• خرید مجموعه دلنوشته دلدار فاطمه یادگاری کلیک کنید
  • مصاحبه صوتی رمان ققنوس آتش اثر مونا سپاهی کلیک کنید

دورهمی دورهمی دوره جدید | حضور ..ce petit..

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sAm.sE

مدیر تالار ماورا + سرپرست آزمایشی بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775
0vn8_quote_1599466323049 (1).png
* به نام حق تعالی *

دوستان و بینندگان گرامی دورهمی تک رمان، مفتخرم اعلام کنم مهمان امشب ما کسی نیست جز ..ce petit.. عزیز مدیر تالار کتابخانه انجمن.

از شما دعوت می‌کنم با ما از تاپیک و دورهمی امشب همراه باشید. Fa&*@*0

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

امضا : sAm.sE

sAm.sE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775
اسم، سن و شهری که داخلش زندگی می‌کنی؟
اگر اسمی جز اسم خودت می‌تونستی برای خودت بزاری، اون چی بود!؟
تایپ شخصیتیت رو می‌دونی؟
حس می‌کنی وجودت تو انجمن نماد چیه!؟
کدوم تالار از تالار های آموزشگاه رو بیشتر دوست داری؟
فکر می‌کنی چی تو انجمن خوب نیست و دوستش نداری!؟
نظرت راجب دوستی چیه؟
اگر اثری داری، یه اثر که خیلی دوسش داری رو بهمون معرفی می‌کنی؟
نظرت درباره‌ی ناظرهای بخش کتاب چیه؟
خوشحالی که داخل دورهمی دعوت شدی!؟
۵ سال بعد خودت رو دقیقا چطوری می‌بینی؟
اگر بخوای دوتا رنک رو باهم ادغام کنی، اون‌ها چین!؟
یکی از آثار فعلی نویسنده هایی که دوست داری رو بفرست برامون لطفا.

..Monella..

مدیر‌ تالار کتابخانه+گوینده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
دستیار مدیر
مشاور انجمن
ویراستار انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
گوینده انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
ادمین مسابقات
راهنمای انجمن
دلقک انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
لایک‌ها
4,319
امتیازها
73
کیف پول من
70,070
اسم، سن و شهری که داخلش زندگی می‌کنی؟
اسمم فاطمس، ۱۸ سالمه و شهریار زندگی میکنم

اگر اسمی جز اسم خودت می‌تونستی برای خودت بزاری، اون چی بود!؟
خیلی دوس داشتم اسمم زینب باشه (البته عاشق این اسمم هستم) و از اسمای ایرانی عاشق اسم ایماه هستم
تایپ شخصیتیت رو می‌دونی؟
ببین از نظر من تک تک این تایپ شخصیت ها و زندگی های انگیزه‌شی چیزی جز روانشناسی زردی که خیلی ترنده و برچسب زدن به خودت نیست.
هیچ وقت ۴ تا حروف انگلیسی نمیتونه تورو محکوم به داشتن ۴ تا شخصیت کنه.
تو همیشه نمیتونی درونگرا باشی یا همیشه در جستجوی چیزی باشی و کمالگرایی هم شامل باشی
حس می‌کنی وجودت تو انجمن نماد چیه!؟
دقیق نمیدونم یه مدت مهربون بودم یه مدت با مسعولیت بودم یه مدتم دلقک بودم😔😂
کدوم تالار از تالار های آموزشگاه رو بیشتر دوست داری؟
همشون اوکین ولی بیشترین تالاری که توش زیاد پرسه میزنم بخش آموزشگاه و ادبیات و کتابخونس

فکر می‌کنی چی تو انجمن خوب نیست و دوستش نداری!؟
همه چیزش خوبه ولی یکسری باگ های ریزی داره که اصلا قابل لحاظ نیستن

