• خرید مجموعه دلنوشته دلدار فاطمه یادگاری کلیک کنید
  • مصاحبه صوتی رمان ققنوس آتش اثر مونا سپاهی کلیک کنید

تکه کتاب تکه کتاب های معروف

ساعت تک رمان

sAm.sE

مدیر تالار ماورا + سرپرست آزمایشی بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775
آن هفته‌های آخر، اواخر تابستان و اوایل پاییز دیگر خیلی محو در خاطرم مانده‌اند، شاید به این دلیل که فهم متقابل ما به آن عمق دلپذیر رسیده بود، آن‌جا که واسطۀ ارتباط میان دو نفر بیشتر سکوت است تا کلمه، وقتی سکوتی محبت‌آمیز جانشین درگیری‌ها، گفت‌وگوها و رفت‌وآمد‌های پرتنشی می‌شود که لحظات پُرنمودتر و به ظاهر پُرشورتر دوستی را می‌سازند.

بخشی از کتاب معروف «صبحانه در تیفانی»

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : sAm.sE

sAm.sE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775
داستان‌ها ارزش اخلاقی بسیار دارند چرا که به ما تجربۀ خیالی/ غیرمستقیم زندگی‌های دیگر را می‌دهند -تو گویی ساکن زندگی کسانی دیگر می‌شویم. از این جهت، داستان‌ها می‌توانند تجربۀ زندگی را در ما وسعت بسیار بخشند. داستان‌ها به ما دریچه‌ای می‌دهند که رو به روح و جان انسان‌های دیگر گشوده می‌شود، یا میکروسکوپی که با آن عملکردهای درونیِ ضمایر درون دیگران را رصد می‌کنیم بی‌آنچنان مزاحمتی برایشان.

تکه هایی از کتاب «زندگی خوب»

sAm.sE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775

sAm.sE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775
مادر می‌گوید با دانستن ابعاد دقیق هرچیز می‌توان آن را فتح کرد. می‌گوید باید خانه را فتح کرد. منظورش از فتح کردن قابلِ سکونت کردن است. اصولاً دربارۀ هرچیزی که باید مالک شود یا به کنترل خودش دربیاورد همین را می‌گوید. مثلاً وقتی بی‌دلیل غمگین می‌شود و چند روزی توی خودش فرو می‌رود عاقبت که با خودش می‌جنگند و از لاکش بیرون می‌آید، می‌گوید خودش را فتح کرده. بعد از چند هفته کار، داروی جدیدی را که غالباً پماد است به عمل می‌آورد می‌گوید آن را فتح کرده. در اصل این را از گوته یاد گرفته که جایی می‌گوید اگر می‌خواهید انسانی آزاده باشید باید هر روز آزادی خود را فتح کنید. باید اول فاتح خود بود، بعد خانه و بعد بقیۀ جهان. این یعنی باید دقیق به کوچک‌ترین علائم ب*دن خود، تغییرات در وضع باغچه یا حیاط یا دیوار کوچه توجه کرد… باید همیشه به جزئیات دقت کرد. جزئیات اهمیتی ابدی دارند، چرا که تنها در صورت فهم آن‌ها است که می‌توان با کلیات و سرآخر با جهان هماهنگ شد.

تکه‌هایی از کتاب معروف «راهنمای مردن با گیاهان دارویی»

sAm.sE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775
یادآوری خاطرات تلخ گذشته اغلب کار معقولی نیست. این خاطرات مثل مین‌های خنثی‌نشده‌ای هستند که در میدان وسیعی دفن شده‌اند؛ میدانی که دور تا دور آن سیم خاردار کشیده شده‌ است. با این حال هر لحظه ممکن است از سر بدشانسی و بی‌احتیاطی محض کسی برود آن طرف سیم‌ها و یکی از آن‌ها منفجر شود و زندگی را -که خیلی هم چیز معرکه‌ای نیست- حداقل برای مدتی، از آنچه هست تحمل‌ناپذیرتر کند.

بخشی از کتاب «بهترین شکل ممکن»

sAm.sE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775
بهش گفتم: زندگی ما، زندگی جالبیه هُما. بین تراژدی محض و کمدی ناب؛ دائم داره پیچ‌وتاب می‌خوره. یعنی یه‌جورِ غم‌انگیز، خنده‌داره. یا شایدم یه‌جورِ خنده‌دار غم‌انگیز باشه. چیزیَم نیست که وسطشو پر کنه. همۀ نکبتی هم که دچارشیم مال همینه… همین که هیچی‌مون حد وسط نیست هما. هیچی‌مون.

تکه ای از کتاب معروف «کافه پیانو»

sAm.sE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775
دکتر گفت: «نباید اینقدر به گذشته فکر کنی». نباید… نباید… بی‌خود نبود که کم‌کم داشتم به این نتیجه می‌رسیدم این دکترهای روانشناس یا فکر می‌کنند آدم هیچی نمی‌داند یا فکر می‌کنند اگر می‌داند خب پس باید کارهاش دست خودش باشد. مثلاً اگر میدانی نباید این‌قدر به گذشته فکر کنی، فکر نکن دیگر، و اگر نمی‌دانی نباید اینقدر به گذشته فکر کنی، بدان و بعد فکر نکن دیگر. به همین راحتی. یکی نیست بگوید آقا من به گذشته فکر می‌کنم و می‌دانم نباید به گذشته فکر کنم و باز هم به گذشته فکر می‌کنم.

بخشی از کتاب «احتمالا گم شده‌ام»

sAm.sE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
راهنمای انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
لایک‌ها
285
امتیازها
63
کیف پول من
17,775
حرف ها از ج*ن*س آباند. یک‌جا بند نمی‌شوند. هرطور شده جاری می‌شوند و به جایی که باید برسند می‌رسند. ما فکر می‌کنیم حرف‌ها که از د*ه*ان‌ها بیرون می‌آیند در گوش‌ها دفن می‌شوند، اما این‌طور نیست. آنها از گوش‌ها وارد مغزها می‌شوند و چرخی می‌خورند و دوباره از د*ه*ان‌ها بیرون می‌زنند. وقتی حرف می‌زنیم باید مراقب باشیم از انصاف و عدالت دور نشویم چون حرف‌ها هنگام عبور از لابه‌لای دندان‌ها تیز می‌شوند و زخمی می‌کنند و باعث می‌شوند تلخی‌ها و کدورت‌ها تا دم پنجره‌ها جلو بیایند.

برشی از کتاب «دیر کردی ما شام را خوردیم»

بالا