هستند. داستان در کیوتو، شهری با معماری سنتی و خیابان‌های سنگ‌فرش‌شده، روایت می‌شود. در انتهای یکی از این خیابان‌ها، در ساختمانی قدیمی، کلینیک «کوکورو» برای روح قرار دارد. اما این کلینیک برای همه قابل‌دسترسی نیست؛ تنها کسانی که واقعاً احساس خستگی عاطفی می‌کنند، می‌توانند آن را پیدا کنند.

در این کلینیک اسرارآمیز، گربه‌ها نقش درمانگرانی مهربان را ایفا می‌کنند. آن‌ها به بیماران کمک می‌کنند که از نگرانی‌های غیرضروری رها شوند، زندگی را با دیدی تازه ببینند و به لحظه‌ی حال توجه کنند. نویسنده با ترکیب روایت داستانی و بینش‌های روان‌شناسی، خواننده را به سمت نوعی مراقبت از خود و پذیرش بیشتر زندگی راهنمایی می‌کند.

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
382,134
ویژگی‌های مثبت کتاب
نگارش ساده و دلنشین: سبک نوشتاری اوشیدا بسیار روان و خواندنی است، به‌گونه‌ای که مخاطب به‌راحتی با داستان و پیام‌های آن ارتباط برقرار می‌کند.
موضوعی الهام‌بخش: این کتاب درس‌های ارزشمندی درباره‌ی آرامش، قناعت و استقلال ارائه می‌دهد که می‌توانند در زندگی روزمره‌ی هر فردی مؤثر باشند.
احساس آرامش‌بخش: خواندن این کتاب مانند تجربه‌ی یک گفت‌وگوی آرام با دوستی خردمند است که به شما یادآوری می‌کند چطور می‌توان ساده‌تر و شادتر زندگی کرد.
مناسب برای همه: چه شما فردی پراسترس باشید که به دنبال راهی برای آرامش می‌گردد، چه عاشق گربه‌ها باشید، این کتاب می‌تواند انتخابی فوق‌العاده برایتان باشد.

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
382,134
درس‌هایی که از این کتاب می‌توان گرفت

زندگی در لحظه: گربه‌ها در لحظه‌ی حال زندگی می‌کنند، بدون نگرانی برای آینده یا پشیمانی از گذشته. این کتاب ما را به پذیرش این سبک زندگی دعوت می‌کند.
رهایی از استرس‌های غیرضروری: بسیاری از نگرانی‌های ما بی‌اساس و غیرضروری‌اند. کتاب کمک می‌کند که این افکار منفی را کنار بگذاریم.
پذیرش خود: همان‌طور که گربه‌ها خودشان را همان‌گونه که هستند می‌پذیرند، ما نیز باید با مهربانی بیشتری با خودمان رفتار کنیم.
یادگیری هنر استراحت کردن: در دنیای پرسرعت امروزی، استراحت کردن یک مهارت مهم است که این کتاب به آن تأکید دارد.

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
382,134
درباره‌ی نویسنده: سی یو اوشیدا

سی یو اوشیدا، نویسنده‌ای ژاپنی است که آثار او اغلب بر موضوعات فلسفی، روان‌شناسی زندگی و آرامش ذهن تمرکز دارند. اوشیدا با قلمی ساده و روان، اما درعین‌حال عمیق، تلاش می‌کند تا پیچیدگی‌های زندگی انسان را از دریچه‌ای تازه و متفاوت بررسی کند. علاقه‌ی او به گربه‌ها و سبک زندگی آن‌ها، الهام‌بخش بسیاری از نوشته‌هایش بوده و در «برایتان گربه تجویز می‌کنم»، این علاقه را به شکلی استادانه و جذاب به تصویر کشیده است.

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
382,134
تقدیر از کتاب
دلنشین، طنزآمیز و امیدبخش... نثر ایشیدا زیباست... برای ل*ذت بردن از این کتاب نیازی نیست که عاشق گربه‌ها باشید؛ اثری الهام‌بخش و فوق‌العاده زیباست. مای ویکلی (My Weekly)
داستانی دل‌انگیز و جذاب. پریما (Prima)
گرم و دلنشین... روایتی لطیف و صمیمی. آی نیوزپیپر (i Newspaper)
کتابی سرشار از امید، التیام و انسانیت و البته چند گربه‌ی دوست‌داشتنی که دل شما را خواهند برد. کالچرفلای (Culturefly)
بسیار دوست‌داشتنی! هارلن کوبن (Harlan Coben)