نظرت راجب دوستی چیه؟
دوستی؟ پارادوکسیه بین بدترین و بهترین! همیشه همه میدونیم نه فقط با یک دوست و یکبار، بلکه با چندین دوست دیگه و چندین بار دیگه و توی جاهای مختلف ازشون ضربه میخوریما!!! ولی همیشه به دنبالش هستیم تا یه همدم برای خودمون داشته باشیم.
من خودم با اینکه کلی دوست دارم و ارتباط اجتماعیم با کسایی که میشناسم تا حدی خوبه و مثل یونانیان باستان برای هر کاریم دوست خاص خودمو دارم، اما هزاران بار ازشون ضربه هایی خوردم، حرفایی شنیدم و... ولش کن!
اگر اثری داری، یه اثر که خیلی دوسش داری رو بهمون معرفی می‌کنی؟
نه.. سعی دارم ولی وسطاش بیخیال میشم
نظرت درباره‌ی ناظرهای بخش کتاب چیه؟
خب خودمم ماه‌ها عضوی ازشون بودم و با سختی و تلاش کاری که دارن کاملا آشنا هستم.
از عضو های جدید که زیاد اطلاعی ندارم اما قدیمیا (اونقدارم قدیمی نیستن که عمرا قد نده😂) یه چیز دیگه بودن واقعا.

خوشحالی که داخل دورهمی دعوت شدی!؟
طبیعتا بله من عاشق مصاحبه کردن و مصاحبه شونده هستم(درست گفتم؟😔😂) توی تالار کتابخونه هم همچین تاپیکی راه انداختم ۱۳ قسمتشم رفتما! ولی دیگه حال و حوصلشو نداشتم چون یه نفر ذوقمو کور کرد🥲

۵ سال بعد خودت رو دقیقا چطوری می‌بینی؟
بذار فکر کنم... چند سالم میشه؟ حدودا ۲۳-۲۲ سالم میشه. خب انشالله شاید تا اون موقع برای خودم دانشگاه میرم و سرکار میرم و یه جوجه معلم برای خودم هستم که مستقله و برای خودش کار میکنه(این از لحاظ موقعیت شغلی و اقتصادی)
شایدم کلا تهران نباشم، شاید ازدواج کرده باشم، شاید انقدر توی غم و اندوه غرقم که برام هیچ چیز اهمیت نداشته باشه، شاید اصن مرده باشم هیچ چیز آینده رو نمیتونم برای خودم شفاف ببینم.

اگر بخوای دوتا رنک رو باهم ادغام کنی، اون‌ها چین!؟
اگر منظورت از رنکای خودمه (که ماشالله کمم نیستن)روزنامه نگار و خبرنگار رو باهم ادغام می‌کردم چون هردوشون یه کاری رو انجام میدن

یکی از آثار فعلی نویسنده هایی که دوست داری رو بفرست برامون لطفا.
توی انجمن؟ درحال حاضر فقط رمان دلدار بانو Ayli جونم و میقات .zeynab. جون رو میخونم.💕

امضا : ..Monella..

sAm.sE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775
اسمم فاطمس، ۱۸ سالمه و شهریار زندگی میکنم

خیلی دوس داشتم اسمم زینب باشه (البته عاشق این اسمم هستم) و از اسمای ایرانی عاشق اسم ایماه هستم

ببین از نظر من تک تک این تایپ شخصیت ها و زندگی های انگیزه‌شی چیزی جز روانشناسی زردی که خیلی ترنده و برچسب زدن به خودت نیست.
هیچ وقت ۴ تا حروف انگلیسی نمیتونه تورو محکوم به داشتن ۴ تا شخصیت کنه.
تو همیشه نمیتونی درونگرا باشی یا همیشه در جستجوی چیزی باشی و کمالگرایی هم شامل باشی

دقیق نمیدونم یه مدت مهربون بودم یه مدت با مسعولیت بودم یه مدتم دلقک بودم😔😂

همشون اوکین ولی بیشترین تالاری که توش زیاد پرسه میزنم بخش آموزشگاه و ادبیات و کتابخونس

همه چیزش خوبه ولی یکسری باگ های ریزی داره که اصلا قابل لحاظ نیستن

دوستی؟ پارادوکسیه بین بدترین و بهترین! همیشه همه میدونیم نه فقط با یک دوست و یکبار، بلکه با چندین دوست دیگه و چندین بار دیگه و توی جاهای مختلف ازشون ضربه میخوریما!!! ولی همیشه به دنبالش هستیم تا یه همدم برای خودمون داشته باشیم.
من خودم با اینکه کلی دوست دارم و ارتباط اجتماعیم با کسایی که میشناسم تا حدی خوبه و مثل یونانیان باستان برای هر کاریم دوست خاص خودمو دارم، اما هزاران بار ازشون ضربه هایی خوردم، حرفایی شنیدم و... ولش کن!

