خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

نقد شعر شعر مثل بامدادی که گذشت | منتقد: حورا

ساعت تک رمان

Ayli

مدیریت تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
نویسنده انجمن
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-24
کیف پول من
52,047
«بسم تعالی»

[ نقد به معنای کور کردن ذوق نیست!

بلکه به معنای پیشرفت خواهد بود. ]

📌 نویسنده عزیز، این نقد صرفا جهت بهبود قلم شما انجام شده است.

📌 خواهشمندیم پس از خواندن نقد، حتما اشکالات خود را رفع کنید، در غیر این صورت، دیگر درخواست نقد شما پذیرفته نخواهد شد!
نام شعر: مثل بامدادی که گذشت
نام شاعر: ANLI
نام منتقد: حوراء
ژانر: تراژدی
قالب: سپید
مقدمه:
باغ، به صد خاطره‌‌های تلخ خندید
عطر صد گل میخک پیچید
ساعتی بر ل*ب ساحل نشستم
من هم‌چنان محو تماشای ماه
نور ماه فرو ریخته در آب
چون کبوتر بر روی بام نشستم
قطره اشکی از چشم شاخه فرو ریخت
کبوتر تلخندی زد و بگریخت
اشک در چشم برگ لرزید
ماه به حال من خندید
پایم را در دامن غم کشیدم
بی‌تو، اما مثل بامدادی که گذشت!

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

حوراء

مدیر مطبوعات
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
22,791
درود زیبا💓

عنوان اثر «مثل بامدادی که گذشت» سه واژه‌ای‌ست. سه واژه انتخاب شده متعادل و تأثیرگذار هستند، پیام شعر را به خوبی منتقل می‌کنند در نهایت باید گفت، ترکیب سه واژه خلاقانه و جالب است.
خوشبختانه ژانر اثر نیز دربرگیرنده مفهوم کلی بوده و این تحسین برانگیز است.
مقدمه اثر شعری است زیبا و متناسب با عنوان، ژانر و کلیه محتوای اثر.
متأسفانه جلد اثر و عنوان دارای غیر تناسب خاصی با یک‌دیگر می‌باشند. به شخصه انتظار داشتم جلد اثر تصویری از منظره آسمان یا همچین چیزی باشد.
شروع اثر جذاب و غم‌انگیز بود و شاعر به‌خوبی توانسته مهارت حس‌آمیزی خود را به رخ خواننده بکشد.
شاعر عزیز در باب باور پذیری نیز حرفه‌ای عمل کرده و این قابل تقدیر است.
همچنین زیبایی کلمات استفاده شده، آن‌قدر زیبا هستند که نمی‌شود منکر روح لطیف و استعداد فوق‌العاده شاعر شد.
اصول نگارشی تا حدودی رعایت شده؛ اما همچنان نیاز به یک ویرایش دارد.
شاعر عزیز به‌خوبی توانسته غم و گله‌هایش را در قالب کلمات به میان بیاورد و این، از عهده هر کسی برنمی‌آید.
در ادامه و پایان مجموعه شاهد پررنگ شدن عاشقانه‌ها بودیم که ژانرشان، میان ژانرها به چشم نمی‌خورد.
توصیه می‌کنم زین پس کمتر از واو در شعرهایتان استفاده کنید و همچنین، اگر قصد به میان آوردن عاشقانه‌ها را دارید، حتما ژانر عاشقانه را در شناسنامه قرار دهید.

موفق و خوش‌قلم باشی جانم🌸

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
164,296
درود زیبا💓

عنوان اثر «مثل بامدادی که گذشت» سه واژه‌ای‌ست. سه واژه انتخاب شده متعادل و تأثیرگذار هستند، پیام شعر را به خوبی منتقل می‌کنند در نهایت باید گفت، ترکیب سه واژه خلاقانه و جالب است.
خوشبختانه ژانر اثر نیز دربرگیرنده مفهوم کلی بوده و این تحسین برانگیز است.
مقدمه اثر شعری است زیبا و متناسب با عنوان، ژانر و کلیه محتوای اثر.
متأسفانه جلد اثر و عنوان دارای غیر تناسب خاصی با یک‌دیگر می‌باشند. به شخصه انتظار داشتم جلد اثر تصویری از منظره آسمان یا همچین چیزی باشد.
شروع اثر جذاب و غم‌انگیز بود و شاعر به‌خوبی توانسته مهارت حس‌آمیزی خود را به رخ خواننده بکشد.
شاعر عزیز در باب باور پذیری نیز حرفه‌ای عمل کرده و این قابل تقدیر است.
همچنین زیبایی کلمات استفاده شده، آن‌قدر زیبا هستند که نمی‌شود منکر روح لطیف و استعداد فوق‌العاده شاعر شد.
اصول نگارشی تا حدودی رعایت شده؛ اما همچنان نیاز به یک ویرایش دارد.
شاعر عزیز به‌خوبی توانسته غم و گله‌هایش را در قالب کلمات به میان بیاورد و این، از عهده هر کسی برنمی‌آید.
در ادامه و پایان مجموعه شاهد پررنگ شدن عاشقانه‌ها بودیم که ژانرشان، میان ژانرها به چشم نمی‌خورد.
توصیه می‌کنم زین پس کمتر از واو در شعرهایتان استفاده کنید و همچنین، اگر قصد به میان آوردن عاشقانه‌ها را دارید، حتما ژانر عاشقانه را در شناسنامه قرار دهید.

موفق و خوش‌قلم باشی جانم🌸
سلام حورا جان، خسته نباشی عزیزم
متشکرم بابت مطالعه و تایمی که برای نقد شعر من گذاشتی.
نقدت به‌جا بود؛ اما من شعرهام رو همیشه تراژدی می‌نوشتم و می‌نویسم و هیچ‌وقت عاشقانه نمی‌نویسم. درسته که بعضی قسمت‌ها انگار عاشقانه نوشتم؛ اما عاشقانه‌ها به صورتی هست که انگار به طور مثال، من طرف مقابلم رو ترک کردم یا طرف مقابل مدت طولانی‌ای هست که کنارم نیست. این رو به عنوان مثال، ذکر کردم و اطمینان نمیدم. شاید هم برای جلد باید همین‌طور که شما گفتین پیش می‌رفتم؛ ولی تایم خالی ندارم که بخوام درخواست مجدد جلد بدم و مجبورم برای جلد اجازه بدم همین‌طوری بره روی سایت؛ ولی برای ژانر و علائم نگارشی به زودی ویرایش می‌کنم و ژانر عاشقانه رو هم اضافه می‌کنم.♥️
شما هم یه لطف کن اون قسمت‌هایی که نیازمند به ویرایش بود و من انجام دادم رو توی نقد تاثیر بده، چون اگر اشتباه نکنم، تگ برحسب نقد داده میشه.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
164,296
حورا جان، ژانر عاشقانه به شعرم اضافه شد.✔
علائم نگارشی که رعایت نشده بود، رعایت کردم.✔
خیلی از (واوها) حذف شد.✔ شاید واو داخل بعضی از پست‌ها به چشم بیاد.
اما جلد رو تعویض نکردم، یعنی قصدش رو ندارم و علتش هم خدمتتون عرض کردم. (تایمی براش ندارم.)

بالا