با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
دیگه این لقب هم زیادیه
بابا بذارید راحت باشم من توی نویسندگی فعلاً دو سالمه، قراره پیش شما کلی چیز یاد بگیرم
گاهی خودمم باورم نمیشه که ۲۳ ساله شدم. داداشم میگه که من همش فکر میکنم تو همون لیلای سیزده سالهای
دیگه این لقب هم زیادیه
بابا بذارید راحت باشم من توی نویسندگی فعلاً دو سالمه، قراره پیش شما کلی چیز یاد بگیرم
گاهی خودمم باورم نمیشه که ۲۳ ساله شدم. داداشم میگه که من همش فکر میکنم تو همون لیلای سیزده سالهای
دیگه این لقب هم زیادیه
خیلی حال کردم با این مصاحبه sillag
برات آرزوهای بهترینها رو برات دارم لیلا جان
قلمت رو خیلی دوست دارم و میدونم که خیلی میتونی پیشرفت کنی
و توی پارتای رمانت عاشق اینم که از ضربالمثلهای زیادی استفاده میکنی و این متن رو گیراتر و جذابتر میکنه
قرار بود این رو توی گفتمان رمانت بهت بگم ولی دیگه دیدم الان فرصت پیش اومده گفتم
موفق باشی مهربون