نه.. سعی دارم ولی وسطاش بیخیال میشم

خب خودمم ماه‌ها عضوی ازشون بودم و با سختی و تلاش کاری که دارن کاملا آشنا هستم.
از عضو های جدید که زیاد اطلاعی ندارم اما قدیمیا (اونقدارم قدیمی نیستن که عمرا قد نده😂) یه چیز دیگه بودن واقعا.

طبیعتا بله من عاشق مصاحبه کردن و مصاحبه شونده هستم(درست گفتم؟😔😂) توی تالار کتابخونه هم همچین تاپیکی راه انداختم ۱۳ قسمتشم رفتما! ولی دیگه حال و حوصلشو نداشتم چون یه نفر ذوقمو کور کرد🥲

بذار فکر کنم... چند سالم میشه؟ حدودا ۲۳-۲۲ سالم میشه. خب انشالله شاید تا اون موقع برای خودم دانشگاه میرم و سرکار میرم و یه جوجه معلم برای خودم هستم که مستقله و برای خودش کار میکنه(این از لحاظ موقعیت شغلی و اقتصادی)
شایدم کلا تهران نباشم، شاید ازدواج کرده باشم، شاید انقدر توی غم و اندوه غرقم که برام هیچ چیز اهمیت نداشته باشه، شاید اصن مرده باشم هیچ چیز آینده رو نمیتونم برای خودم شفاف ببینم.

اگر منظورت از رنکای خودمه (که ماشالله کمم نیستن)روزنامه نگار و خبرنگار رو باهم ادغام می‌کردم چون هردوشون یه کاری رو انجام میدن

توی انجمن؟ درحال حاضر فقط رمان دلدار بانو Ayli جونم و میقات .zeynab. جون رو میخونم.💕
مهمون عزیز، واقعاً جواب‌های خوب و عمیقی دادی که به باور من نشون‌دهنده‌ی ذهن منطقی و طرز فکر عاقلانه‌ات هست و بابت این باید به خودت همیشه افتخار کنی!
به رسم همیشه دریک جمله‌ی طویل توصیفت می‌کنم:
تو دختری هستی که مهربونی و دوست‌داری همشه مهربون باشی ولی گاهاً پیش میاد که سریع جوش میاری و درواقع بین جوش آوردن و مهربونیت مرز باریکی هست؛ طرز فکر عاقلانه‌ات هم که بالاتر گفتم همیشه همراهته و باعث میشه نسبت به رویداد‌های اطرافت نگاه عمیق‌تری داشته باشی.

خیلی متشکرم از حضورت🙏☘️

..Monella..

مدیر‌ تالار کتابخانه+گوینده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
دستیار مدیر
مشاور انجمن
ویراستار انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
گوینده انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
ادمین مسابقات
راهنمای انجمن
دلقک انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
لایک‌ها
4,319
امتیازها
73
کیف پول من
70,070
مرسی ازتو
مهمون عزیز، واقعاً جواب‌های خوب و عمیقی دادی که به باور من نشون‌دهنده‌ی ذهن منطقی و طرز فکر عاقلانه‌ات هست و بابت این باید به خودت همیشه افتخار کنی!
به رسم همیشه دریک جمله‌ی طویل توصیفت می‌کنم:
تو دختری هستی که مهربونی و دوست‌داری همشه مهربون باشی ولی گاهاً پیش میاد که سریع جوش میاری و درواقع بین جوش آوردن و مهربونیت مرز باریکی هست؛ طرز فکر عاقلانه‌ات هم که بالاتر گفتم همیشه همراهته و باعث میشه نسبت به رویداد‌های اطرافت نگاه عمیق‌تری داشته باشی.

خیلی متشکرم از حضورت🙏☘️

امضا : ..Monella..
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا