خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

حوراء

مدیر مطبوعات
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
25,299
به جنگل ساحرگان خوش اومدی دوست من.
ما برای شکست پریان دریایی، به یک رهبر، ساحره پیر یا ساحره کوچک نیاز داریم. می‌تونی راهنما یا دوست ما در این نبرد باشی؟
ما می‌تونیم به تو هم جادو یاد بدیم. یا این‌که دستور تهیه معجون عشق، که توسط سرآشپز ساحره درست میشه و کاملا سِریه رو در اختیارت قرار بدیم. اع! راستی! ما که سرآشپز ساحره نداریم💔

x8yg
برای ورود به جنگل ما و پیوستن به ساحرگان، فقط کافیه هویت خود رو زیر این تایپک برامون بنویسی. به این شکل:
- سلام من ساحره نگهبان هستم. از ساحره پیر مواظبت می‌کنم. اسمم اِلارزه، چشم‌هام هم‌رنگ چوب جادوییم هستن، سبز. کلاه من، سرش از کلاه بقیه ساحره‌ها، کوتاه‌تره. یه شنل بنفش هم دارم.
یا
- سلام من ساحره پیر هستم. تیم ساحرگان رو رهبری می‌کنم. زیبا نیستم؛ اما به لطف قدرت جادویی که دارم، اندام و چهره اغواگری دارم.​

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Lunika✧

مدیریت کل سایت + مدیر تالار کپی
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
378,461

حوراء

مدیر مطبوعات
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
25,299

Dark dreamer

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2025-01-27
کیف پول من
1,025
سلام من نیهان هستم.
من یک ساحره محقق هستم که در مورد موجودات ماوراءالطبیعه تحقیق می‌کنم و سعی می‌کنم منشا وجود نوع زندگی شیوه تغذیه و قدرت خاص و نکته ضعف ... اونا اطلاعات جمع کنم.

من دورگه الف و انسان هستم برای همین قد بلند اندام لاغر موهای نقره‌ای کوتاه چشمای بنفش و گوش نوک تیز پو*ست سفید همراه با لکه های توسی دارم. (سفید پوستم به خاطر رگ انسان بودنم هست لکه های توسی به خاطر الف بودنمه)

با اینکه مادرم انسان خوبی بود ولی پدرم یکی از سرداران بدنام الف های تاریک بود برای همین ساحران من رو طرد کردن برای همین هیچکس به اطلاعات و سوادم اعتماد نداره از قبیله ساحران تبعید شدم و ساحره شهر نشینم

اما دوستای ماورایی‌ام هیچ توجهی به اصل و نسب من ندارن و باهام مهربون هستند.

من الان ۳۰۰ سالمه اما چون الف ها نامیرا هستند من به عنوان دورگه فعلا درحال سپری کردن دوران نوجوانی هستم.

علت اینکه من یک محقق شدم این هست که دنبال سیمرغ هستم چون سیمرغ به تمام راز های جهان اگاه هست می‌خوام سیمرغ رو پیدا کنم و ازش راه سفر در زمان رو پیدا کنم تا برم نژادم رو اصلاح کنم و اجازه ندم پدر و مادرم باهم وصلت کنند.
البته اگه قبلش توسط بهمن عزیز که کار محافظت از ایران هست پاره نشوم

چون من چون هم ذات پلید شیطانی دارم و هم ذات پاک الهی دچار مشکل شدم با ذات شیطانیم برای کسب اطلاعات من چندین موجود رو زنده زنده کالبد شکافی کردم اما بعدش ذات الهیم با کمک وجدانم عذابم داد این فقط یک نمونه مشکل من هست من همیشه دو دل و شکاکم همیشه خودم رو سرزنش می‌کنم

می‌خوام کاملا سیاه باشم هیچ وجدانی نباشه که عذابم بده یا سفید باشم و کاری نکنم که وجدان عذابم بده.

آخرین ویرایش:

حوراء

مدیر مطبوعات
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
25,299
سلام من نیهان هستم.
من یک ساحره محقق هستم که در مورد موجودات ماوراءالطبیعه تحقیق می‌کنم و سعی می‌کنم منشا وجود نوع زندگی شیوه تغذیه و قدرت خاص و نکته ضعف ... اونا اطلاعات جمع کنم.

