خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

تاریخ جهان اولین ها...

ساعت تک رمان

.zeynab.

مدیر تالار تاریخ ایران و جهان+مشاور نویسندگی
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
مشاور انجمن
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021-03-16
کیف پول من
140,541
بسم الله الرحمن الرحیم
هو الخالق !
خب، شاید شماهم مثل اکثر آدما فکرتون درگیر این باشه که از کجا شروع شد؟ اصلا چرا وقتی هابیل و قابیل دو نفر بودن، چرا چهارتا گروه خونی داریم؟ قبل ادم کی بود؟ زمین چه شکلی بود؟ و....
خب، قراره در سلسله مباحثی با استناد به تاریخ، قران و احادیث؛ به این پرسش ها پاسخ بدیم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

.zeynab.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
مشاور انجمن
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021-03-16
کیف پول من
140,541
اول لازمه برگردیم به اولینِ اولین راجب بشر!
یعنی نوع خلقتش.
نوع خلقت انسان، در قرانی که هزار و چهارصد سال پیش، در عربستانی که هیچ بویی از علم و دانش نداشت، بر بهترین بندهِ‌ی برگزیده حق، یعنی حضرت محمد ( صلی الله علیه و آله)؛ نازل می‌شود.
از اعجاز و معجزه‌‌های قران، فعلا به این موارد اشاره می‌کنیم👇

.zeynab.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
مشاور انجمن
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021-03-16
کیف پول من
140,541

💢در قرآن آیاتی به خلقت انسان اشاره می کند که1400سال قبل بر یک شخص درس نخوانده نازل شد. بعد از گذشت صدها سال، بشر در قرن بیست و یکم با علم جنین شناسی و دستگاه های مجهز عکس برداری به مراحل تشکیل جنین و تطبیق آنان با آیات شریفه پی برد که این امر ثابت می کند این قرآن کلام خداست و بشر در آن عصر و زمان قادر به درک این مسائل نبوده است.

🔹از آیات شریفه قرآن استفاده می شود که انسان در آغاز خاک بوده و پس از آمیخته شدن با آب، تبدیل به گل شده و پس از مدتی این گل شکل لجن بدبویی به خود گرفته و… در آیاتی از قرآن خلقت انسان را از نطفه مختلط می شمرد که البته منظور از این آیات آفرینش انسان در مراحل و نسل های بعد است. به این ترتیب که جد نخستین ما از خاک و فرزندان او از نطفه امشاج آفریده شده اند. در قرآن درباره آغاز پیدایش انسان تعبیرات مختلفی است.

🔸در سوره روم آیه20 و من آیاته ان خلقکم من تراب. از نشانه های او این است که شما را از خاک آفرید.
🔻در سوره سجده آیه 7 می فرماید: و بدا خلق الانسان من طین. آفرینش انسان را از گل آغاز کرد.

🔻در سوره صافات آیه 11 می فرماید: انا خلقناهم من طین لازب. ما آنان را از گل چسبنده ای آفریده ایم.

🔻و در سوره انسان آیه 2 می فرماید: انا خلقنا الانسان من نطفه امشاج. خلقت انسان را از نطفه مختلط می شمرد.

🔻اما آیات 12و13و14 سوره مومنون مراحل خلقت جنین را بیان می کند. دقت کنیم که این آیات را 1400 سال قبل خداوند بر پیامبرش نازل کرد که یکی از اعجاز خلقت را بیان می کند. چیزی که امروز علم ثابت کرده نمی تواند گفته یک بشر باشد و یقینا خالص کلام خداوند است.

🔻آیه 12 و لقد خلقنا الانسان من سلاله من طین. انسان را از عصاره ای از گل آفریدیم.

🔻آیه 13 ثم جعلناه نطفه فی قرار مکین. سپس آن را نطفه ای در قرارگاه مطمئن (رحم) قرار دادیم.

🔻آیه 14 ثم خلقنا النطفه علقه فخلقنا العلقه مضغه فخلقنا المضغه عظاما فکسونا العظام لحما ثم انشاناه خلقا آخر فتبارک الله احسن الخالقین. سپس نطفه را به صورت علقه (خون بسته) و علقه را به صورت مضغه (چیزی شبیه گوشت جویده) و مضغه را به صورت استخوان هایی در آوردیم. از آن پس آن را آفرینش تازه ای ایجاد کردیم. بزرگ است خدایی که بهترین خلق کنندگان است.

