خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

بیوگرافی دانشمند | ماری کوری

• نویسنده موضوع ANLI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 32
  • بازدیدها 282
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
174,893
شاید اغراق نباشد که بگوییم ماری کوری از بزرگترین دانشمند جهان در بین خانم‌ها بود که با اقدامات تاثیرگذار خود، شهرت زیادی در علم شیمی و فیزیک به دست آورد. ماری کوری در لهستان به دنیا آمد، دکترای خود را در دانشگاه سوربن پاریس گرفت و زندگی خود را به عنوان مدرس ادامه داد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
174,893
این دانشمند به دلیل تلاش‌های خود برای تحقیق در زمینه پدیده‌های رادیواکتیو موفق شد دو بار جایزه نوبل شیمی را بگیرد. ماری کوری که به همراه همسرش عناصر جدید رادیم و پولونیم را کشف کرد، به علت بیماری در سال ۱۹۳۴ از دنیا رفت و میراث علمی و ب*ر*جسته خود را برای آیندگان به یادگار گذاشت. اگر می‌خواهید بدانید ماری کوری کیست و درباره زندگی او بیشتر بدانید، می‌توانید به مجله هفت‌و‌نیم سری بزنید.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
174,893
«ماری کوری» یکی از ب*ر*جسته‌ترین دانشمندان فیزیک و شیمی بود. او اولین زنی است که توانسته 2 جایزه نوبل در 2 رشته مختلف دریافت کند. تلاش‌های او نه‌فقط به کشف عناصر جدیدی انجامید، بلکه درهای تازه‌ای به روی علم باز کرد.

به گزارش دیجیاتو، داستان او قصه‌ای از پشتکار و امید در برابر تمامی محدودیت‌هاست. به مناسب سالروز تولدش که در این ماه است، قصد داریم زندگی شخصی و دستاوردهای ماری کوری را مرور کنیم.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
174,893
ماری کوری کیست؟
«ماریا سالومی اسکلودوسکا» در نوامبر 1867، در ورشو، پایتخت لهستان، به دنیا آمد. از همان کودکی، حافظه قوی و هوش سرشارش توجه همه را جلب کرده بود. او فقط ۱۶ سال داشت که در رقابتی علمی میان دبیرستان‌های روسیه، مدال طلا گرفت؛ افتخاری که نشان از توانایی‌های علمی کم‌نظیر او داشت.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
174,893
پدر ماریا معلم ریاضی و فیزیک بود و به‌شدت به تحصیل فرزندانش اهمیت می‌داد اما در سرمایه‌گذاری اشتباهی تمام پس‌اندازش را از دست داد. این شکست مالی زندگی خانواده را تحت‌تأثیر قرار داد و ماریا ناچار شد در دوران نوجوانی برای تأمین مخارج خانواده و کمک به پدرش کار کند.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
174,893
او به تدریس خصوصی روی آورد و به کودکان و نوجوانان دیگر درس می‌داد؛ بیشتر ریاضی و علوم که در آنها ماهر بود و علاقه زیادی به آنها داشت، تدریس می‌کرد.
زندگی ماریا به‌شکل دیگری هم تحت‌تأثیر قرار گرفت؛ مادرش که او نیز معلم بود، وقتی ماریا فقط ۱۰ سال داشت، از دنیا رفت. این فقدان تلخ و شرایط سخت مالی، او را زودتر از هم‌سالانش با دشواری‌های زندگی آشنا کرد و روحیه‌ای قوی به او داد که بعدها او را در مسیر علمی‌اش یاری کرد.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
174,893
تحصیل در دانشگاه شناور
لهستان آن زمان تحت تسلط روسیه بود و در میانه‌های انقلاب جنبش زنان به‌ سر می‌برد. بااینکه ماریا نمرات عالی گرفته بود، به‌دلیل قوانین روس‌ها مبنی‌بر محرومیت زنان از تحصیل در سطوح عالی، از ورود به دانشگاه‌های لهستان منع شده بود.
به‌ همین‌ دلیل، او همراه خواهرش، «برونیا»، در دانشگاه زیرزمینی ورشو فعالیت می‌کرد. این دانشگاه معروف به «دانشگاه شناور» بود. گروهی از روشنفکران لهستانی به‌منظور آموزش غیررسمی و مخفیانه آن را راه‌ انداخته بودند و به زنانی مانند ماری این فرصت را می‌دادند به تحصیل ادامه دهند.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
174,893
پس از مدتی، ماریا با اندوخته مالی که از تدریس به‌ دست آورده بود، به خواهر بزرگ‌ترش کمک کرد به پاریس برود و در رشته پزشکی تحصیل کند. آن زمان، ماریا هنوز در لهستان بود و برای حمایت مالی از تحصیل برونیا، کنار تحصیل خود، تدریس خصوصی می‌کرد.
چند سال بعد، برونیا که تحصیلاتش را در فرانسه به پایان رساند، از ماریا حمایت کرد تا او نیز به پاریس برود و رؤیای علمی‌اش را دنبال کند.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
174,893
مهاجرت به فرانسه
مارس 1890، ماریا نامه‌ای از خواهرش دریافت کرد. او در نامه‌اش نوشته بود قصد دارد با دانشجوی پزشکی به نام «کازیمیر دلوسکی» ازدواج کند و پس از اتمام تحصیلاتش، به لهستان بازگردد. همچنین گفته بود ماریا می‌تواند تا یک سال دیگر به پاریس برود و در دانشگاه سوربن ثبت‌نام کند و نیز سال اول و دوم را در خانه خواهرش بماند.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
174,893
ماریا باور نمی‌کرد رؤیایش به حقیقت پیوسته باشد. برونیا و کازیمیر تصمیم گرفتند پس از اتمام تحصیلات برونیا، در پاریس بمانند؛ به‌این‌ترتیب، مانیا می‌توانست یک سال دیگر به پاریس برود. در این مدت، او به کارش ادامه داد و همچنان در کلاس‌های دانشگاه شناور شرکت کرد.
سرانجام نوامبر 1891 و در 24 سالگی، ماریا راهی پاریس شد. او پس از اقامت در خانه خواهرش، راهی سوربن شد. هنگام ثبت‌نام در دانشگاه، نام ماریا به زبان فرانسه، به «ماری اسکلودوسکا» تغییر کرد.

بالا