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
382,134
کتاب‌های مشابه با «برایتان گربه تجویز می‌کنم»
«کافه‌ی ماه کامل»
این رمان یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبی ژاپن، مخاطبان را به دنیایی فانتزی و مرموز می‌برد. مایی موچیزوکی در این داستان، کافه‌ای جادویی را به تصویر می‌کشد که تنها در شب‌های ماه کامل ظاهر شده و توسط گربه‌های سخنگو اداره می‌شود. این کافه مکان ثابتی ندارد و فقط کسانی که در مسیر زندگی خود سردرگم شده‌اند، قادر به یافتن آن هستند.
داستان درباره‌ی گروهی از افراد با مشکلات مختلف است—فیلم‌نامه‌نویسی ناموفق، کارگردانی دل‌شکسته، آرایشگری امیدوار و برنامه‌نویسی سرگشته—که برای یافتن مسیر خود وارد این کافه‌ی اسرارآمیز می‌شوند. گربه‌ها با بررسی طالع آن‌ها، راهنمایی‌هایی عمیق ارائه داده و به آن‌ها کمک می‌کنند تا مسیر درست زندگی‌شان را پیدا کنند.
این کتاب با سبکی روان و روایتی دلنشین، به مفاهیمی همچون سرنوشت، خودشناسی و تغییر مسیر در زندگی می‌پردازد. «کافه‌ی ماه کامل» برای کسانی که به دنبال داستانی الهام‌بخش و آرامش‌بخش هستند، انتخابی ایده‌آل محسوب می‌شود.
«کتابخانه‌ی نیمه‌شب»
کتاب «کتابخانه‌ی نیمه‌شب» نوشته‌ی مت هیگ، تک رمان تأمل‌برانگیز و الهام‌بخش درباره‌ی فرصت‌های از‌دست‌رفته، انتخاب‌های زندگی و معنای خوشبختی است. این اثر پرفروش، داستان نورا سید را روایت می‌کند؛ زنی که در اوج ناامیدی تصمیم به پایان دادن به زندگی‌اش می‌گیرد اما به‌جای مرگ، خود را در مکانی جادویی به نام «کتابخانه‌ی نیمه‌شب» می‌یابد.
در این کتابخانه‌ی شگفت‌انگیز، هر کتاب فرصتی است برای تجربه‌ی یک زندگی دیگر-زندگی‌هایی که می‌توانست داشته باشد اگر انتخاب‌های متفاوتی می‌کرد. نورا در این سفر میان دنیاهای موازی، خود را در نقش‌هایی مختلف می‌بیند: دانشمند، ستاره‌ی موسیقی، ماجراجو و موارد دیگر. اما آیا واقعاً راهی برای یافتن زندگی کامل وجود دارد؟
«کتابخانه‌ی نیمه‌شب» اثری دلگرم‌کننده و تأمل‌برانگیز است که خوانندگان را به فکر فرو می‌برد: اگر می‌توانستیم انتخاب‌های گذشته‌مان را تغییر دهیم، آیا زندگی‌مان بهتر می‌شد؟ مت هیگ با نثری ساده و روان، داستانی عمیق و امیدبخش خلق کرده که برای هرکسی که به دنبال معنای زندگی و مسیر خوشبختی است، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی خواهد بود.

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
382,134
سخن پایانی

کتاب «برایتان گربه تجویز می‌کنم» اثری آرامش‌بخش و الهام‌بخش است که با زبانی ساده اما عمیق، راهی برای رهایی از استرس‌های روزمره و یافتن آرامش درونی ارائه می‌دهد. سی یو اوشیدا در این اثر، با نگاهی متفاوت به فلسفه‌ی زندگی گربه‌ها، ما را به پذیرش لحظه‌ی حال، رهایی از نگرانی‌های غیرضروری و توجه به خود دعوت می‌کند.

این کتاب نه‌تنها برای علاقه‌مندان به گربه‌ها، بلکه برای هرکسی که در جست‌وجوی راهی برای سبک‌تر و شادتر زندگی کردن است، تجربه‌ای دلنشین و تأمل‌برانگیز خواهد بود. خواندن این داستان، مانند جرعه‌ای چای گرم در یک روز بارانی است—لحظه‌ای کوتاه اما عمیق برای مکث، تأمل و یادگیری زندگی از موجوداتی که در سادگی، آرامش را یافته‌اند.

در نهایت، «برایتان گربه تجویز می‌کنم» کتابی است که نه‌ تنها شما را به تفکر درباره‌ی سبک زندگی خود و تغییرات کوچک اما مؤثر دعوت می‌کند، بلکه حس آرامشی عمیق را نیز به شما هدیه می‌دهد؛ همان‌طور که یک گربه‌ی آرام، در کنج خانه، حضورش را بی‌هیچ سخنی احساس می‌کنید.

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
382,134
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا