خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

مطالب آموزنده روزه داری در ماه شعبان

ساعت تک رمان

ملیکا توسلی

مدیر تالار دین و مذهب
مدیریت تالار
منتقد انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-21
کیف پول من
57,914
***روزه داری یکی از اعمال ارزنده ماه شعبان

وی با اشاره به برخی از اعمال ماه شعبان اظهار کرد: روزه داری یکی از اعمال ارزنده ماه شعبان است تا جایی که روزه در ماه شعبان به خصوص در پنجشنبه‌های این ماه ثوابى بسیار دارد، روایت شده که در هر پنجشنبه ماه شعبان آسمان‌ها را زینت می‌کنند، پس ملائکه عرض مى‌کنند: خداوندا روزه داران این روز را بیامرز و دعاى آنان را مستجاب کن، در این زمینه «امام صادق (ع)» فرمودنده اند: آیا می‌دانید کسى که یک روز از شعبان را روزه بدارد چه قدر ثواب دارد؟ به خدا قسم بهشت ثواب اوست همچنین تصدّق و استغفار از جمله ارزنده‌ترین اعمالی است که در ماه شعبان وجود دارد.

وی به استغفار در ماه شعبان اشاره و ابراز کرد: با نگاهی در کتاب مفاتیح الجنان می‌توان دریافت که استفغار دو نوع دارد یکی اینکه انسان هر روز هفتاد بار بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ»؛ از خدا استغفار می‏‌کنم و از او طلب توبه دارم؛ و دیگری اینکه هر روز هفتاد بار بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِی لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِیمُ الْحَیُّ الْقَیُّومُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ» از خدایی که جز او خدایی نیست، مهربان و بخشنده است، زنده و پاینده است، طلب مغفرت می‌‏کنم و توبه می‏‌نمایم. این‏ها به خاطر آن است که این ماه، ماه تطهیر نبوی برای امّت خویش است و پیغمبر می‏‌خواهد امّتش را تطهیر کند. این کار با استغفار امّت، بر پیغمبر آسان می‏‌شود

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا