خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

دورهمی دورهمی با حضور Leila.Novel

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Leila.Novel

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-05
کیف پول من
19,245
چطوری با انجمن تک رمان آشنا شدی؟
اممم.... یه بار که همین‌جوری داشتم توی گوگل می‌چرخیدم به این سایت برخوردم و توی مصاحبه هم گفتم، انگیزه‌ی اصلیم در اون زمان چاپ بود که بعد با خانم جعفریان صحبت کردم و ایشون هم این‌قدر برخورد خوبی داشتند که دیگه همین‌جا موندنی شدم😉

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Leila.Novel

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-05
کیف پول من
19,245
بهترین دوستت در انجمن کیه؟
همشون به نوبه‌ی خودشون دخترهای خوبین😍 چون زیاد در این سایت فعالیت ندارم نمی‌تونم بگم با فلان نویسنده خیلی صمیمی‌ام. با زهرا جعفریان بیشتر راحتم😄
Fatemeh.fattahi و زینب نویسنده رمان میقات، این دو هم دخترهای خاکی و خوبین😍

Leila.Novel

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-05
کیف پول من
19,245
بله، مگه میشه به هنر علاقه نداشت؟😄 طراحی چهره و لباس خیلی دوست دارم و دلم می‌خواد دومی رو تجربه کنم. آهنگ زیاد گوش میدم و تفریحم اینه فیلم ببینم. عاشق آشپزی کردنم و گاهی وقت‌ها توی اوقات فراغتم واسه دل خودم آشپزی می‌کنم، مثلاً گاهی به سرم می‌زنه کیک درست کنم و ...😂

ملیکا توسلی

مدیر تالار دین و مذهب
مدیریت تالار
منتقد انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-21
کیف پول من
57,357
بله، مگه میشه به هنر علاقه نداشت؟😄 طراحی چهره و لباس خیلی دوست دارم و دلم می‌خواد دومی رو تجربه کنم. آهنگ زیاد گوش میدم و تفریحم اینه فیلم ببینم. عاشق آشپزی کردنم و گاهی وقت‌ها توی اوقات فراغتم واسه دل خودم آشپزی می‌کنم، مثلاً گاهی به سرم می‌زنه کیک درست کنم و ...😂
چه جالب منم به طراحی چهره و لباس علاقه دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا