خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت التهاب گلو چیست و چگونه درمان می‌شود؟

ساعت تک رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
فارنژیت - که معمولاً به عنوان التهاب گلو شناخته می شود - التهاب حلق است که منجر به التهاب گلو می شود. بنابراین، فارنژیت یک علامت است، نه یک بیماری. معمولاً در اثر عفونت‌های ویروسی و/یا باکتریایی، مانند سرماخوردگی و آنفولانزا (هر دو عفونت ویروسی) یا عفونت با باکتری استرپتوکوک (گلودرد استرپتوکوکی) ایجاد می‌شود. فارنژیت همچنین می تواند با مونونوکلئوز (معروف به "مونو")، یک عفونت ویروسی رخ دهد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
فارنژیت قارچی در شرایط سرکوب سیستم ایمنی یا مصرف مزمن استروئید و آنتی بیوتیک رخ می دهد. گاهی اوقات، آلرژی ها، مانند تب یونجه یا رینیت آلرژیک، می توانند باعث گلودرد شوند. هوای خشک داخل خانه و تنفس مزمن د*ه*ان، به ویژه در فصل زمستان، می تواند منجر به گلودرد مکرر، به ویژه در صبح، پس از بیدار شدن از خواب شود. فشار عضلانی مرتبط با استفاده از تولید صدا می تواند باعث ایجاد درد در گلو شود که شبیه به فارنژیت است. بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) می تواند منجر به گلودرد مزمن شود زیرا ریفلاکس اسید معده باعث ت*ح*ریک گلو می شود.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893

التهاب گلو چیست؟​

التهاب گلو، ناشی از خراشیدگی یا ت*ح*ریک گلو است که اغلب با قورت دادن بدتر می شود. شایع ترین علت گلودرد (فارنژیت) یک عفونت ویروسی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا است. گلودرد ناشی از ویروس خود به خود برطرف می شود.

التهاب گلو استرپتوکوکی (عفونت استرپتوکوکی)، نوع کمتر شایع گلودرد، نیاز به درمان با آنتی بیوتیک برای جلوگیری از عوارض دارد. سایر علل کمتر شایع گلودرد ممکن است به درمان پیچیده تری نیاز داشته باشد.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893

علائم التهاب گلو​

علائم التهاب گلو بسته به علت آن می تواند متفاوت باشد. علائم و نشانه ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

• درد یا احساس خارش در گلو
  • دردی که با بلع یا صحبت کردن بدتر می شود
  • مشکل در بلع
  • غدد دردناک و متورم در گر*دن یا فک شما
  • لوزه های متورم و قرمز
  • لکه های سفید یا چرک روی لوزه های شما
  • صدای مخدوش شده

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
عفونت‌هایی که باعث گلودرد می‌شوند ممکن است به علائم و نشانه‌های دیگری منجر شوند، از جمله:

• تب
  • سرفه کردن
  • آبریزش بینی
  • عطسه کردن
  • ب*دن درد
  • سردرد
  • حالت تهوع یا استفراغ
زمان مراجعه به پزشک در التهاب گلو

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟​

آکادمی اطفال آمریکا توصیه می کند که اگر گلودرد کودک شما با اولین نو*شی*دنی در صبح برطرف نشد، کودک خود را نزد پزشک ببرید.

اگر کودک شما علائم و نشانه های شدیدی مانند:

• دشواری در تنفس
  • مشکل در بلع
  • آب د*ه*ان غیرمعمول، که ممکن است نشان دهنده ناتوانی در بلع باشد
طبق گفته آکادمی گوش و حلق و بینی آمریکا - جراحی سر و گر*دن، اگر بزرگسال هستید، اگر گلودرد و هر یک از مشکلات مرتبط زیر را دارید به پزشک مراجعه کنید:

• گلودردی که شدید باشد یا بیش از یک هفته طول بکشد
  • مشکل در بلع
  • دشواری در تنفس
  • مشکل در باز کردن د*ه*ان
  • درد مفاصل
  • گوش درد
  • کهیر
  • تب بالاتر از 101 فارنهایت (38.3 درجه سانتیگراد)
  • وجود خون در بزاق یا خلط
  • گلودردهای مکرر
  • لمس توده ای در گر*دن
  • گرفتگی صدا که بیش از دو هفته طول می کشد
  • تورم در گر*دن یا صورت

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893

علل ایجاد عفونت و التهاب گلو​

ویروس هایی که باعث سرماخوردگی و آنفولانزا می شوند گ باعث گلودرد و التهاب گلو می شوند. در موارد کمتر، عفونت های باکتریایی باعث گلودرد می شوند.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893

عفونت های ویروسی​

بیماری های ویروسی که باعث التهاب گلو می شوند عبارتند از:

• سرماخوردگی
  • آنفولانزا (آنفولانزا)
  • مونو (مونونوکلئوز)
  • سرخک
  • ابله مرغان
  • بیماری کروناویروس 2019 (COVID-19)
  • کروپ - یک بیماری رایج دوران کودکی که با سرفه‌های شدید و پارس مانند مشخص می‌شود

عفونت های باکتریایی​

بسیاری از عفونت های باکتریایی می توانند باعث عفونت و التهاب گلو شوند. شایع ترین استرپتوکوک پیوژنز (استرپتوکوک گروه A) است که باعث گلودرد استرپتوکوکی می شود.

علل دیگر​

سایر علل گلودرد عبارتند از:

• آلرژی. آلرژی به پو*ست حیوانات خانگی، کپک ها، گرد و غبار و گرده گل می تواند باعث گلودرد و التهاب گلو شود. این مشکل ممکن است با آبریزش از بینی همراه شود، که می تواند گلو را ت*ح*ریک و ملتهب کند.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
  • خشکی. هوای خشک داخل خانه باعث می شود گلوی شما خشن و خراشیده شود. تنفس از طریق د*ه*ان - اغلب به دلیل احتقان مزمن بینی - همچنین می تواند باعث خشکی و گلودرد شود.
  • ت*ح*ریک کننده ها آلودگی هوای بیرون و آلودگی محیط داخلی مانند دود تنباکو یا مواد شیمیایی می تواند باعث گلودرد مزمن و التهاب گلو شود. جویدن تنباکو، نوشیدن ا*ل*ک*ل و خوردن غذاهای تند نیز می تواند گلو شما را ت*ح*ریک کند.
  • فشار عضلانی. شما می توانید با فریاد زدن، صحبت کردن با صدای بلند یا صحبت کردن برای مدت طولانی بدون استراحت، عضلات گلو را تحت فشار قرار دهید.
  • بیماری ریفلاکس معده (GERD). GERD یک اختلال سیستم گوارشی است که در آن اسیدهای معده در لوله غذا (مری) برگشت می‌کنند.این بیماری میتواند همراه با التهاب گلو رخ دهد.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
سایر نشانه ها یا علائم ممکن است شامل سوزش سر دل، گرفتگی صدا، برگشت محتویات معده و احساس توده در گلو باشد.

• عفونت HIV گلودرد و سایر علائم شبه آنفولانزا گاهی به صورت علائم زودرس پس از آلوده شدن فردی به HIV ظاهر می شود.همچنین، فردی که HIV مثبت است ممکن است به دلیل عفونت قارچی به نام برفک د*ه*ان(کاندیدیازیس) یا به دلیل عفونت ویروسی به نام سیتومگالوویروس (CMV)، گلودرد مزمن یا عود کننده داشته باشد، که در افراد با سیستم ایمنی ضعیف می‌تواند خطر جدی ایجاد کند.

بالا