mizzle✾
سرپرست بخش کتاب+ مدیر تالار آموزشگاه+مدرس نویسندگی
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدرس انجمن
مشاور انجمن
دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
ادمین اعلانات
کتابخوان انجمن
بسم تعالی
دوستان تک رمانی سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه.
یه خبر خوب برای کاربرانی که دوست دارن برای نقد کردن رمان یا منتقد شدن، آموزش ببینن.
راستش ما تصمیم گرفتیم برای کسانی که علاقهمند به نقد آثار انجمن دارن، دوره آموزش نقد برگزار کنیم و بهتون آموزش بدیم.
این تاپیک مخصوص شما دوستان عزیزیه که به نقد و منتقد شدن علاقه دارید.
از اونجایی که کسی توی تاپیک جذب مدرس نقد اعلام آمادگی نکرد، مدرس این دوره خودم هستم. Fatemeh.fattahi
اگر مایل هستید زیر همین تاپیک اعلام آمادگی کنید و وقتی تعداد به حد نصاب رسید، با شما مکالمه ایجاد میشه و آموزش شروع میشه و در مورد شرایط آموزش به شما توضیح خواهم داد.
و همینطور برای کسانی که اینجا اعلام آمادگی میکنن و تا پایان دوره همراه ما هستن، جوایزی در نظر گرفتیم که پیش من محفوظه!
جوایز چی هستن:
۲۰۰۰۰ امتیاز پولی و
به همراه مدال منتقد
| مدیریت تالار آموزشگاه انجمن تکرمان |
دوستان تک رمانی سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه.
یه خبر خوب برای کاربرانی که دوست دارن برای نقد کردن رمان یا منتقد شدن، آموزش ببینن.
راستش ما تصمیم گرفتیم برای کسانی که علاقهمند به نقد آثار انجمن دارن، دوره آموزش نقد برگزار کنیم و بهتون آموزش بدیم.
این تاپیک مخصوص شما دوستان عزیزیه که به نقد و منتقد شدن علاقه دارید.
از اونجایی که کسی توی تاپیک جذب مدرس نقد اعلام آمادگی نکرد، مدرس این دوره خودم هستم. Fatemeh.fattahi
اگر مایل هستید زیر همین تاپیک اعلام آمادگی کنید و وقتی تعداد به حد نصاب رسید، با شما مکالمه ایجاد میشه و آموزش شروع میشه و در مورد شرایط آموزش به شما توضیح خواهم داد.
و همینطور برای کسانی که اینجا اعلام آمادگی میکنن و تا پایان دوره همراه ما هستن، جوایزی در نظر گرفتیم که پیش من محفوظه!
جوایز چی هستن:
۲۰۰۰۰ امتیاز پولی و
به همراه مدال منتقد
| مدیریت تالار آموزشگاه انجمن تکرمان |
آخرین ویرایش: