خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

اطلاعیه لیست ساحرگان

ساعت تک رمان

حوراء

مدیر مطبوعات
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
25,423
به نام خالق جادو
قبیله نکتاریا

لونیکا
رهبر قبیله
Lunika✧

۲
مینروا
شاهزاده‌ی قبیله
Rover
مینروا: سلام! من مینروام، جنگجوترینِ ساحره‌ها! من تشنه‌ی رقابتم و سرزمینمون رو از گزند موجودات دیگه حفظ می‌کنم. جادوی من تا ابد سرخه، درست مثل رنگ خون! به من شاهزاده‌ی قبیله هم میگن؛ چون دومین قدرت مطلق دنیای جادو هستم. زندگی جاودانه‌‌ی من با جدال علیه هر موجودی که قوانینم رو بشکنه، عجین شده. هیچ رحم و عاطفه‌ای وجود نداره، این سرنوشت و نفرین منه!

۳
میزل
ساحره تاریکی
Mizzle✾
میزل: سلام من میزل، ساحره‌ی تاریکی‌ام. چشمانی سیاه و تاریک و پو*ست و صورت سفیدی دارم. صورتی جوان، زیبا و دلفریب دارم. دارای جادوی تاریک و سیاه هستم.
جادوی سیاه من قوی ترین نفرین و جادوی دنیاست که هیچ کسی راه رهایی از آن را ندارد.
لباس و شنلی به رنگ سیاه بر تن دارم. هر موجودی که موج انرژی منفی من را حتی از دور حس کند، ناخودآگاه راه فرار را در پیش می‌گیرد.

۴
ملینا
ساحره قاتل
.Melina.
ملینا: سلام من ملینام ساحره‌ی قاتلم، کیس‌هام رو از خیلی قبل انتخاب می‌کنم و همیشه غیر منتظره میکشمشون.

۵
نیهان
ساحره محقق
تبعید شده
Dark dreamer
نیهان: سلام من نیهان هستم.
من یک ساحره محقق هستم که در مورد موجودات ماوراءالطبیعه تحقیق می‌کنم و سعی می‌کنم منشا وجود نوع زندگی شیوه تغذیه و قدرت خاص و نکته ضعف ... اونا اطلاعات جمع کنم.
من دورگه الف و انسان هستم برای همین قد بلند اندام لاغر موهای نقره‌ای کوتاه چشمای بنفش و گوش نوک تیز پو*ست سفید همراه با لکه های توسی دارم. (سفید پوستم به خاطر رگ انسان بودنم هست لکه های توسی به خاطر الف بودنمه)
با اینکه مادرم انسان خوبی بود ولی پدرم یکی از سرداران بدنام الف های تاریک بود برای همین ساحران من رو طرد کردن برای همین هیچکس به اطلاعات و سوادم اعتماد نداره از قبیله ساحران تبعید شدم و ساحره شهر نشینم
اما دوستای ماورایی‌ام هیچ توجهی به اصل و نسب من ندارن و باهام مهربون هستند.
من الان ۳۰۰ سالمه اما چون الف ها نامیرا هستند من به عنوان دورگه فعلا درحال سپری کردن دوران نوجوانی هستم.
علت اینکه من یک محقق شدم این هست که دنبال سیمرغ هستم چون سیمرغ به تمام راز های جهان اگاه هست می‌خوام سیمرغ رو پیدا کنم و ازش راه سفر در زمان رو پیدا کنم تا برم نژادم رو اصلاح کنم و اجازه ندم پدر و مادرم باهم وصلت کنند.
البته اگه قبلش توسط بهمن عزیز که کار محافظت از ایران هست پاره نشوم
چون من چون هم ذات پلید شیطانی دارم و هم ذات پاک الهی دچار مشکل شدم با ذات شیطانیم برای کسب اطلاعات من چندین موجود رو زنده زنده کالبد شکافی کردم اما بعدش ذات الهیم با کمک وجدانم عذابم داد این فقط یک نمونه مشکل من هست من همیشه دو دل و شکاکم همیشه خودم رو سرزنش می‌کنم
می‌خوام کاملا سیاه باشم هیچ وجدانی نباشه که عذابم بده یا سفید باشم و کاری نکنم که وجدان عذابم بده.

۶
ایلیل
WORNING.F
ایلیل: سلام، من ایلیل هستم با قدرت فراخواندن سیجل های آسمانی.
دارای چشمانی به رنگ آسمان و چوبی هم رنگ چشمانم.

قبلیه کامل است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش:
بالا