من دورگه الف و انسان هستم برای همین قد بلند اندام لاغر موهای نقره‌ای کوتاه چشمای بنفش و گوش نوک تیز پو*ست سفید همراه با لکه های توسی دارم. (سفید پوستم به خاطر رگ انسان بودنم هست لکه های توسی به خاطر الف بودنمه)

با اینکه مادرم انسان خوبی بود ولی پدرم یکی از سرداران بدنام الف های تاریک بود برای همین ساحران من رو طرد کردن برای همین هیچکس به اطلاعات و سوادم اعتماد نداره از قبیله ساحران تبعید شدم و ساحره شهر نشینم

اما دوستای ماورایی‌ام هیچ توجهی به اصل و نسب من ندارن و باهام مهربون هستند.

من الان ۳۰۰ سالمه اما چون الف ها نامیرا هستند من به عنوان دورگه فعلا درحال سپری کردن دوران نوجوانی هستم.
ساحره عزیز! هویت شما ثبت شد.

Rover

معاونت کل سایت
پرسنل مدیریت
معاونت کل سایت
مدیریت تالار
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
طراح انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-12-15
کیف پول من
373,070
سلام! من مینروام، جنگجوترینِ ساحره‌ها! من تشنه‌ی رقابتم و سرزمینمون رو از گزند موجودات دیگه حفظ می‌کنم. جادوی من تا ابد سرخه، درست مثل رنگ خون! به من شاهزاده‌ی قبیله هم میگن؛ چون دومین قدرت مطلق دنیای جادو هستم. زندگی جاودانه‌‌ی من با جدال علیه هر موجودی که قوانینم رو بشکنه، عجین شده. هیچ رحم و عاطفه‌ای وجود نداره، این سرنوشت و نفرین منه!

آخرین ویرایش:

.Melina.

مدیر تالار رمان + مدرس ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
تایپیست انجمن
کتابخوان انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-03
کیف پول من
346,009

Mizzle✾

مدیر ارشد♟️
پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
مدرس انجمن
مشاور انجمن
دلنویس انجمن
کتابخوان انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-09
کیف پول من
152,362
سلام من میزل، ساحره‌ی تاریکی‌ام. چشمانی سیاه و تاریک و پو*ست و صورت سفیدی دارم. صورتی جوان، زیبا و دلفریب دارم. دارای جادوی تاریک و سیاه هستم.
جادوی سیاه من قوی ترین نفرین و جادوی دنیاست که هیچ کسی راه رهایی از آن را ندارد.
لباس و شنلی به رنگ سیاه بر تن دارم. هر موجودی که موج انرژی منفی من را حتی از دور حس کند، ناخودآگاه راه فرار را در پیش می‌گیرد.

حوراء

مدیر مطبوعات
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
25,299
سلام! من مینروام، جنگجوترینِ ساحره‌ها! من تشنه‌ی رقابتم و سرزمینمون رو از گزند موجودات دیگه حفظ می‌کنم. جادوی من تا ابد سرخه، درست مثل رنگ خون! به من شاهزاده‌ی قبیله هم میگن؛ چون دومین قدرت مطلق دنیای جادو هستم. زندگی جاودانه‌‌ی من با جدال علیه هر موجودی که قوانینم رو بشکنه، عجین شده. هیچ رحم و عاطفه‌ای وجود نداره، این سرنوشت و نفرین منه!
سلام من ملینام ساحره‌ی قاتلم، کیس‌هام رو از خیلی قبل انتخاب می‌کنم و همیشه غیر منتظره میکشمشون.
سلام من میزل، ساحره‌ی تاریکی‌ام. چشمانی سیاه و تاریک و پو*ست و صورت سفیدی دارم. صورتی جوان، زیبا و دلفریب دارم. دارای جادوی تاریک و سیاه هستم.
جادوی سیاه من قوی ترین نفرین و جادوی دنیاست که هیچ کسی راه رهایی از آن را ندارد.
لباس و شنلی به رنگ سیاه بر تن دارم. هر موجودی که موج انرژی منفی من را حتی از دور حس کند، ناخودآگاه راه فرار را در پیش می‌گیرد.
ساحرگان عزیز! هویت شما ثبت شد.

WORNING.F

طراح آزمایشی
شاعر انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-03
کیف پول من
124,350
بالا