بیوگرافی استاد مجید انتظامی

• نویسنده موضوع Mahya.rad
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 37
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Mahya.rad

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-13
لایک‌ها
129
امتیازها
33
کیف پول من
51
مجید انتظامی
متولد ۱۸ اسفند ۱۳۲۶ در تهران، آهنگساز است

فارغ التحصیل کنسرواتوار برلین آلمان می باشد، بجز آهنگسازی مدرس و استاد دانشگاه است وی پسر مرحوم عزت الله انتظامی بازیگر صاحب نام ایرانی می باشد.

ورود به موسیقی

از کلاس ششم با حمایت پدرش به هنرستان موسیقی رفت او سلفز و هارمونی را نزد مصطفی کمال پورتراب و ثمین باغچه بان آموزش دید.

در ارکستر سمفونیک

بعد از پایان تحصیل در هنرستان وارد ارکستر سمفونیک ایران شد و زیر نظر آنتوان کاتلوس اتریشی ساز ابوا را که در هنرستان کار می کرد بصورت جدی ادامه داد.

بیماری و مهاجرت به آلمان

بعد از یکسال حضور در ارکستر سمفونیک به علت بیماری کلیه برای درمان به آلمان رفت اما دکترها گفتند باید یکسال تحت درمان قرار بگیرد

به همین خاطر در امتحان ورودی دانشگاه موسیقی برلین شرکت کرد و قبول شد و بعد از مدتی عضو اركستر سمفونیک آلمان شد.

بازگشت به ایران

انتظامی در سال ۱۳۵۳ وقتی ۲۷ ساله بود به ایران بازگشت و در ارکستر سمفونیک تهران استخدام شد و همزمان در دانشگاه تهران و مدرسه عالی موسیقی شروع به تدرس کرد

موسیقی فیلم

او فعالیت خود را با ساخت قطعاتی برای کانون پرورشی کودکان ادامه داد و در سال ۱۳۵۳ برای فیلم کوتاه زال و سیمرغ و سپس فیلم سفر سنگ در سال ۵۶ موسیقی ساخت

ازدواج

مجید انتظامی در سال ۱۳۵۷ و در ۳۱ سالگی با آذرنوش صدر سالک یکی از شاگردان هنرستانی اش که با خواهر دوقلویش در کلاس های انتظامی حضور داشت آشنا شد و سپس ازدواج کرد

همسر و فرزندان

همسر مجید انتظامی بعدها از نوازندان مشهور ساز هارپ شد و حالا مدرس موسیقی است، این زوج صاحب یک دختر بنام گلنوش و یک پسر بنام سروش هستند

بعد از انقلاب ۵۷

بعد از انقلاب با اجازه آیت الله بهشتی کارشان در ارکستر سمفونیک را ادامه دادند.

آنها در مراسمات گوناگون سرود ملی را می نواختند.

آثار بی نظیر موسیقی فیلم

موسیقی فیلم روز واقعه، بوی پیراهن یوسف، تنهاترین سردار، من ترانه ۱۵ سال دارم، دوئل، کلاه پهلوی و … از مشهورترین آهنگسازی های فیلم استاد انتظامی است.

سیمرغ بلورین

انتظامی در سال ۱۳۶۲ با موسیقی فیلم بای سیکل ران برنده سیمرغ بلورین جشنواره فجر هفتم شد او در سال ۷۱ برای فیلم از کرخه تا راین نیز آهنگسازی کرد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
آخرین ویرایش:
بالا