🔹در این آیات درباره چگونگی شکل گرفتن انسان شرح داده است.
در گام نخست می فرماید؛ انسان با آن عظمت و با آن همه استعداد و شایستگی ها این افضل مخلوقات و برترین موجودات جهان از خاکی بی ارزش؛ و این نهایت قدرت نمایی او است که از چنین مواد ساده ای چنان موجود بدیعی آفرید.

🔻در آیه بعد می فرماید: ثم جعلناه نطفه فی قرار مکین. سپس او را نطفه ای قرار دادیم در قرارگاه امن وامان. مراد از قرارگاه امن وامان، رحم است که اشاره به موقعیت خاص رحم در ب*دن انسان است. در واقع در محفوظ ترین نقطه ب*دن که از هر طرف کاملا تحت حفاظت است قرار گرفته. ستون فقرات از یکسو، استخوان نیرومند لگن خاصره از سوی دیگر و هم چنین پوشش های متعدد شکم و… همگی شاهد این قرارگاه امن است.

🔹بعد به مراحل شگفت آور و بهت آور سیر نطفه در رحم مادر و چهره های گوناگون خلقت که یکی بعد از دیگری در آن قرارگاه امن و دور از دسترس بشر ظاهر می شود، اشاره کرده و می فرماید: (سپس ما نطفه را به صورت خون بسته ای در آوردیم و بعد از این، خون بسته را به مضغه که شبیه گوشت جویده است تبدیل کردیم و بعد آن را به صورت استخوان در آوردیم و از آن پس بر استخوان ها گوشت پوشاندیم. (ثم خلقنا النطفه علقه فخلقنا العلقه مضغه فخلقنا المضغه عظاما فکسونا العظام لحما) این چهار مرحله متفاوت که به اضافه مرحله نطفه بودن مراحل پنج گانه را تشکیل می دهد هرکدام برای خود عالم عجیبی دارد، مملو از شگفتی ها که در علم جنین شناسی دقیقا موردبررسی قرار گرفته و کتاب ها پیرامون آن نوشته اند. ولی روزی که قرآن این مراحل مختلف خلقت جنین انسان و شگفتی های آن سخن می گفت، اثری از این علم و دانش نبود.

🔹برای مثال در مرحله دوم که به مراحل شکل گرفتن جنین اشاره دارد، کلمه ای که برای وصف جنین در این مرحله به کار برده شده “علقه” است. وقتی به فرهنگ دهخدا مراجعه یا علقه به انگلیسی ترجمه می شود، سه معنی جداگانه دارد. معنی اول لخته خون، معنی دوم معلق یا به چیزی آویزان یا چسبیده است. معنی سوم زالو. همه این سه معنی ر*اب*طه خاصی با جنین در آن زمان دارد.

در هفته سوم پرورش جنین، قلب لوله ای و رگ های خونی به هم می پیوندند و سیستم قلبی و عروقی را تشکیل می دهند و با به اتمام رسیدن هفته سوم خون به چرخش در می آید و در روز بیست و یکم قلب شروع به تپیدن می کند. در مورد آویزان بودن یا چسبیدن، اولین چیزی که به ذهن می رسد بند ناف است. امروز می دانیم که بند ناف از ساقه ی پیوسته شکل می گیرد و این ساقه همراه با شکل گرفتن جنین شکل می گیرد و جنین شناسان این ساقه را به یک آویزان تشبیه کردند که جنین را آویزان نگه می دارد و شباهت خیلی زیاد به یک لخته خون دارد(علقه) و در روز 25 تشکیل جنین درست شبیه به یک زالو است. در این مرحله جنین اندازه یک هسته گندم است و عکس هایی که با اشعه ایکس از زالو و جنین در این مرحله گرفته شده حیرت انگیز است که سر جنین در آن تصاویر شبیه به سر زالو است و شباهت سایر قسمت های ب*دن زالو با جنین واقعا خارق العاده است که آیات شریفه قرآن این حقایق را بیان نموده است. درحالی که دانشمندان می گویند وصف جنین در قرآن بر مبنای دانش قرن هفتم میلادی کاملا غیرممکن است و تنها برداشت منطقی این است که این جزئیات از طرف خداوند بر پیامبر(ص) وحی شده است.

