• خرید مجموعه دلنوشته دلدار فاطمه یادگاری کلیک کنید
  • مصاحبه صوتی رمان ققنوس آتش اثر مونا سپاهی کلیک کنید

زندگینامه لغت

ساعت تک رمان

ملیکا توسلی

مدیر تالار دین و مذهب
مدیر تالار
منتقد انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-21
لایک‌ها
875
امتیازها
63
کیف پول من
54,052
لغت
مردی از ابوبکر معنای آیه قرآن «وفاكهة وابا» را پرسش ،نمود ،ابوبکر معنای «اب» را ندانست و گفت کدام آسمان بر من سایه می افکند و کدام زمین مرا حمل میکند و یا چه کنم اگر درباره کتاب خدا معنائی بگویم که خود بدان قطع نداشته باشم معنای فاکهه را میدانم ولی (اب) خدا بهتر میداند
این گفتار به سمع مبارک حضرت علی ها، رسید پس :فرمود: «سبحان الله مگر نمیداند لفظ اب به معنای چراگاه و زمین پرگیاه میباشد و خداوند در این آیه شریفه در مقام شمردن نعمتهایی است که بر مردم و
چهارپایانشان ارزانی داشته تا بدان وسیله تغذیه کنند و مایه حیات و قوام بدنشان باشد وداد حرة
و نیز معنای کلاله» را از ابوبکر پرسیدند گفت نظرم را در معنای کلاله میگویم اگر صحیح بود از خداست و اگر اشتباه بود از شیطان و خودم می.باشد این گفتار به
على الله : فرمود چقدر بی نیاز است از بکار بردن نظریه ،احتمالیش مگر نمیداند (کلاله به معنای برادران و خواهران پدر و مادری و پدری تنها و مادری تنهاست؟
به دلیل آیات :قرآن
«يستفتونك قل الله يفتيكم فى الكلاله ان امرؤ هلک
ليس له والد و له اخت فلها نصف ما (ترک
از تو ای رسول درباره برادران و خواهران فتوا خواهند بگو خداوند شما را درباره کلاله فتوا میدهد اگر مردی از شما بمیرد و از برای او فرزندی ،نباشد و خواهری
داشته باشد از برای آن خواهر است نصف ترکه میت مراد از خواهر در این آیه خواهر پدر و مادری و یا پدری
۱ نساء آیه ۱۷۵
تنهاست زیرا فقهاء اتفاق دارند که در صورتی خواهر نصف ترکه را ارث میبرد که پدر و مادری و یا پدری تنها باشد و جای دیگر می:فرماید ملحق بیمه ٤٢ه
«و ان كان رجل يورث كلالة او امرأة و له اخ او اخت ل*ب ها روبالله ا
فلكل واحد منهما السدس.
و اگر مردی یا زنی وارثی بجز برادر و یا خواهری نداشته باشد هر یک از آنان یک ششم سهم میبرند و نیز فقهاء امامیه اتفاق دارند که تفصیل بین یک ششم در صورت تنهائی و یک سوم در صورت تعدد اختصاص دارد به خواهر و برادر مادری
پس لفظ کلاله در قرآن مجید در برادر و خواهر پدر و مادری تنها استعمال شده و بکار بردن رأی در موردی است که نص شرعی وجود نداشته باشد و به همین جهت امام الان ،فرموده چقدر از رأی خود بی نیاز است

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

امضا : ملیکا توسلی
بالا