علی خسروشاهی
مدرس زبان انگلیسی + مدیر بازنشسته ادبیات
نویسنده انجمن
دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
مقامدار بازنشسته
خداراشاکرم که روز قلم ، روز نویسنده ، روز مهندس ، روز دانشجو ، روز شاعر ، روز برنامه نویس و روز هایی از اینجانب شغل ها و موقعیت ها بهم میرسه !(البته که این روز ها جنسیت ندارن!)
وگرنه که روز دختر اسلام داریم روز دختر شمسی داریم ، روز دختر میلادی داریم ، روز دختر تقویم چینی داریم ، روز دختر تقویم یونانی داریم ؛ همرو هم باید تو ایران جشن بگیریم به ریش پسرا بخندید ما چه گناهی کردیم
میگن روز تولد حضرت علی اکبر روز پسره بهونه الکی نیارید ؛ آقا روز تولد حضرت علی اکبر روز جوانه دختر پسر نداره که !
من اعتراض دارم روز پسر نیاز دارم
روز تولد پسر کوروش که میشه کومبوجیه تو تاریخ هخامنشی روز پسر نامیده شده ولی میگن یعنی چی ؟ کوروش؟ مگه زرتشتی هستی؟ آقا چطور همه چیز برای روز دختر فراهمه روز پسر اونم 2 روز کلا یکی روز جهانی پسر یکی روز تولد کمبوجیه رو یه تبریک ساده بگید کاری نداره که !
بخدا تا خودم استوری نزارم مادر و پدرم نمیفهمن حتی تولدمه !
روز های دیگه رو هم که میگن بهونس ؛ آقا چخبرتونه ؟! چخبرتونه !
جدا از اینا روزتون مبارک خواهرای گلم
وگرنه که روز دختر اسلام داریم روز دختر شمسی داریم ، روز دختر میلادی داریم ، روز دختر تقویم چینی داریم ، روز دختر تقویم یونانی داریم ؛ همرو هم باید تو ایران جشن بگیریم به ریش پسرا بخندید ما چه گناهی کردیم
میگن روز تولد حضرت علی اکبر روز پسره بهونه الکی نیارید ؛ آقا روز تولد حضرت علی اکبر روز جوانه دختر پسر نداره که !
من اعتراض دارم روز پسر نیاز دارم
روز تولد پسر کوروش که میشه کومبوجیه تو تاریخ هخامنشی روز پسر نامیده شده ولی میگن یعنی چی ؟ کوروش؟ مگه زرتشتی هستی؟ آقا چطور همه چیز برای روز دختر فراهمه روز پسر اونم 2 روز کلا یکی روز جهانی پسر یکی روز تولد کمبوجیه رو یه تبریک ساده بگید کاری نداره که !
بخدا تا خودم استوری نزارم مادر و پدرم نمیفهمن حتی تولدمه !
روز های دیگه رو هم که میگن بهونس ؛ آقا چخبرتونه ؟! چخبرتونه !
جدا از اینا روزتون مبارک خواهرای گلم