محقق: محمدرضا تربقان​

.zeynab.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
مشاور انجمن
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021-03-16
کیف پول من
140,541
مبحث دوم:
زمان  افرینش، دنیا چگونه بوده است؟

اول این آیه از قران رو توجه داشته باشید.
"وَ إِذْ قَالَ‌ رَبُّکَ‌ لِلْمَلاَئِکَةِ إِنِّي‌ جَاعِلٌ‌ فِي‌ الْأَرْضِ‌ خَلِيفَةً قَالُوا أَ تَجْعَلُ‌ فِيهَا مَنْ‌ يُفْسِدُ فِيهَا وَ يَسْفِکُ‌ الدِّمَاءَ وَ نَحْنُ‌ نُسَبِّحُ‌ بِحَمْدِکَ‌ وَ نُقَدِّسُ‌ لَکَ‌ قَالَ‌ إِنِّي‌ أَعْلَمُ‌ مَا لاَ تَعْلَمُونَ‌"

(به خاطر بیاور) هنگامی را که پروردگارت به فرشتگان گفت: «من در روی زمین، جانشینی [= نماینده‌ای‌] قرار خواهم داد.» فرشتگان گفتند: «پروردگارا!» آیا کسی را در آن قرار می‌دهی که فساد و خونریزی کند؟! (زیرا موجودات زمینی دیگر، که قبل از این آدم وجود داشتند نیز، به فساد و خونریزی آلوده شدند. اگر هدف از آفرینش این انسان، عبادت است،) ما تسبیح و حمد تو را بجا می‌آوریم، و تو را تقدیس می‌کنیم.» پروردگار فرمود: «من حقایقی را می‌دانم که شما نمی‌دانید.»

بر اساس روایات و اسناد و پژوهش‌های تاریخی و قرآنی...

می‌گویند: قبل از خلقت انسان، پنج دسته موجودات وجود داشته اند:( گیاهان، جمادات- منظور بر بی عقلی و شی بودن نیست- ، جن، بشر- بشری که دارای عقل ناقص و اندامی بدون تناسب بوده- انس- فرشتگان) زندگی می‌کرده‌اند.

این بشری با جنیان جنگ بسیار داشته و خونریزی‌های زیادی روی زمین انجام می‌دهند، از این رو خداوند نسل آنها رو منقرض میکنه و نابود می‌شوند.
زمانی که خداوند قصد بر خلق انسان و حضرت آدم می‌کند؛ فرشتگان این سوال را از محضر جل جلاله می‌پرسند.
و بعد از خلقت آدم و هوا، سه فکت راجب ادامه‌‌ی نسل بشر وجود دارد:

در ابتدا لازم به تصحیح یک‌ تفکر است. ادامه نسل بشر با هابیل و قابیل نبوده؛ زیرا یکی کشته می‌شود و دیگری به فساد در روی زمین ادامه می‌دهد. ادامه نسل با فرزند دیگر حضرت آدم به نام شیث بوده.

دیدگاه تداوم خلقت:
۱) فرزندان آدم، با باقی مانده بشر ناقص قبلی ازدواج می‌کنند و از این رو نسل انسان دچار ترکیبی از آفرینش می‌شود.

۲) فرزندان آدم، بر اساس میل خویش، برخی با جنیان و برخی با فرشتگان ازدواج می‌کنند؛ و نسل بشر ترکیبی از خیر و شر می‌شود. / این دیدگاه نزدیک به دیدگاه زرتشت می‌باشد./ و برخی دیگر که در همین گروه جای می‌گیرند:

معتقدند که فرزندان آدم ابتدا با فرشتگان ازدواج کرده‌اند و بعد به سبب رفتارهایشان، خدا فرشتگان را از آنها ستانده و مجبور به ازدواج با جنیان شده‌اند.

۳) فرزندان حضرت ادم( به نقل، تعداد آنها به چهل تن می‌رسیده) به صورت خواهر و برادر باهم ازدواج می‌کنند:
در ابتدای خلقت حکم حرام بودن روابط خواهر و برادر بر انسان نیامده بوده و از این حیث، مشکلی نبوده.

آخرین ویرایش:
بالا