خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

نقد ادبیات نقد دلنوشته نت سکوت | منتقد: حورا

• نویسنده موضوع Ayli
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 3
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ayli

مدیریت تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
نویسنده انجمن
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-24
کیف پول من
51,921
« بسم تعالی »

[ نقد به معنای کور کردن ذوق نیست!

بلکه به معنای پیشرفت خواهد بود. ]

📌 نویسنده عزیز، این نقد صرفا جهت بهبود قلم شما انجام شده است.
📌 خواهشمندیم پس از خواندن نقد، حتما اشکالات خود را رفع کنید، در غیر این صورت، دیگر درخواست نقد شما پذیرفته نخواهد شد!

عنوان: نت سکوت

نویسنده: fatemeh.gh

منتقد: حوراء
ژانر: تراژدی

مقدمه:
گاه فکر می‌کنم ربات بودن آن‌قدر ها هم بد نیست.
این که بتوانی مداری که به تو آسیب می‌رساند را غیرفعال کنی، اتفاق مسرت بخشی است.
اگر بتوانی بفروشی یا تعویضش کنی که چه بهتر!
آیسو!
بیش از همیشه، در تمنای بی‌حاصلی به آتش نشسته و دود میشوم!
کاش میشد مدار احساسات آدم‌ها را هم غیرفعال کرد.
گاهی برای مدتی کوتاه، و گاهی برای یک عمر!
لطفاً حرف‌های مرا به خاطر بسپار.
احساسات، مایه‌ بدبختی است و می‌خواهم هر زمانی که گمان کردی، مهرورزی و عطف تو را خوشبخت می‌کند، تنها لحظه‌ای درنگ کنی و واژه واژه تصویر مرا در پس پرده ذهنت هجی کنی!

موضوع 'مجموعه دلنوشته های نت سکوت | هورزاد اسکندری کاربر انجمن تک رمان' دلنوشته - مجموعه دلنوشته های نت سکوت | هورزاد اسکندری کاربر انجمن تک رمان

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

حوراء

ناظر انجمن
ناظر انجمن
ناظر تایید
منتقد انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
22,465
عنوان اثر جذاب، مناسب با ژانر و خلاقانه است؛ اما نمی‌توان گفت که لازمه‌ی داشتن یک عنوان بی‌نقص، تنها جذابیت و تناسب آن با ژانر است.
عنوان اثر می‌بایست علاوه‌بر جذابیت، تناسب با ژانر و همچنین جلد، غیر کلیشه‌ای و هماهنگ با باقی اجزای رمان باشد که متأسفانه، دلنگار عزیز در این باب هوشمندانه تصمیم نگرفته و می‌توان گفت، عملکرد نسبتا ضعیفی داشته است.
ژانر اثر «نت سکوت» تراژدی بوده. ژانر تراژدی، معمولا بیان‌گر حقایق تلخ زندگی‌ست و مهارت قوی در توصیفات و بیان احساسات را می‌طلبد. خوشبختانه ژانر تراژدی در دلنوشته «نت سکوت» دربرگیرنده‌ی محتوای اثر بوده و در بندبه‌بند نوشته‌ها، غیر قابل انکار و مشهود است.
مقدمه اثر از خود اثر مهم‌تر است و باید حتماً
حاوی جملات خلاقانه و مرتبط با محتوا باشد و بندبه‌بند مقدمه، باید با یک‌دیگر در ارتباط باشند. مقدمه می‌بایست چکیده‌ای از احساسات تلف شده یا بیان شده باشد؛ که البته در این باب، دلنگار عزیز تا حدودی موفق عمل کرده است. مقدمه این اثر شاید جالب باشد؛ اما ارتباطی با محتوا ندارد.
به دلنگار عزیز توصیه می‌شود، حتما نکاتی که در طول نقد گفته می‌شود را رعایت کند؛ زیرا رعایت این نکات، تأثیر بسزایی در افزایش مخاطب و دنبال کننده‌ها دارد.
دلنوشته «نت سکوت» شروع جذابی داشته؛ اما می‌توانست جذاب‌تر و پرمفهوم‌تر باشد و از کلمات و جملات ادبی‌تر و توصیفی‌تری استفاده نماید.
دلنویس، در حس‌آمیزی موفق عمل کرده و در باورپذیری موفق‌تر و این، بسی تحسین‌برانگیز است.
کلمات به زیبایی در مجموعه دلنوشته گنجانده شده؛ اما باید این نکته را نیز در نظر گرفت که استفاده کلمات قلمبه‌سلنبه، نمی‌تواند به تنهایی جذابیت یک دلنوشته را تضمین کند و گاهی این نوع کلمات، حتی می‌توانند مخرب باشند و از درصد جذابیت نوشته بکاهند.
خوشبختانه اصول نگارشی رعایت شده‌اند؛ اما استفاده‌ی بی‌مورد از یک سری علائم دیده شده، که توصیه می‌شود بررسی و برطرف شوند.
برای مثال:
می‌اندیشیدم که به چه نحو خودم را در کوله پشتی او پنهان کنم تا مرا با خودش ببرد؟❌ می‌اندیشیدم که به چه نحو خودم را در کوله پشتی او پنهان کنم تا مرا با خودش ببرد.✅
خواننده از مطالعه این دلنوشته، به راحتی می‌تواند متوجه گلایه‌ای که در واج‌به‌واج کلمات موج می‌زند شود و این قابل تقدیر است که دلنگار عزیز، به خوبی توانسته احساسات خود را به مخاطب منتقل کند.
پایانی‌ترین دلنوشته مجموعه تا به اکنون، بسی جذاب بوده و بنده، به شخصه از مطالعه‌اش ل*ذت بردم.

به عنوان یک منتقد، به شما دلنگار خلاق، با استعداد و عزیزم توصیه می‌کنم، حتما بر انتخاب عنوانی جدید و نوشتن مقدمه‌ای مناسب‌تر، فکر کنید.
همچنین ا‌ز شما می‌خواهم که اندازه و خطوط دلنوشته‌هایتان را بیشتر و پرمفهوم‌تر سازید و به راحتی از هر دلنوشته رد نشده و سراغ دلنوشته بعد نروید.
به احساسات و کلمات‌تان اعتماد کنید و آن‌ها را میان کلمات به‌جای بگذارید.

همیشه موفق و قلم به دست باشید خوش قلم جانم💋

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا