خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی بیوگرافی مجتبی عابدینی شورمستی | ورزشکار

ساعت تک رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
گزیده ای از بیوگرافی مجتبی عابدینی شورمستی

نام کامل : مجتبی عابدینی شورمستی

متولد: ۱۱ اوت ۱۹۸۴ ‏( ۳۴ سال)

محل تولد: تهران

سلاح( ها): سابر

دست: راست دست

قد: ۱٫۷۸ متر( ۵ فوت ۱۰ اینچ)

وزن: ۸۰ کیلوگرم( ۱۸۰ پوند; ۱۳ سنگ)

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
مجتبی عابدینی شورمستی فارغ التحصیل رشته مدیریت ورزش در مرحله کارشناسی ارشد است، از سیزده سالگی بطور حرفه ای وارد عرصه شمشیربازی شد و از رده های نوجوانان و جوانان، جزء نخستین های این ورزش بود.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
در شمشیربازی و در اسلحه سابر،« مجتبی عابدینی» و« علی پاکدامن» برابر حریفانی می ایستند که هر کدام سابقه قهرماني اروپا را در کارنامه دارند. بنابراین ، مجتبی عابدینی باید برابر« یاگوت کا» از اوکراین قرار بگیرد و علی پاکدامن هم با« زابو» از آلمان رقابت خواهد داد. پاکدامن در صورت برد در دور نخست باید در گام بعدی با« الکسی کومنکو» روس نفر اول دنیا رو به رو شود و عابدینی هم ‘گو وو’ شمشیرباز کره جنوبی را در پیش خواهد داشت. رقابت های شمشیربازی المپیک ریو از روز شنبه شروع بکار ميکند .

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
المپیک تابستانه ۲۰۱۲ وی با قهرماني در مسابقات انتخابي المپیک تابستانه ۲۰۱۲ در کشور ژاپن به المپیک لندن راه یافت. در المپیک، در سابر مردان و اولین بازي در برابر فلورین زالومیر از رومانی با نتيجه ۱۵ بر ۷ شکست خورد و در رتبه ۳۶ قرار گرفت. بازي های آسيايي وی در بازي های آسيايي ۲۰۱۰ کره جنوبی، اینچئون توانست بهمراه علی پاکدامن، محمد رهبري و فرزاد باهر بعد از شکست تیم شمشیربازی سابر از کشور چین به دیدار نهایی راه یابد. در رقابت پاياني با شکست برابر تیم کشور میزبان به جایگاه دوم و نشان نقره مسابقات دست پیدا کرد

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
المپیک تابستانه ۲۰۱۲
وی با قهرماني در مسابقات انتخابي المپیک تابستانه ۲۰۱۲ در کشور ژاپن به المپیک لندن راه یافت. در المپیک، در سابر مردان و نخستین بازي در برابر فلورین زالومیر از رومانی با نتيجه ۱۵ بر ۷ شکست خورد و در رتبه ۳۶ قرار گرفت

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
بازي های آسيايي

وی در بازي های آسيايي ۲۰۱۴ کره جنوبی، اینچئون توانست بهمراه علی پاکدامن، محمد رهبري و فرزاد باهر بعد از شکست تیم شمشیربازی سابر از کشور چین به دیدار نهایی راه یابد. در مسابقه پاياني با شکست برابر تیم کشور میزبان به جایگاه دوم و نشان نقره مسابقات دست پیدا کرد.

مجتبی عابدینی,مجتبی عابدینی شورمستی, بیوگرافی مجتبی عابدینی شورمستی

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
مسابقات ۲۰۱۵ لهستان

مجتبی عابدینی در مسابقات کلاس آ لهستان با غلبه بر نماینده کره جنوبی که عنوان قهرماني جهان را در اختیار دارد به جمع هشت بازیکن برتر این رقابت ها صعود کند. عابدینی که بعد از صعود مستقیم از مرحله مقدماتی موفق شده بود با غلبه قهرمان المپیک از روسیه یک مرحله ديگر صعود کند، با برتری در برابر رقیب کره ای که به جمع هشت بازیکن برتر مسابقات کلاس آ لهستان صعود کرد.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
المپیک تابستانه ۲۰۱۶ ریو

مجتبی عابدینی در مسابقات المپیک ۲۰۱۶ با غلبه بر شمشیربازان اوکراین، کره جنوبی و فرانسه، توانست به جمع چهار بازیکن برتر این رقابت ها صعود کند.

مجتبی عابدینی,مجتبی عابدینی شورمستی, بیوگرافی مجتبی عابدینی شورمستی

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
جام جهانی ایتالیا ۲۰۱۷

مجتبی عابدینی در فینال جام جهانی پادووا ایتالیا به مصاف زاتماری از مجارستان رفت و در پایان با شکست ۱۵ بر ۱۲ برابر این شمشیرباز مدال ارزشمند نقره را بدست‌آورد . وی در نیمه نهایی ن یز ۱۵ بر ۱۴ اوه از کره جنوبی را شکست داد. وی ابتدا متئو نری و سپی هر دو از ایتالیا را شکست داده بود و بعد در یک دیدار حساس با نتيجه ۱۵–۱۴ برابر ساندرو بازادزده از گرجستان به برتری رسید.

عابدینی براي صعود به نیمه‌نهايي برابر لوکا کوراتولی از ایتالیا را ۱۵–۱۰ از پیش رو برداشت.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
جام جهانی لهستان ۲۰۱۷
مجتبی عابدینی قهرمان شمشیربازی کشورمان، در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی ورشو لهستان برنده شد و جز ۸ بازیکن برتر دنیا، به مرحله بعد صعود پیدا کرد وی در پایان پنجم شد.

بالا