خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

نظرت چیه؟ نقد همگانی دلنوشته هریدا | اثر ملینا نامور

• نویسنده موضوع WORNING.F
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 90
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

WORNING.F

طراح آزمایشی
شاعر انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-03
کیف پول من
121,194
تک رمانی نظرت درمورد دلنوشته هریدا چیه؟
هر نظری دارید، بگید تا ماهم تو دلنوشته‌مون ازش استفاده کنیم.
.Melina.
<<مدیریت تالار نقد>>​

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Monella

ادیتور انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
کیف پول من
81,143

.Melina.

مدیر تالار رمان + مدرس ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
تایپیست انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-03
کیف پول من
295,691

حوراء

ناظر انجمن
ناظر انجمن
ناظر تایید
منتقد انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
22,403
درود بانوی قلم💓

به‌طور خلاصه، عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای هر نوشته‌اس، عنوان می‌تونه اولین تأثیر و روی مخاطب بذاره و برای خوندن ادامه ترغیب، یا فراریش بده.
عنوان باید کشش لازم برای جذب مخاطب رو دارا باشه و در عین حال دربردارنده‌ی مفهوم کلی اثر هم باشه.
یک عنوان هوشمندانه می‌تونه نقطه قوت باشه. عنوان باید با مفهوم کلی اثر، خلاصه و ژانر مرتبط باشه و همچنین از نظر ادبی با بار نوشته یکسان باشه.
خوشبختانه شما نویسنده‌ی خوش ذوق، در باب انتخاب عنوان حرفه‌ای عمل کردید و میشه گفت یکی از جذاب‌ترین عناوینی که دیدم رو برای اثرتون انتخاب کردین.
یه عنوان تک‌واژه‌ای، غیر کلیشه‌ای و بسی جذاب! شما با انتخاب عنوانی که کاملا به محتوای اثر مربوطه، خلاقیت ذهنتون رو کاملا به رخ مخاطب کشیدید.

ژانر یک دلنوشته بیانگر موضوع، سبک و درون مایه‌ی احساساتی اثر هست. ژانرهای یک دلنوشته باید باهم ارتباط داشته باشن. در اغلب پارت‌های اثر شما، ژانر عاشقانه و همچنین تراژدی دیده میشه و مهارت شما تو انتخاب عنوان و ژانر، تحسین برانگیزه.

مقدمه اثر از خود اثر هم دارای اهمیت بیشتری هست و باید حتما ادبی و حاوی جملات خلاقانه، جذاب و مرتبط با محتوا باشه.
یک مقدمه، باید با یه سؤال، یا جمله‌ی جذاب آغاز شه و شما برای آغاز مقدمه‌ی خفن‌تون، از گزینه دوم استفاده کردین که باید گفت: «دمت خیلی گرم مشتی!»
مقدمه‌ات تونسته در عین حال که موضوع دلنوشته رو بیان می‌کنه، مخاطب رو هم جذب و برای خوندن ادامه ترغیب کنه. خواننده به خوبی می‌تونه صداقت و احساسات رو از دلنوشته احساس کنه.

جلد اولین چیزیه که خواننده می‌بینه و طبیعتا دارای اهمیت زیادی هم هست. رنگ‌ها، تصویر و طرح کلی جلد توجه خواننده رو به خودش جلب می‌کنه.
جلد اثر کاملا با محتوا هماهنگ و به‌طور مؤثری موضوع و احساسات دلنوشته رو منعکس می‌کنه.

احسنت👏

.Melina.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
تایپیست انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-03
کیف پول من
295,691
درود بانوی قلم💓

به‌طور خلاصه، عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای هر نوشته‌اس، عنوان می‌تونه اولین تأثیر و روی مخاطب بذاره و برای خوندن ادامه ترغیب، یا فراریش بده.
عنوان باید کشش لازم برای جذب مخاطب رو دارا باشه و در عین حال دربردارنده‌ی مفهوم کلی اثر هم باشه.
یک عنوان هوشمندانه می‌تونه نقطه قوت باشه. عنوان باید با مفهوم کلی اثر، خلاصه و ژانر مرتبط باشه و همچنین از نظر ادبی با بار نوشته یکسان باشه.
خوشبختانه شما نویسنده‌ی خوش ذوق، در باب انتخاب عنوان حرفه‌ای عمل کردید و میشه گفت یکی از جذاب‌ترین عناوینی که دیدم رو برای اثرتون انتخاب کردین.
یه عنوان تک‌واژه‌ای، غیر کلیشه‌ای و بسی جذاب! شما با انتخاب عنوانی که کاملا به محتوای اثر مربوطه، خلاقیت ذهنتون رو کاملا به رخ مخاطب کشیدید.

ژانر یک دلنوشته بیانگر موضوع، سبک و درون مایه‌ی احساساتی اثر هست. ژانرهای یک دلنوشته باید باهم ارتباط داشته باشن. در اغلب پارت‌های اثر شما، ژانر عاشقانه و همچنین تراژدی دیده میشه و مهارت شما تو انتخاب عنوان و ژانر، تحسین برانگیزه.

مقدمه اثر از خود اثر هم دارای اهمیت بیشتری هست و باید حتما ادبی و حاوی جملات خلاقانه، جذاب و مرتبط با محتوا باشه.
یک مقدمه، باید با یه سؤال، یا جمله‌ی جذاب آغاز شه و شما برای آغاز مقدمه‌ی خفن‌تون، از گزینه دوم استفاده کردین که باید گفت: «دمت خیلی گرم مشتی!»
مقدمه‌ات تونسته در عین حال که موضوع دلنوشته رو بیان می‌کنه، مخاطب رو هم جذب و برای خوندن ادامه ترغیب کنه. خواننده به خوبی می‌تونه صداقت و احساسات رو از دلنوشته احساس کنه.

جلد اولین چیزیه که خواننده می‌بینه و طبیعتا دارای اهمیت زیادی هم هست. رنگ‌ها، تصویر و طرح کلی جلد توجه خواننده رو به خودش جلب می‌کنه.
جلد اثر کاملا با محتوا هماهنگ و به‌طور مؤثری موضوع و احساسات دلنوشته رو منعکس می‌کنه.

احسنت👏
واو
شما علاقه‌ای به نقد ادبیات ندارید؟
میتونم کاملا بگم تمام شور و شوقی که برای ادامه پارت‌ها نیاز داشتم رو از پیامتون دریافت کردم
خیلی خیلی متشکرم عزیزم
مرسی که مطالعه کردی❤️💋

حوراء

ناظر انجمن
ناظر انجمن
ناظر تایید
منتقد انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
22,403
واو
شما علاقه‌ای به نقد ادبیات ندارید؟
میتونم کاملا بگم تمام شور و شوقی که برای ادامه پارت‌ها نیاز داشتم رو از پیامتون دریافت کردم
خیلی خیلی متشکرم عزیزم
مرسی که مطالعه کردی❤️💋
نقد رمان شاید؛ ولی ادبیات اصلا!😂
عالی هستی بانو!💋
مرسی از خودت بابت اثر جذابی که خلق کردی و با ما به اشتراک می‌ذاری.

.Melina.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
تایپیست انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-03